Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(vilnera @ 2011 03 10, 18:14)
Kaip tas kitkas atrodo algalapy?  biggrin.gif

Premija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 20:24)

As dabar galvoju, o kaip bendradarbiai? Zino? Nejaucia pagiezos ar pavydumo, kad jums algelen dadeda. Nes jauciu ta premija gaunat ne del to, kad baisi gera darbinyke biggrin.gif nebent klystu...
Atsakyti
QUOTE(-Monroe- @ 2011 03 10, 18:26)
As dabar galvoju, o kaip bendradarbiai? Zino? Nejaucia pagiezos ar pavydumo, kad jums algelen dadeda. Nes jauciu ta premija gaunat ne del to, kad baisi gera darbinyke biggrin.gif nebent klystu...

Bendradarbiai nieko nežino. Premija juodais gaunu.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 19:30)
Bendradarbiai nieko nežino. Premija juodais gaunu.

doh.gif va šita istorijos dalis bjauri patapo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 10, 18:35)
doh.gif va šita istorijos dalis bjauri patapo.

visiskai ne.. bjauru butu jei uz grazias akis jis ja dulkintu biggrin.gif
Atsakyti
Neee, kai į nuodėmiavimą pinigai įsimaišo, tai jau..........................
Atsakyti
aj nesąmonė su šefu.... meilužis turi būti visiškai iš svetimo daržo, kad nebūtų jokių bendrų plotų, bendrų reikalų tuo labiau darbinių.... per daug rizikos vėliau patirti didelių nesmagumų ir net finansinių, nes kad ir kokia graži ir aistringa ta pasaka, ji visada turi ir pabaigą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 10, 19:16)

Oij tik nereik.. pinigai jega,valdzia ir laisve.. duoda imk,musa bek.. cool.gif

darbine darbine cia premija,uz gera kokybiska darba.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 19:18)
aj nesąmonė su šefu....

va cia tinka tai temai kur kalbama apie jaunas,zavias atsiradusias vyru darbineje aplinkoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 10, 20:16)

dovanos ten, tik dovanos.... na tokių spalvotų biškį paglamžytų popieriukų pavidale nail.gif
Atsakyti
Jūs ne taip supratot. Darbe aš gaunu atlyginimą. Dirbu audito bendrovėje, o mano šefas yra ir savininkas ir auditorius. Aš esu jo padėjėja.
Jis man nemoka pinigų už seksą, tiesiog aš gaunu dovanas iš jo, bet ne pinigines, nes aš ne prostitutė.
O darbe aš gaunu atlyginimą tikrai už atliktą darbą, kaip ir visi kiti darbuotojai, o ne už tai, kad myliuosi su auditorium. Darbe mes laikomės darbinių santykių, tad niekas iš kolegų net neįtaria apie mūsų santykius.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 03 10, 20:18)
aj nesąmonė su šefu.... meilužis turi būti visiškai iš svetimo daržo, kad nebūtų jokių bendrų plotų, bendrų reikalų tuo labiau darbinių.... per daug rizikos vėliau patirti didelių nesmagumų ir net finansinių, nes kad ir kokia graži ir aistringa ta pasaka, ji visada turi ir pabaigą  biggrin.gif

va tiesa. Baigsis romanas-kaip dirbt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 10, 19:26)
Jūs ne taip supratot.

kiekvienas supranta palei save.. o jus niekada nesiteisinkite del tokiu dalyku nepazistamiems zmonems... ne musu reikalas kaip sakoma cool.gif
Atsakyti