QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 12, 11:07)
dedu dar viena daina
sis variantas manes pacios netenkina, bet kaip norejau - nesigavo
V.Kernagio "Išeinu"
nelabai man apdirbimas foto. Daug norisi, bet vat jei viena ranka brauktų per užuolaidas, jas praskleisdamas, tada būtų tas kažkas, ko šioje foto trūksta. Dabar kažkaip sustingę viskas ir bežiūrint netikiu, kad jis išeis. Rodos tikrai tuoj persigalvos ir sugrįš.
Brumbrumai, man tavo šis koliažas, kad gal ir stiliumi kitoks, bet labai nuoširdžiai ir gražiai padarytas. Toks, su jausmais. Gal tavo foto komponavimo kitokio norisi, bet idėja tai liuksinė. Išlaukei kiek reikėjo ir nudžiuginai.
Kristukk, pirma foto tai

Nu su bizūnu užvaikyčiau fotografą už tokią foto. Kokia veido išraiška. Nežinau ar aš ją taip matau, bet jos vietoje, slėpčiau šitą foto kuo giliau.
Antra trečia taip pat ne, nors nėra taip blogai kaip pirmoji.
Prie paskutinės dar kiek apdirbėčiau tiek su spalvomis, curves ir ryškumu. Visai nieko.
Šokėjuke, na išmokai vieną pamoką. Nereikia skubėti. Sustoti ten reikėjo, sustoti.
Apie katiną, raudonam fone. Na gerai, nelieja tau fono. Pakalbėkim apie kompoziciją. Trūksta letenėlių ir uodegos. Jį gali visaip fotografuoti, nebūtinai jo lygyje, iš žemiau ar aukščiau. Antroje foto, kur buityje nufotografuotas, vėlgi matosi, akd su komponavimu reikia dirbti. Su pagrindinėm taisyklėm.
Mergaitės nuotraukoje kirpk lauk kairę pusę. Ir patvarkyk curves. Atsargiai, kad neišmurzintum veiduko, kažkiek sharp uždėk ir turėsi geresnę foto, nei dabar. Nors šiaip aš ir prieš karpymus, bet juk šita tavo foto jau ir taip apkarpyta.
Hazelnut, na akį merkia tavo katinas. Fain