Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 11, 08:20)
Burka, aš po savaitgalio suruošiu ir tau užduotėlęsu portretais, turi vat puikų modelį, sesę.

Oi,kaip aaciu butu bigsmile.gif jei labai neapsunkintu jusu blush2.gif nors su sese ir nedznai susitinkam,ale jau sutariau,kad portretu uzduotelei tikrai papozuotu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 11, 16:26)
"Prisiminti vaikyste..."

daiktai man patinka, tik kaip jau rase, nuotrauka krypsta smile.gif
ir buciau kitaip padeliojus, lele buciau sodinus smile.gif

QUOTE(hazelnut @ 2011 03 11, 16:51)
Va, gražus visai žaislų ir vaikystės prisiminimo sprendimas:

man tai si foto labiau is siaubo filmo blush2.gif
Papildyta:
atnesu daina ax.gif

Telebimbam "Mamos suknelė"

sukneles nepavyko rasti, tai teko suktis is padeties smile.gif

user posted image

turiu dar viena dainele, bet sunkaii sekasi ja igyvendinti, pabandysiu dar ryt perfotografuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 11 kovo 2011 - 18:08
Labai esu dekinga visoms komentavusioms. bigsmile.gif wub.gif

Rytoj bandysiu perfotografuoti pasinaudojant jusu pastabomis ir patarimais.

Zirzilija, man patinka aplinka, bet nepatinka tos loveles detales. Ir daigtai tarpusavyje kazkaip mano akimis ziurint nesusisaukia. g.gif
Atsakyti
Ačiū, kas pamatėt mano jacintus. Susidėjau galvon pastabėles. Vazonėlių specialiai nepuošiau, man jų spalvos derinosi prie žiedų spalvos, bet kai parašėt, gal ir vertėjo. Mėlyną jacintą pirkau kažkuom puoštą, nedrįsau gramdyti to papuošimo, nu žinokit iš tikrųjų net nepagalvojau apie jį ax.gif
Nors ir nelabai vykusiai, kažkiek viduj esu patenkinta nuotraukytėmis ax.gif

KONTRASTAS
Kap jį tvarkot su PS? Na kaip jį padidinat? Ar šviesinant foto kontrastas kažkiek nukenčia g.gif Man toks jausmas, kad kai šviesinu foto, ji tarsi pablanksta kažkiek unsure.gif

Zirzilja, kadras švarus, ryškus, įtariu įdėjai laiko ir darbo, kolviską sudėliojai, bet tik tiek, nepyk. Tavo dainai man žiauriai trūksta suknelės.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 11, 20:53)
KONTRASTAS
Kap jį tvarkot su PS? Na kaip jį padidinat? Ar šviesinant foto kontrastas kažkiek nukenčia g.gif Man toks jausmas, kad kai šviesinu foto, ji tarsi pablanksta kažkiek unsure.gif

Stumdyk su level'iais, tokios trys padalytės yra ir pamatysi kaip keičiasi. Jei šviesini, iškart kontrasto reikia, yra jis šalia...

user posted image

user posted image

Čia jų ieškoti (jei žinai kur jie yra, nekreipk dėmesio, užbėgu klausimams už akių smile.gif http://www.ipix.lt/images/96174813.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 kovo 2011 - 21:11
Aš šiandien kažkaip pagalvojau. Atėmiau juk darbą iš kai ko. Portretų užduotėles suruošiau beveik iškart po to, kai gavom pasiūlymus į až pasimokinti fotografuoti doh.gif Nu kaip aš taip doh.gif

Gaila, kad niekas iš čia esančių mano pusėje negyvenat. Ryt galėčiau pasiūlyti pafotografuoti. Lėksiu savanoriauti trumpam. Senukus mokinsiu velykinius kiaušinių šildukus velti smile.gif Pačiai nebus laiko fotkint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 kovo 2011 - 21:09
QUOTE(Yvette @ 2011 03 11, 21:08)

O kurioje pusėje tu gyveni? 4u.gif ir kada planuoji? smile.gif

Ir išvis šaunuolė dėl savanoriavimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 kovo 2011 - 21:12
Dar labiau pasendinta imetu. Nereiketu gal, bet man paciai sis variantas labiau gal net ziurisi, zinoma kompozicija reikia pakoreguoti.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 11, 22:12)
QUOTE(Yvette @ 2011 03 11, 21:08)

O kurioje pusėje tu gyveni? 4u.gif ir kada planuoji? smile.gif

Tolokai. Man Antajo arba Green Tea arčiausiai gyvena.
Atsakyti
O mane tikrai domintų tie apvalkalai, ar kaip ten jie. jau kelintą kartą apie tai skaitau, na, kai uždeda ant nuotraukos, bet neišmanau, kaip ten ir kas. O pvz noriu vieną nuotrauką dainai panašią padaryti, bet nerandu niekur aprašymo, geriau lietuviškai. Gal kas žinot?

Mano obj vėl nukėlė, dabar 18 d. sad.gif Bet labai neliūdžiu, yra ką veikti ir su kitais...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 11, 20:29)
Zirzilija, man patinka aplinka, bet nepatinka tos loveles detales. Ir daigtai tarpusavyje kazkaip mano akimis ziurint nesusisaukia.  g.gif

na cia juk palepe biggrin.gif sudeti visi nereikalingi sendaikciai smile.gif aciu uz komentara 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 11, 21:53)

Zirzilja, kadras švarus, ryškus, įtariu įdėjai laiko ir darbo, kolviską sudėliojai, bet tik tiek, nepyk. Tavo dainai man žiauriai trūksta suknelės.

jooo, sukneles cia labai reiktu, bet yra kaip yra, gal kada perfotografuosiu smile.gif dekui 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 03 11, 22:14)
Dar labiau pasendinta  imetu

man irgi si svariantas labiau patinka, bet as gal zinai spalvom sendinciau g.gif

as imetu dar du spalvinius variantus. Gal kas koki komentara? ax.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 11, 22:30)
na cia juk palepe biggrin.gif sudeti visi nereikalingi sendaikciai smile.gif aciu uz komentara 4u.gif
jooo, sukneles cia labai reiktu, bet yra kaip yra, gal kada perfotografuosiu smile.gif dekui 4u.gif
man irgi si svariantas labiau patinka, bet as gal zinai spalvom sendinciau g.gif

as imetu dar du spalvinius variantus. Gal kas koki komentara? ax.gif

Jeigu nesupyksi, as dar pasisakysiu. biggrin.gif

Pirma jau man geriau ziurisi, nei pries tai ideta, bet tikrai reiketu sukneles. Nebutai sakiusi dainos pavadinimo, speju sueitu ir si, bet dabar prasyte prasosi foto ilgos sukneles. blush2.gif

O antrojoj man kliuna foto spalva. Kazkaip pjaunasi su "sukneles". Zinau, jog norejai cia ja isskirti, bet kazkaip nesiziuri. Kaip merginos pasakytu "nekabina". biggrin.gif
Atsakyti