O man kaip tik antras variantas, jei kalbam apie spalvas...
Labutis,
grįžau iš kelionės
. Dar tebejaučiu pavasarį... žiūriu fotografuojat ritmą. Mačiau jo debesį, bandžiau ir gaudyti, kažkaip galvojau apie jį fotografuodama

Ir supratau keletą dalykų: fotografo, kuris gaudo kadrus darbas sunkus, tiesiogine prasme, per 5 dienas Paryžiuj mano lengviausias Canon, rodės lyg akmuo po kaklu
Eilinį kartą dašuto, kad fotografuot nemoku visai
Nežinau ar todėl, vyksta mados savaitė, bemaž kas antras turistas apsiginklavęs "veidrodžiu"
grįžau iš kelionės

Ir supratau keletą dalykų: fotografo, kuris gaudo kadrus darbas sunkus, tiesiogine prasme, per 5 dienas Paryžiuj mano lengviausias Canon, rodės lyg akmuo po kaklu

Eilinį kartą dašuto, kad fotografuot nemoku visai

Nežinau ar todėl, vyksta mados savaitė, bemaž kas antras turistas apsiginklavęs "veidrodžiu"

QUOTE(Alabama @ 2011 03 11, 09:36)
Kam istrinei?Ka as dabar valgysiu, man taip skaniai atrode?
Kur rasti liekna modeli ilgais ugniniai ryzais plaukais?Efoto neradau.Kur dar modelius siulo nekomerciniu pagrindu?

Kur rasti liekna modeli ilgais ugniniai ryzais plaukais?Efoto neradau.Kur dar modelius siulo nekomerciniu pagrindu?
Aš tokia, aš, aš aš!!!! Imk mane!!!!! Tik į Londoną atskristi turėsi

QUOTE(Terezza @ 2011 03 11, 21:50)

QUOTE(Ievukis @ 2011 03 11, 20:58)
Vis neišeina. Bet vasarą planuoju grįžt.
QUOTE(Terezza @ 2011 03 11, 22:50)
SM flickr, prisistatant nemažai kas rašė apie save - pačiuožusi. Tokios pačiuožusios, kokios esam, žiūrėk ir bilietus į Londoną nusipirksim

Aš vat su drauge Lt prasilenkiau, tai planuoju ją aplankyti. Ne Londone, reiktų dar pavažiuoti mašina. Nu bet vistiek pro šalį

QUOTE(eurikaite @ 2011 03 11, 18:57)
Ziurint koki rezultata nori isgauti, bet siaip nelabai daug...
QUOTE(kristukass @ 2011 03 11, 23:14)
Dar labiau pasendinta imetu. Nereiketu gal, bet man paciai sis variantas labiau gal net ziurisi, zinoma kompozicija reikia pakoreguoti.
Sendinimas toks graziau ziurisi, nors man ir su isblukusiom spalvom patiko

Zirzilja, antroji man spalviskai labiau

QUOTE(Yvette @ 2011 03 11, 22:17)
SM flickr, prisistatant nemažai kas rašė apie save - pačiuožusi. Tokios pačiuožusios, kokios esam, žiūrėk ir bilietus į Londoną nusipirksim
.

.
ko tik nepadarysi del geru kadru

Joreta, ta foto is keliones? is paryziaus??
Zirzilija.. na ka pasakyt tau cia dbr

man pvz tavo nuotraukoj neisnaudota aplinka ir daiktai.. pilna ten visko.. na gal paskutinej labiau zvilgsnis apsistoja ties ta bliuskele, bet siaip tai laksto ir nezino kur uzsikabint.. neisskirta niekas..

QUOTE(antajo @ 2011 03 11, 23:27)
Zirzilija.. na ka pasakyt tau cia dbr

man pvz tavo nuotraukoj neisnaudota aplinka ir daiktai.. pilna ten visko.. na gal paskutinej labiau zvilgsnis apsistoja ties ta bliuskele, bet siaip tai laksto ir nezino kur uzsikabint.. neisskirta niekas..

tai kad mintis tokia, jog turejo akcentuotis ne tik bliuzele, bet ir sketis, ir lagaminai ir siaip visokie sendaikciai

p.s. o kaip dar galejau isnauoti aplinka?

aciu visoms uz komentarus

QUOTE(antajo @ 2011 03 11, 22:27)
aha

Dalyja, kaip noretusi, kad aplink daugiau erdves butu, kad matytusi ka ten siekia ir vaikiuko daugiau.
Zydraake, man gal tie vazoniukai kliuna... man atrodo auginai tu juos isukus i popieriu, buvo fotogeniskiau
Kristukass, pritariu, kad bandyk vel. Gal tas pakeistas spalvinis varinatas geriau, bet na tikiu, kad gali dar geriau
Zirzilija, man arba per daug visko, arba per mazai... jauciasi, kad daiktai specialiai sudelioti.. gal tikrai reiketu pasirinkti viena akcenta, o visi kiti papildantys - i antra plana. Labiausiai apskritai tas sketis kliuna...
joreta, as visiskai nekertu dar tokiose nuotraukose.. pati kelioniu fotografuoju, nemoku ir nezinau kaip ka reiketu... bet i ritmo tema turbut tinka
Zydraake, man gal tie vazoniukai kliuna... man atrodo auginai tu juos isukus i popieriu, buvo fotogeniskiau

Kristukass, pritariu, kad bandyk vel. Gal tas pakeistas spalvinis varinatas geriau, bet na tikiu, kad gali dar geriau

Zirzilija, man arba per daug visko, arba per mazai... jauciasi, kad daiktai specialiai sudelioti.. gal tikrai reiketu pasirinkti viena akcenta, o visi kiti papildantys - i antra plana. Labiausiai apskritai tas sketis kliuna...
joreta, as visiskai nekertu dar tokiose nuotraukose.. pati kelioniu fotografuoju, nemoku ir nezinau kaip ka reiketu... bet i ritmo tema turbut tinka

QUOTE(Yvette @ 2011 03 11, 21:17)
Aš vat su drauge Lt prasilenkiau, tai planuoju ją aplankyti. Ne Londone, reiktų dar pavažiuoti mašina. Nu bet vistiek pro šalį
Tik hmmm, man labiau tiktų nude modeliai, va. Kokie jau ten plaukai bebūtų.

Ir nude pasirašysiu be jokių problemų