Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN

QUOTE(DaivaVe @ 2011 06 27, 19:02)
na man nera labai svarbu pas  ka, svarbiausia, kad gerai priziuretu  blush2.gif  ir kad visa laika pas ta pati gydytoja, o  ne pas skirtingus eiti  biggrin.gif

tai aisku, kad galima pasirinkti, per apsilankyma paklausi gyd. kada budes ir atvarai tadiena smile.gif man mano gyd. apskritai dave savo tel., tai susiskambinu ir vsio. Pas ji ruosiuosi ir gimdyt ax.gif
Atsakyti
irgi esame pasirinke gimdyma VGN...nors dar turime daug laiko, bet jusu komentarai labai padeda pasispresti ko reikia labiau ir ka butinai reikia pasiimti...pasirodo labai daug ko nezinau ir teks daug apie ka pasiskaityti...
jau buvome ne karta konsultaciju VGN tai priemimas tikrai malonus..gydytoja pasirinkome is anksto, tad nesame nusivyle o kolkas labai patenkinti viskuo... nors labai anksti dar kazka sakyt... blush2.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar i tas nemokamas paskaiteles ketvirtadieniais galima ateiti su vyru, ar ten ir taip daug zmoniu buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2011 07 05, 21:12)
Norejau paklausti, ar i tas nemokamas paskaiteles ketvirtadieniais galima ateiti su vyru, ar ten ir taip daug zmoniu buna? g.gif

Ir galima, ir reikia, bet neprivaloma mirksiukas.gif Į tuos kursus registruotis reikia.
Pageidautina išankstinė registracija telefonu 8 686 68861.

Aš tai va užsiregistravau, bet matyt, kad eisiu viena... Vyro iš darbo nepaleis, greičiausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VinDi @ 2011 07 05, 21:55)
Ir galima, ir reikia, bet neprivaloma  mirksiukas.gif  Į tuos kursus registruotis reikia.
Pageidautina išankstinė registracija telefonu 8 686 68861.

Aš tai va užsiregistravau, bet matyt, kad eisiu viena... Vyro iš darbo nepaleis, greičiausiai  ax.gif

Tai as irgi uzsiregistravusi, tik tokio klausimo ir pamirsau paklausti doh.gif Dekoju uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdziau VGN ir tikrai likau patenkinta gydytoju darbu, gimdymas buvo komplikuotas, nieko nemokejau, bet sokinejo visi kaip turi buti smile.gif
Dabar kelis kartus buvau konsultacinej, is poliklinikos atsiunte, tai taip pat neturiu ko prikibti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal galit parekomenduoti daktara vgn pas kuri galima gimdyti. As gimdysiu pirma karta ir labai bijau.
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2011 07 10, 00:33)
Sveikos mamytes,
Gal galit parekomenduoti daktara vgn pas kuri galima gimdyti. As gimdysiu pirma karta ir labai bijau.

Nei vieno 'blogo' nežinau iš VGN. Ir akušeriai visi faini. Pas ką pakliusi - pas tą ir džiaukis. Tikrai nėra reikalo nei bijoti, nei specialiai tartis. Specialiai tartis - reiškiasi mokėti pinigus, o tam iš vis nėra jokios prasmės. Bet jei labai nori pavardžių, tai prašom: Razumas, Garšvienė, Žiobakas, Meškaitė ir daugelis kitų smile.gif
Jei turi baimių - išspręsk jas. Pavyzdžiui užsirašyk į kokius kursus VGN (www.vgn.lt KURSAI), gal pavedžios po gimdyklas (bent po paskaitos apie Gimdymą visus vedžiojo). Pabusi toje aplinkoje. Jei tavo nėštumo laikas dar ne į pabaigą, tai gali pradėti lankytis Konsultaciniame centre, jis ten pat - VGN. Vizitas apie 43 Lt. Turėsi puikią progą su personalu (ne visu aišku) 'susipažinti', žodžiu psichologiškai visai kitaip jausies. Linkiu atsikratyti baimių, nes paskui juoksies iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VinDi: 10 liepos 2011 - 13:24
Gimdziau ir as VGN viskas ciki,niekam nemokejau,bet viskas super,ir pogimdyvine prieziura irgi,visi laksto,visi malonus labai thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri buvote nusipirkusi ta Dianatal geli, kuri minejo per paskaita? blush2.gif Ar yra prasmes ji pirkti? nes kainuoja tai nepigiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2011 07 11, 23:13)
O gal kuri buvote nusipirkusi ta Dianatal geli, kuri minejo per paskaita? blush2.gif  Ar yra prasmes ji pirkti? nes kainuoja tai nepigiai... g.gif

Manau, kad tikrai neverta schmoll.gif Man regis, kad jis daugiau psichologiškai padeda ir tikrai nevertas tokių pinigų...
Atsakyti
Gimdžiau VGN du kartus, abu gimdymai buvo labai lengvi. Abu kartus tariausi su čia minėta gydytoja, pirmą kartą viskas buvo gerai, o antrąjį ji tą dieną budėjo, nusiuntė į gimdyklą, bet gimdyme nedalyvavo, tik maždaug po pusvalandžio įkišo nosį paklausti kaip sekėsi. Buvau labai nustebinta, nes ir visą nestuke.gif pas ją lankiausi, bet nepykstu, nežinau kodėl taip nutiko, gal nespėjo.. be to gydytojas, priėmęs gimdymą taip pat buvo puikus ir nė nesigailiu, kad viskas taip gavosi thumbup.gif

Norisi pagirti priežiūrą PO gimdymo. Per tris metus ji smarkiai pagerėjo bigsmile.gif Kadangi ligoninėje praleidome kiek ilgiau laiko nei įprastai, tai spėjo pasikeisti visas personalas ir labai smagu, kad visi taip pat dėmesingai ir nuoširdžiai dirbo savo darbą thumbup.gif

QUOTE(Paulina25 @ 2011 06 27, 15:54)
Sveikos, norėjau paklausti dar apie  privačias palatas, tas 100 lt už palatą - tai čia vienai dienai,ar už dieną,kaip viešbutyje? ir ten jau nebus jokių kitų mamyčių kartu, ta prasme - palata vienvietė? Man dar ankstoka,bet jau imu rankioti informaciją. Norėčiau būti viena palatoje, ypač naktį 

Čia už visą laikotarpį, kiek gulėsi, bet svarbu, kad toje palatoje nėra nei WC, nei dušo schmoll.gif Taip, palata vienvietė, už papildomą mokestį gali ir vyras nakvoti

QUOTE(VinDi @ 2011 07 11, 23:29)
Manau, kad tikrai neverta  Man regis, kad jis daugiau psichologiškai padeda ir tikrai nevertas tokių pinigų...

drinks_cheers.gif
Be to, jį reikia per kelis kartus "suleisti", dar nežinia ar spės biggrin.gif
Atsakyti