Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 19:44)
Kvailos tos moterys, kurios lekia meilužėms akis draskyt ir plaukus raut. Pirmiausia vyrui reikia gerai užvožt, nes jeigu vyras nenorės, jokia moteris ant jo neužlips.

Auksiniai zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 17:44)
Ten pas juos manau daugiau orgazmo sociai  yess.gif  karsta.gif

Užtenka. Šiandien per pietų pertrauką tokius 2 apturėjau.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 03 10, 17:45)
pritariu visiškai bet dažniausiai tos moterys kažkodėl bėga pas "konkurentę" aiškintis smile.gif

Aš nebėgau niekur aiškintis.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 18:47)
Papildyta:
Aš nebėgau niekur aiškintis.

bene su bosu išdykauji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 10, 18:42)
nu jo  biggrin.gif ale supranti dar daugiau adrenalino būtų jei atbėgtų kokia plaukų raust ir akių draskyt  biggrin.gif

lotuliukas.gif o nuo to jau garantijų nėr... biggrin.gif
Oki,mergaitės.Smagiai pasilikt.Ir kad nė žodžio apie keksiukus ir vaikų auklėjimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 18:46)

bet tada jūsų vyras arba aklas arba kvailas arba jam nusispjaut smile.gif ar įmanoma nuslėpti švytinčias akis, tą pasitenkinimo išraišką veide?gerai vaidinat? smile.gif
kaip sakoma "Если у женщины в глазах искорки, значит, тараканы в ее голове что-то празднуют" biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 10, 17:48)
bene su bosu išdykauji  bigsmile.gif

Taip, bet ne ofise.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 10, 18:48)
bet tada jūsų vyras arba aklas arba kvailas arba jam nusispjaut smile.gif ar įmanoma nuslėpti švytinčias akis, tą pasitenkinimo išraišką veide?gerai vaidinat?  smile.gif
kaip sakoma "Если у женщины в глазах искорки, значит, тараканы в ее голове что-то празднуют"  biggrin.gif

įmanoma nuslėpti viską. Išskyrus meilę.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 10, 18:50)
įmanoma nuslėpti viską. Išskyrus meilę.

sakoma kad sunkiausia yra nuslėpti abejingumą smile.gif
Atsakyti
Abejingumas...Jausmus galima vaidinti. Galų gale visiškas abejingumas būna retai.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 10, 17:48)
bet tada jūsų vyras arba aklas arba kvailas arba jam nusispjaut smile.gif ar įmanoma nuslėpti švytinčias akis, tą pasitenkinimo išraišką veide?gerai vaidinat?  smile.gif
kaip sakoma "Если у женщины в глазах искорки, значит, тараканы в ее голове что-то празднуют"  biggrin.gif

Nežinau, man iki šiol pavyksta. Aš jau sakiau, kad nesu įsimylėjus, aš naudojuosi juo tik dėl sekso. Žinoma man gera su juo, jis man patinka, bet tai ne meilė.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 18:52)
Nežinau, man iki šiol pavyksta. Aš jau sakiau, kad nesu įsimylėjus, aš naudojuosi juo tik dėl sekso. Žinoma man gera su juo, jis man patinka, bet tai ne meilė.

Prašyk, kad algą pakeltų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 19:49)
Taip, bet ne ofise.

Olia lia kaip super bigsmile.gif
Nu, svarbiausia, kad darbai nenukentetu biggrin.gif Arba kai viskas baigsis, galit likt be darbo unsure.gif
Atsakyti