Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(Bernsteine @ 2011 03 09, 15:31)
Nu Dite, duodi tu, a cia dar ir TOKIU buna?  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nežinau, ar yra - bet parašyt parašo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 03 09, 15:31)
Nu Dite, duodi tu, a cia dar ir TOKIU buna?  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu aisku buna.. gi SM moteru uzeiga didziausia.. vyrai zino kur eiti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 16:32)
tai cia vyras gi.. gyveni gyveni su juo ir nebezinai del ko  lotuliukas.gif

ot va pas mane atvirkščiai lotuliukas.gif dėl vyro man viskas aišku dėl ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 09, 15:33)
ot va pas mane atvirkščiai  lotuliukas.gif dėl vyro man viskas aišku dėl ko  biggrin.gif

nu jau,argi myli uz kazka ir zinai del ko.. nezinai,nes myli ir tiek..
a va meiluzis aiskus del ko ir kam skirtas... kojas drebint lotuliukas.gif
Atsakyti
uojjjj...nebespėju skaityt,o marmūzę stačiai suparalyžavo nuo išsišiepimo karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 15:34)
a va meiluzis aiskus del ko ir kam skirtas... kojas drebint  lotuliukas.gif

O tiksliau putką virpint blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 16:34)
a va meiluzis aiskus del ko ir kam skirtas... kojas drebint  lotuliukas.gif

gal dėl to net ir nežinau kam ir kokio man jo reiktų? biggrin.gif viskas dar dreba normaliai ir be santechniko biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Superinė tema
Geras meilužis turi būti visų pirma geras meilužis, turėtų mokėti išklausyti (jei tinkamose vietose įsiterpia "taip" arba "ne" - tai jau beveik idealas), bet pats nebūti plepus. Tai tiek, matyt aš neišranki
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 03 09, 15:34)
uojjjj...nebespėju skaityt,o marmūzę stačiai suparalyžavo nuo išsišiepimo  karsta.gif  lotuliukas.gif

Man irgi smagu paskaitinėt ir parašinėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 09, 16:36)
Geras meilužis turi būti visų pirma geras meilužis, turėtų mokėti išklausyti (jei tinkamose vietose įsiterpia "taip" arba "ne" - tai jau beveik idealas), bet pats nebūti plepus. Tai tiek, matyt aš neišranki

tai jau tikrai g.gif
Nu ir Jums turbūt dar viskas priešaky.... girdi, lutut, tu ne vieniša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 09, 16:36)

nu ***** aš visada maniau kad meilužis skirtas vienam tikslui -seksui. nafik man kad jis manęs klausytų, klaustų ir kažką aiškintų? susitikai, aistras numalšinai ir viso gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 15:32)
Nežinau, ar yra - bet parašyt parašo wub.gif

Parasyt ir as tau galiu, ir taip parasysiu, kad is karto uznoresi. wub.gif laugh.gif

Atsakyti