Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Almost @ 2011 03 12, 19:40)
dar pagalvojau (aišku, prašyčiau nesupykti, tiesiog tokia mintis kilo) - antroj foto modeliukas primena Freken Bok. Tokia rimta namų šeimininkė, kaip pasakė, taip ir bus. ir jokių čia uogienių gimtadienio proga hihihi.gif
o dėl rankų 3foto pagalvojau, kad tiktų dešinę taip atpalaiduotai ant kelio, o kairę į šoną nuleist. ir tokia foto ramyyyybė totali konkreti pasijaustų, mėgavimasis akimirka  unsure.gif

lotuliukas.gif Niu ji ir yra tokia Freken Bok charakterio. lotuliukas.gif
Del ranku drinks_cheers.gif

Atsakyti
Oi merginos, man jau gėda, nespėju nieko pafotografuoti jums parodyti, arba nematau nieko verto rodyti. Buvau išvykusi į Rygą kačių parodą, bet nefotografavimas man svarbiausia buvo. Bandysiu šiandien pasivyti perskaityti temutes.. Gal pora foto kritikai įdėti, nors vienais atvejais per tamsu buvo., kitu per mašinos langą fotografavau doh.gif
Dar mergaitės mamos leidimo atsiklausiu, jei leis pora foto parodysiu
Atsakyti
Geras, čia kur tos nuotraukos, tai tas vyras yra buvęs jūreivis? bigsmile.gif Man labai fainai. Nežinau kieno pirmoji, bet man tos veliavos čia net nereikėjo. Šaunuolės 4u.gif

Kristuk O man tai šakos kliūva ir norėtųsi didesnio kontrasto. O šiaip, šaunuolė! bigsmile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 12, 19:51)
Geras, čia kur tos nuotraukos, tai tas vyras yra buvęs jūreivis?  bigsmile.gif  Man labai fainai. Nežinau kieno pirmoji, bet man tos veliavos čia net nereikėjo. Šaunuolės  4u.gif
Kristuk O man tai šakos kliūva ir norėtųsi didesnio kontrasto. O šiaip, šaunuolė! bigsmile.gif  4u.gif

Bijojau persistengti su kontrastu, nes anksciau gaudavau del to pastabu. blush2.gif O sakos paskutineje foto?
Atsakyti
Bandau rodyti kelias foto
Kuri geriausia, jei visos ne visiškai blogos doh.gif kas blogai kas gerai? Aišku man blogiausia buvo, kad nebuvo kaip sustoti doh.gif Autostrada, o vaizdas pasakiškas, o važiuojant sunku pagauti doh.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šokėjuke, pirma taisyklė - nieko nedaryk skubotai smile.gif Ypač tai galioja mums, pieškoms lotuliukas.gif Kol kas biggrin.gif
O šiaip kaip pirmokė pirmokei mirksiukas.gif Horizontai kreivuliuoja ir per daug dega dangus, akims nemalonu, reiktų filtrų. Pirmos dvi gerai, kad palikai daugiau vietos vieno dalyko (šiuo atveju dangaus).
Nieko, bandysi bandysi ir pavyks 4u.gif O šiaip apie fotografavimą rytą ir vakare, yra tam tikros taisyklės ir nustatymai atitinkami turi būt.

http://www.efoto.lt/node/189504
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 12 kovo 2011 - 19:09
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 12, 18:51)
Geras, čia kur tos nuotraukos, tai tas vyras yra buvęs jūreivis?  bigsmile.gif  Man labai fainai. Nežinau kieno pirmoji, bet man tos veliavos čia net nereikėjo. Šaunuolės  4u.gif

cia mano tevo darytas nuotrauku ir piesiniu albumas, kai jis tarnavo kariuomenej jureiviu.
Atsakyti
Brumbrum, koležuose aš nelabai gaudausi, bet tavo norimą perteikt mintį jaučiu pagavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 12, 20:06)
Šokėjuke, pirma taisyklė - nieko nedaryk skubotai smile.gif Ypač tai galioja mums, pieškoms  lotuliukas.gif  Kol kas  biggrin.gif
O šiaip kaip pirmokė pirmokei  mirksiukas.gif Horizontai kreivuliuoja ir per daug dega dangus, akims nemalonu, reiktų filtrų. Pirmos dvi gerai, kad palikai daugiau vietos vieno dalyko (šiuo atveju dangaus).
Nieko, bandysi bandysi ir pavyks  4u.gif  O šiaip apie fotografavimą rytą ir vakare, yra tam tikros taisyklės ir nustatymai atitinkami turi būt.

http://www.efoto.lt/node/189504

Ačiū 4u.gif Va filtram reikia sukaupti, o taisyklių galiu mokytis ačiū 4u.gif Einu slėptis po lapais blush2.gif Bet kažkaip ir kai nieko nerodau gėda, na žalia aš žalia ir dar su mažai laiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 12 kovo 2011 - 19:17
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 03 12, 19:13)
Ačiū 4u.gif  Va filtram reikia sukaupti, o taisyklių galiu mokytis ačiū 4u.gif Einu slėptis po lapais blush2.gif  Bet kažkaip ir kai nieko nerodau gėda, na žalia aš žalia ir dar su mažai laiko blush2.gif

Dalyvauk žaidimuose biggrin.gif Galvodama apie užduoties išpildymą darysi visokius variantus ir taip tobulėsi biggrin.gif
Papildyta:
Merginos, o filtrai nesvarbu kokio vardo,. pvz savo sigmai 50-ukui reik 77 mm, tai būtinai Sigma 77 mm, ar gali būti bet koks?

Nėra ko tempti, reikia įsigyti, tuo pačiu reflektorių reik paimti ir blykstę. Vasarą nebus laiko laukti, noriu pagaudyt saulę va šitaip
Atsakyti
Bandysiu įsijungti, kol kas naujų nevyko nuo tada kai atėjau, įsiterpti nesinori, ypač kol sunkiai gaudausi, o naujuose pažadu bandysiu 4u.gif
Tokį objektą dabar fotografavau,
user posted image
bet kad nelabai žinau ką čia jums rodyt g.gif Na ne menas, fono mano objektyvas mažai lieja doh.gif Žodžiu einu mokytis 4u.gif Jūsų dviejų temučių skaityt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 12 kovo 2011 - 19:35
QUOTE(green_tea @ 2011 03 12, 18:26)
bigsmile.gif Kur? Atleksiu aplankyti  cool.gif

926km smile.gif jei rimtai į svečius nroėtum tai až rašyk, papasakosiu kurlink reiktų važiuoti smile.gif šiaip mielai prašom, vietos yra.
Atsakyti