Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

man labai norejosi pagirt Kristuka, nes kazkaip pasirode, kad padare lb didele pazanga. Grazi fotosesija, lb graziai modeliukas apsirenges, pasidazes, ispudinga aplinka parinkta, nuotraukos tokios sviesios, grazios spalvos wink.gif Tik kliuna modeliuko veido israiska, bet gal saule sviete? Man patiko trecia ir ketvirta foto drinks_cheers.gif

Refresh, antra foto patiko, tik noretus kazkaip kitaip apkirtpt, nes siek tiek suspausta. O pirmoj man visko per daug, noretusi arba rankas - sirdele akcentuot, arba batukus. nes db nezinai kur ziuret, kas cia svarbiau, ka norejo pasakyt wink.gif O siaip mintis lb sauni, sukciau pilvuka siek tiek sonu ir deciau salia tuos baciukus wub.gif
Atsakyti
Jei galima jungtis ir aš norėčiau koliažuose sudalyvauti, gal privers mane daugaiu išmokti.. ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi, bus spyris į .... fotiiką į rankas paimti

Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Atsakyti
Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Refresh
Atsakyti
Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Refresh
vienintelė
Atsakyti

Cheles
Zirzilija
Yvette
Žydraakė
Dalyja
Astyte
Alabama.
Burka
hazelnut
sokejuke86
rarity
Refresh
vienintelė
eurikaite
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 13, 11:35)
man labai norejosi pagirt Kristuka, nes kazkaip pasirode, kad padare lb didele pazanga. Grazi fotosesija, lb graziai modeliukas apsirenges, pasidazes, ispudinga aplinka parinkta, nuotraukos tokios sviesios, grazios spalvos wink.gif Tik kliuna modeliuko veido israiska, bet gal saule sviete? Man patiko trecia ir ketvirta foto  drinks_cheers.gif

Oi kiek pagyru is tavo puses. bigsmile.gif Labai malonu. 4u.gif
Esu universali biggrin.gif , nes rengiau, plaukus sukavau ir daziau as. blush2.gif

O su veido israiskom tai speju ne tik ji pavargo, bet ir as. Kai vaziavom i vieta, lijo labai. Bet tik jau i kalniuka ikopem, saulute pradejo skaisciai sviesti is po medziu. Ir ta suraukta kakta labai visur gadino vaizda. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 12, 22:13)
Pirmoji man patiko. Žinok, deja, kol kas nieko daugiau negaliu pakomentuot  ax.gif

Dėkoju ir už tiek.

QUOTE(green_tea @ 2011 03 12, 22:26)
Komentaru tikrai labai laukiu 4u.gif Sioms bei nuotraukai dainai  4u.gif

Taip laukiu pavasario, kad pirmoji nuotrauka tiesiog atgaiva akims.... O antroji labai faina, smagi, bet norėtųsi šviesiau smile.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 03 12, 22:30)
Pirmojoj man noretusi melsvo ir rausvo batuku, o ne melsvo ir persikinio, bei kiek daugiau pilvo ir maziau tos baltos paklodes.

Antra labai idomi! Tik jei jau centruoti, tai noretusi daugiau to nukasto virsutinio lapo  blush2.gif

Ačiū. Taip jau išėjo su tais batukais. Ten ne paklodė, o pledukas blush2.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 12, 22:54)
a zinok, man sitos nelabai, man labiau tos is flirck "tapu tapu" ir "svietimas", sakyciau net labai patinkancios smile.gif

Nu bet va nors kažkokios patinka bis.gif Ačiū .

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 12, 22:56)
Idėja verta kadro, bet kaip jau kažkas rašė, jeigu renkasi tarp berniuko ir mergytės, tai norėtųsi melsvo ir rožinio batukų. Foto persikinis gražiai padėtas, o melsvas kažkaip pakrypęs, lyg nesurištas...na norėtųsi kad abu dailiai būtų pateikti. Nežinau, gal čia man, bet tos rankos širdies formoj pabodę...manau pabandyk dar kartą ir gal atrasit kaip kitaip gražiai rankas padėt mirksiukas.gif Šiame kadre netgi aš matau ne širdutę iš jų padarytą, o toks jausmas, kad modelis laiko pilvo odą su rankomis unsure.gif na toks pirmas įpudis. Baltas pagrindas gerai, bet gal turit namuose ką lengvesnio, na kokį baltą šalį, nes šis pagrindas foto sunkiai atrodo.
Refresh 4u.gif tik neužsirūstink už komentarą rolleyes.gif

Oj, tikrai tikrai neužsirūstinsiu. Juk tam ir dedu nuotraukas, kad žinočiau ką netaip darau. rolleyes.gif Šiaip, tiems kurie nieko neišmano apie kampus ir kompozicijas, tie kadra rolleyes.gif labai patiko blush2.gif

QUOTE(Burka @ 2011 03 13, 06:36)
Refresh,patiko tavo nuotraukytes su nestuke wub.gif

Ačiū.

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 13, 10:35)
Refresh, antra foto patiko, tik noretus kazkaip kitaip apkirtpt, nes siek tiek suspausta. O pirmoj man visko per daug, noretusi arba rankas - sirdele akcentuot, arba batukus. nes db nezinai kur ziuret, kas cia svarbiau, ka norejo pasakyt wink.gif O siaip mintis lb sauni, sukciau pilvuka siek tiek sonu ir deciau salia tuos baciukus  wub.gif

Ačiū už nuomonę. Flickre yra kitokių variacijų smile.gif
Atsakyti
green tea, labai patiko pavasaris tavo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 13, 09:43)
Cheles, jei apsiimtum

Apsiimsiu wink.gif
Atsakyti
Jungiuosi -laikas ir man nupusti dulkes nuo fotiko ax.gif

Cheles
Zirzilija
Yvette