teko pagulėt ten 5 dieneles,tai pati mačiau,kaip budinčioji neįleido porą kartų su mažu vaiku, nors vieni lankytojai tvirtino,kad susitarę su gydytoja, kad gydytoja leido,bet budinti "tvirtai užrėmus duris" vistiek neįleido. Tai ir džiaugiuosi,dar vaikiškų ligų prineš
taisyklės turi galioti visiems,o ne tai, kad susitarę-nesusitarę

o as po gydytojos teigiamo atsakymo, esu pazadejus, kad gales aplankyt, nes labai pergyvena, kad mamytes nematys. del vaikisku ligu tai pilnai sutinku, bet jei tikrai neserga, o ir i darzeli nevaiksto, virusu neprisigaudes, ir dar jei viena palatoj - galetu ir leist
niu ka darysi, taisykles yra taisykles..

QUOTE(lialkaa @ 2011 09 08, 13:16)
o as po gydytojos teigiamo atsakymo, esu pazadejus, kad gales aplankyt, nes labai pergyvena, kad mamytes nematys. del vaikisku ligu tai pilnai sutinku, bet jei tikrai neserga, o ir i darzeli nevaiksto, virusu neprisigaudes, ir dar jei viena palatoj - galetu ir leist

na iš kur Jūs žinot, kad virusų neprisigaudęs vaikas? juk inkubacinis laikotarpis ligos paprastai ne toks ir trumpas.
QUOTE(lialkaa @ 2011 09 08, 13:16)

va va, jei guleciau mokamoj, tai kodel negaletu ileist

bet mes laikomes taisykliu

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 08, 15:04)
va va, jei guleciau mokamoj, tai kodel negaletu ileist
taigi jau is karto susitarem kad kelias dienas su mociute pagyvens 

susitarsim ir mes kaip nors, nors asaryciu jauciu bus, uztat paskui kiek dziaugsmo

Atsiprasau, jei toks klausimas jau skambejo, bet nesugebejau surast 
Ka reikia su savim tureti, vaziuojant gimdyti i VGN?
- nesciosios kortele,
- SODRA,
- pasa,
ka is drabuziu reikia i gimdykla? i palata? vaikui?

- nesciosios kortele,
- SODRA,
- pasa,
Man rodos temos pradzioj yra didziausias sarasas daiktu. Pagal save galite imti tai ko Jums reikia. Ar i gimdykla ar palata manau vistiek su ta pacia viena tase eisit,kaip ir as ejau, o is jos jau pasiemiau chalata,tapkes ir naktinius gimdykloj. Vaikui gimus is tases issiemiau vaiko maiseli su rubeliais. O vyrui tik tapkiu reik gimdykloj.
Paciai pagrinde :
Chalatas,tapkes,kojines,naktiniu pora,iklotu,dantu sepetelis,pasta,muilas,ranksluostukas,tulikinis,indai (ne pro sali,bet jei neturesit duos,tik gali niurzgeti biski).
Vaikui:
kepuryciu pora (emiau ivairesniu dydziu),kojinytes vilnones,sliauztukai ar siaustinukai,marskinukai,kelnytes,pampersiukai,slapiu serveteliu,nes ten po kriaukle bus nepatogu apiprausineti,bepanten,nes tinka ir paciai krutims ir vaikui issutimams,paraudimams.
Dokumentai tai tie kuriuos parasete.
As ir pati ant dienu vaziuosiu i VGN gimdyti antro,tad mazdaug ta pati susidejau,tik dar pasiemiau arbatytes,cukraus i labai mazus indelius,kad neuzimtu vietos ir arbatinuka masinoj pasidesiu tam reikalui,jei negausiu jo mokamoj palatoj ar pacios palatos
Nes gerti labai norisi ir smagu,kai gali pati pasidaryti bet kada, o ne laukti (praeita karta irgi emiau,tai ir palatos kaimyne buvo patenkinta labai)
Paciai pagrinde :
Chalatas,tapkes,kojines,naktiniu pora,iklotu,dantu sepetelis,pasta,muilas,ranksluostukas,tulikinis,indai (ne pro sali,bet jei neturesit duos,tik gali niurzgeti biski).
Vaikui:
kepuryciu pora (emiau ivairesniu dydziu),kojinytes vilnones,sliauztukai ar siaustinukai,marskinukai,kelnytes,pampersiukai,slapiu serveteliu,nes ten po kriaukle bus nepatogu apiprausineti,bepanten,nes tinka ir paciai krutims ir vaikui issutimams,paraudimams.
Dokumentai tai tie kuriuos parasete.

As ir pati ant dienu vaziuosiu i VGN gimdyti antro,tad mazdaug ta pati susidejau,tik dar pasiemiau arbatytes,cukraus i labai mazus indelius,kad neuzimtu vietos ir arbatinuka masinoj pasidesiu tam reikalui,jei negausiu jo mokamoj palatoj ar pacios palatos

[quote=srauni_upe,2011 09 02, 21:54]
va va aš ir esu tokį pletką girdėjus. Tai maž ir tiesa. Kaip ir gimdykla su vonia yra susitarusiom palaikoma, ir t.t.
Na as su niekuo nesitariau, tik atvaziavus i gimdykla iskart pasakem, kad norim mokamos palatos, tai akusere iskart paskambino i skyriu paklausti ar yra mokamu, jei nera, kad rezervuotu, tai kai pagimdziau, mokamos nebuvo, bet pagulejau gimdykloj keleta valandu ir sako vaziuojam palata atsilaisvino
Zinoma gydytojas vis kartojo hm nera, nera laisvos mokamos, o mano vyras vis kas pusvalandi jam primindavo mums reikia mokamos-mums reikia mokamos palatos
va va aš ir esu tokį pletką girdėjus. Tai maž ir tiesa. Kaip ir gimdykla su vonia yra susitarusiom palaikoma, ir t.t.
Na as su niekuo nesitariau, tik atvaziavus i gimdykla iskart pasakem, kad norim mokamos palatos, tai akusere iskart paskambino i skyriu paklausti ar yra mokamu, jei nera, kad rezervuotu, tai kai pagimdziau, mokamos nebuvo, bet pagulejau gimdykloj keleta valandu ir sako vaziuojam palata atsilaisvino

QUOTE(linksmuke81 @ 2011 09 08, 18:34)
Atsiprasau, jei toks klausimas jau skambejo, bet nesugebejau surast 
- nesciosios kortele,
- SODRA,
- pasa,

- nesciosios kortele,
- SODRA,
- pasa,
viska perskaitet,o temos pirma puslapi turbut pamirsot paziureti.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 09 03, 10:30)
o tai kiek pas juos tie remintai tesias (lyg skai2ia dar vis remintuoja), nes ir prie6 du metus remontavo...
aš tai tada prastoj palatoj gulėjau, dvivietėj (be buvo karantinas ir lankytojų nebuvo
), ir šalia naujo wc su dušu.
Bet tada buvo žiauriai kietos lovos, kaip ant lentų. Tai įdomu ar pastarosios pasikeitė.
aš tai tada prastoj palatoj gulėjau, dvivietėj (be buvo karantinas ir lankytojų nebuvo

Bet tada buvo žiauriai kietos lovos, kaip ant lentų. Tai įdomu ar pastarosios pasikeitė.
Gimdziau pries 7 metus, paprastoj palatoj buvo lentos, gimdziau pries 2 metus, vis dar buvo lentos, gimdysiu kitais metai, manau bus tas pats