Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

....tai kad tu greitu zingsniu nupedinai link duru ax.gif ,o as kol susigaudziau,o dar skubejau vaistinen ir namo,mociute paleist.....zodziu,bais greit viskas ivyko doh.gif lotuliukas.gif
Kita kart butinai prisikabinsiu lotuliukas.gif ....sakysiu -atspek kas as nail.gif ???

Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2011 03 18, 18:48)
....tai kad tu greitu zingsniu nupedinai link duru ax.gif ,o as kol susigaudziau,o dar skubejau vaistinen ir namo,mociute paleist.....zodziu,bais greit viskas ivyko doh.gif  lotuliukas.gif
Kita kart butinai prisikabinsiu lotuliukas.gif ....sakysiu -atspek kas as nail.gif ???

o jus jau toli pazenget,net pazystat is matymo ax.gif
Atsakyti
....tai todel,kad lankomes dar kitose temikese,o ten bun susitikimu,po to atsiranda fotkiu....taip ir suzinai kas yr kas mirksiukas.gif .
Oi buvo baika,kai Igniui buvo kokie 3~4m.ir varinejom po Akropoli,pamaciau Linaiva ,cia cypas zino apie ka as,nu ir prilekiau prie jos ,kad imsiu tarsket doh.gif ...prisistaciau aisku lotuliukas.gif ,bet is jos zvilgsnio supratau,jog atrodau lengvai kvanktelejusi,o as toks zmogus-betarpiskas blush2.gif ,man susirode,kad as ja labai gerai pazinau per SM lotuliukas.gif .Tai siek tiek nuleidau gara,emiau ramesniu tonu kalbet,kad zmogaus negasdint doh.gif lotuliukas.gif .Po kurio laiko mes susitikom gimdieny pas jega,po keliu tauriu vyno issiaiskinom ir smagiai juokemes is ano susitikimo.
Ten daugiau buvo klaipedsku forumieciu,tai sake-kai artimiau pazinom ,visai kitaip skaitysim tavo postus tongue.gif .Musiet as joms anksciau atrodziau lengvai kvanktelejus lotuliukas.gif
Zodziu,pakeite nuomone i geraja puse tongue.gif

Atsakyti
nus sveikos

as siandien buvau maksijo, turbut tikrai ne vienos nesutikau smile.gif lotuliukas.gif

siandien pagaliau penktadienis yahoo.gif jega.......

Atsakyti
...truksta zodziu....

turbut galvojat kas cia per nelaime....

bet pirmakart gyvenimasi taip baisiai ...

juoda juosta siemet mums....

pries dvi val mire mane mociute namie... sausio 29d senelis ,taip ir sako viens po kito buna....

...tromboze ,i plaucius pateko vanduo uzduso ...baisu

pirmadieni buvau laidotuvese ir vel pirmadieni laidotuves doh.gif .... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
jezau, uzjauciau labai
Atsakyti
....dideliausia uzuojauta unsure.gif ....laikykis,stiprybes tau unsure.gif

user posted image
Atsakyti
dekui verysad.gif
Atsakyti
Labukas,
Gintux,nuosirdziai uzjauciam,stiprybes jusu seimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sida@mail.lt: 19 kovo 2011 - 13:29
Labukas 4u.gif

Kokios nuotaikos verysad.gif

Užuojauta ginttux verysad.gif nelengvas jums dabar laikotarpis verysad.gif
Atsakyti
Sveikos

siandien nusipiesiau antakius,
esu atgavus veida smile.gif nail.gif
Atsakyti
....pazystamas jausmas lotuliukas.gif
O permanentini nenori daryt???