Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

nu grazi motera, is karto matai save nuraso.... nu ka as zinau.... lotuliukas.gif
Atsakyti
...o tu,lavut,musiet peleda bigsmile.gif ,gali ilgai naktinet,bet ryte nori ilgiau pamiegot??? bigsmile.gif

As ,tikru tikriausia peleda,bet gal dar pakoregavo mano darbo grafikas,nes as daugiau dirbu naktimis,po to pamiegu diena,nu ir issimusa grafikas doh.gif .Todel man dirbt dienomis ta savaite buna labai sunku....keliuos 6:00 doh.gif ,nes 7:00 jau reikia sedet marsrutkej ax.gif .
Nu nieko ,atvarksiu,tadu vel naktines ir iseigines dienos tongue.gif .

Nu ka,varau i lova....labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,nu teisingai sedi desinej,tik foto jau kairej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2011 03 22, 22:03)
...o tu,lavut,musiet peleda bigsmile.gif ,gali ilgai naktinet,bet ryte nori ilgiau pamiegot??? bigsmile.gif

As ,tikru tikriausia peleda,bet gal dar pakoregavo mano darbo grafikas,nes as daugiau dirbu naktimis,po to pamiegu diena,nu ir issimusa grafikas doh.gif .Todel man dirbt dienomis ta savaite buna labai sunku....keliuos 6:00 doh.gif ,nes 7:00 jau reikia sedet marsrutkej ax.gif .
Nu nieko ,atvarksiu,tadu vel naktines ir iseigines dienos tongue.gif .
Nu ka,varau i lova....labanakt mirksiukas.gif

nzn kas as toks smile.gif peleda ar vyturys smile.gif
bet viena zinau kad zaviuosi zmonemis kurie gali dirbti nakti, as tai turbut nuluzciau tai 100 procentu

beja pamirsau vakar pasigirti smile.gif
taigi krize baigesi ant lietuvos smile.gif)))))))))))))))))))))))))))))
pas mus darbe vakar pristate motyvacija kaip daugiau gali gauti atlyginimo

ale gerai tas Kubilius sake: "Taupykit pinigus, nes krize baigesi" smile.gif)))))))))))))))))))))))

Tik kazkodel as tuo netikiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 23 kovo 2011 - 20:50
kazi kokia krize baiges blink.gif
Atsakyti
lens.gif
Atsakyti
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

nu grazu juk savaitgalis smile.gif
jega, nors ir darbo parsinesiau namo bet vistiek yahoo.gif

nus ka planuojat savaitgali veikt? ciustyt kiemus?
Papildyta:
nus greitai rinkites
4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 25 kovo 2011 - 20:01
Labukas 4u.gif
Savaitgalis gėris nereik vaikų vežti, galima pamiegoti biggrin.gif
Aš kažkaip vis paskaitau, bet nieko neparašau blush2.gif , kažko užsiėmusi jaučiuosi paskutiniu metu biggrin.gif
Ryt varom pas draugus tai tortus kepam vieną vešimės ax.gif kitą sekmadienį skanausim biggrin.gif sūnelis puošti padeda tai va laiko ir nelieka smile.gif
Shanet dar į sodą nevažiuoji 4u.gif , aš jau šiltnamyje pasodinau, dabar lauksim pirmų gėrybių tongue.gif

Na matau linksmai laiką leidot, bet kokia ten viena negerietė kai mes siūlom tai nesutinka,o su jumis susitinka unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Cypas labas smile.gif o dar siltnami niekas nenusals jei jau pasodinai? blink.gif
Atsakyti
Ne nesušals, aš dar ant viršaus buvau sniego pridėjusi tai jis ištirpo,o dabar uždengiau agro plėvele biggrin.gif Aš seku kaimynus jie pas mane tikri sodininkai jie šeštadienį pasodino aš sekmadienį, iki kol reiks sodinti pomidorus užaugs viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2011 03 25, 20:27)
Ne nesušals, aš dar ant viršaus buvau sniego pridėjusi tai jis ištirpo,o dabar uždengiau agro plėvele biggrin.gif Aš seku kaimynus jie pas mane tikri sodininkai jie šeštadienį pasodino aš sekmadienį, iki kol reiks sodinti pomidorus užaugs viskas biggrin.gif

blink.gif

nu bet visteik super saunuole smile.gif

as tai mole .... neturiu net siltnamio smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavute: 25 kovo 2011 - 20:32
.....pagaliau prabilot tongue.gif

O as siltnamio neturiu,ten stovi tik imitacija doh.gif lotuliukas.gif ,sugriuves,isdauzytais langais.Toj vietoj turetu isaugt pirtis.Bet as butinai ateity turesiu siltnamiuka...nors ir maza,keliems pomidorcikams ir pirmoms salotoms,ridiskoms wub.gif .

O ta moteriske bigsmile.gif labai geriete thumbup.gif

Atsakyti