Gimdžiau VGN du kartus, abu gimdymai buvo labai lengvi. Abu kartus tariausi su čia minėta gydytoja, pirmą kartą viskas buvo gerai, o antrąjį ji tą dieną budėjo, nusiuntė į gimdyklą, bet gimdyme nedalyvavo, tik maždaug po pusvalandžio įkišo nosį paklausti kaip sekėsi. Buvau labai nustebinta, nes ir visą

pas ją lankiausi, bet nepykstu, nežinau kodėl taip nutiko, gal nespėjo.. be to gydytojas, priėmęs gimdymą taip pat buvo puikus ir nė nesigailiu, kad viskas taip gavosi
Norisi pagirti priežiūrą PO gimdymo. Per tris metus ji smarkiai pagerėjo

Kadangi ligoninėje praleidome kiek ilgiau laiko nei įprastai, tai spėjo pasikeisti visas personalas ir labai smagu, kad visi taip pat dėmesingai ir nuoširdžiai dirbo savo darbą
QUOTE(Paulina25 @ 2011 06 27, 15:54)
Sveikos, norėjau paklausti dar apie privačias palatas, tas 100 lt už palatą - tai čia vienai dienai,ar už dieną,kaip viešbutyje? ir ten jau nebus jokių kitų mamyčių kartu, ta prasme - palata vienvietė? Man dar ankstoka,bet jau imu rankioti informaciją. Norėčiau būti viena palatoje, ypač naktį
Čia už visą laikotarpį, kiek gulėsi, bet svarbu, kad toje palatoje nėra nei WC, nei dušo

Taip, palata vienvietė, už papildomą mokestį gali ir vyras nakvoti
QUOTE(VinDi @ 2011 07 11, 23:29)
Manau, kad tikrai neverta Man regis, kad jis daugiau psichologiškai padeda ir tikrai nevertas tokių pinigų...
Be to, jį reikia per kelis kartus "suleisti", dar nežinia ar spės