QUOTE(Dalyja @ 2011 03 12, 22:13)
Pirmoji man patiko. Žinok, deja, kol kas nieko daugiau negaliu pakomentuot
Dėkoju ir už tiek.
QUOTE(green_tea @ 2011 03 12, 22:26)
Komentaru tikrai labai laukiu

Sioms bei nuotraukai dainai
Taip laukiu pavasario, kad pirmoji nuotrauka tiesiog atgaiva akims.... O antroji labai faina, smagi, bet norėtųsi šviesiau
QUOTE(green_tea @ 2011 03 12, 22:30)
Pirmojoj man noretusi melsvo ir rausvo batuku, o ne melsvo ir persikinio, bei kiek daugiau pilvo ir maziau tos baltos paklodes.
Antra labai idomi! Tik jei jau centruoti, tai noretusi daugiau to nukasto virsutinio lapo
Ačiū. Taip jau išėjo su tais batukais. Ten ne paklodė, o pledukas
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 12, 22:54)
a zinok, man sitos nelabai, man labiau tos is flirck "tapu tapu" ir "svietimas", sakyciau net labai patinkancios
Nu bet va nors kažkokios patinka

Ačiū .
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 12, 22:56)
Idėja verta kadro, bet kaip jau kažkas rašė, jeigu renkasi tarp berniuko ir mergytės, tai norėtųsi melsvo ir rožinio batukų. Foto persikinis gražiai padėtas, o melsvas kažkaip pakrypęs, lyg nesurištas...na norėtųsi kad abu dailiai būtų pateikti. Nežinau, gal čia man, bet tos rankos širdies formoj pabodę...manau pabandyk dar kartą ir gal atrasit kaip kitaip gražiai rankas padėt

Šiame kadre netgi aš matau ne širdutę iš jų padarytą, o toks jausmas, kad modelis laiko pilvo odą su rankomis

na toks pirmas įpudis. Baltas pagrindas gerai, bet gal turit namuose ką lengvesnio, na kokį baltą šalį, nes šis pagrindas foto sunkiai atrodo.
Refresh

tik neužsirūstink už komentarą
Oj, tikrai tikrai neužsirūstinsiu. Juk tam ir dedu nuotraukas, kad žinočiau ką netaip darau.

Šiaip, tiems kurie nieko neišmano apie kampus ir kompozicijas, tie kadra

labai patiko
QUOTE(Burka @ 2011 03 13, 06:36)
Refresh,patiko tavo nuotraukytes su nestuke
Ačiū.
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 13, 10:35)
Refresh, antra foto patiko, tik noretus kazkaip kitaip apkirtpt, nes siek tiek suspausta. O pirmoj man visko per daug, noretusi arba rankas - sirdele akcentuot, arba batukus. nes db nezinai kur ziuret, kas cia svarbiau, ka norejo pasakyt

O siaip mintis lb sauni, sukciau pilvuka siek tiek sonu ir deciau salia tuos baciukus
Ačiū už nuomonę. Flickre yra kitokių variacijų