Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 10, 09:57)
kur čia galima pažiūrėt?  bigsmile.gif

ismes mane is forumo uz tokias nuorodas. lotuliukas.gif Iskart perspeju, ne dlia slabanervnich biggrin.gif nuotrauku perziura gali pakenkti jusu sveikatai ir gerovei biggrin.gif isivesk i google lovely lola suru.lt
Atsakyti
Cheles, labai patiko portretai. Man, kaip pradziamokslei, ten nieko nekliuna ir nieko netruksta. 4u.gif

Paziurejau vakar nuotraukas mirusiuju, ir MB netycia pamate. Ji labai sukrete. Man buvo baisu vienai darbe buti. Nemegstu, bijau laidotuviu, numireliu ir visu kitu nepaaiskinamu dalyku kaip dvasios (gal todel, kad teko paciai isitikinti, jog jos yra).

Ir filma Other paziurejom. Superinis. Isvis labai megstu tokio laikmecio filmus. Zavi mane buitis, rubai, elgesio manieros ir pan. wub.gif
Atsakyti
kita savaite jau galesiu heliosa pabandyt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jau nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 03 10, 09:56)
Jei tik sau ir aš pasirašyčiau biggrin.gif , o čia parodai - Italijoje. Didelė atokomybė tsakant biggrin.gif - reik lašinius tirpint cool.gif 

Šito niekas neminėjo bigsmile.gif
Bet lašinius ištirpinus vistiek pasirašyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 10, 09:06)
kita savaite jau galesiu heliosa pabandyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  jau nesulaukiu  bigsmile.gif

lauksim nauju tavo susukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 10, 11:10)
Šito niekas neminėjo  bigsmile.gif
Bet lašinius ištirpinus vistiek pasirašyčiau  lotuliukas.gif

rase rase, kad parodai reikia, rudeniop rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 10, 10:18)
rase rase, kad parodai reikia, rudeniop rolleyes.gif

Atrodo įdėmiai skaitau, bet vistiek pražioplinau.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 10, 10:03)
ismes mane is forumo uz tokias nuorodas. lotuliukas.gif  Iskart perspeju, ne dlia slabanervnich biggrin.gif nuotrauku perziura gali pakenkti jusu sveikatai ir gerovei biggrin.gif  isivesk i google lovely lola suru.lt

o siaubas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas čia iš jos taip pasityčiojo lotuliukas.gif bet čia senos fotkės jaučiu, nes tokia mokyklinukė atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 10, 10:23)
labas rytas.
Tiesa,  pasauly nėra tokio veidrodžio, kuris 100 proc. atgamintų vaizdą smile.gif Geriausi jų yra nepasiekiami žmogui, jie - mokslui. Bet veidrodinis fotoaparatas aišku labai daug atgamina realaus vaizdo.

siaip tai veidrodis skirtas tik ziurejimui pro akute, nuotraukos jis neitakoja, tai praktiskai jokio skirtumo, svarbu matytum kazka +- smile.gif.

o kaip ten neveidrodiniai fokusuojasi tai net nezinau, bet idomu, reiks pasidomet kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 10 kovo 2011 - 10:29
Labas rytas visoms 4u.gif Matau dauguma heliosu pirkimais uzsidegusios biggrin.gif Smagu smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 09, 01:54)
"Let`s dance little stranger"

Smagus pojutis, kad vyksta flirtas tarp to vieniso vyruko prie staliuko ir kazko siapus isplaukusio stalelio/baro smile.gif Kiek kliuna kiek virstancios sienu linios ir isplaukusioje dalyje kazkas kaireje... Idomus darbelis...

QUOTE(Cheles @ 2011 03 09, 17:34)
biggrin.gif  visa patenkinta rodausi!
Portretu uzduotis

Svenus portretukai smile.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 03 10, 12:06)
kita savaite jau galesiu heliosa pabandyt  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  jau nesulaukiu  bigsmile.gif

Laukiam bandymu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 10 kovo 2011 - 10:34
gal kuriai reikia belaidzio pultelio Canonui (tiktu 400, 450, 500, 550). parduociau uz 20lt. pagaliau issiaiskinau, kad mano modeliui, 50D, tikrai netinka. jei kuri vilniete nores, galesim pirma susitikt ir paziuret, ar veikia biggrin.gif va toks pultelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 10 kovo 2011 - 10:42
Bandau JB, gal geriau atrodo?
nuotrauka 1
nuotrauka 2

Atsakyti