Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu meilužio

QUOTE(Ašaka @ 2011 03 09, 15:36)
Tai tiek, matyt aš neišranki

vo dar vienai tik isklausymui reikia lotuliukas.gif
nu nu ir daznai eini "ispazinties" bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 09, 16:35)
gal dėl to net ir  nežinau kam ir kokio man jo reiktų?  biggrin.gif viskas dar dreba normaliai ir be santechniko  biggrin.gif

Tvarkos. lotuliukas.gif Pradziai - ar reiketu, o paskui jau kokio. Bo puokste prisirinkus kur desi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 09, 15:38)
nu ***** aš visada maniau kad meilužis skirtas vienam tikslui -seksui. nafik man kad jis manęs klausytų, klaustų ir kažką aiškintų? susitikai, aistras numalšinai ir viso gero smile.gif

Jis pirma man turi ją sukelti, kad būtų ką malšinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 09 kovo 2011 - 15:39
QUOTE(Bernsteine @ 2011 03 09, 15:38)
Parasyt ir as tau galiu, ir taip parasysiu, kad is karto uznoresi.  wub.gif  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jau isivaizduoju
Atsakyti
Pastebėjau tendenciją, kad temos apie meilužiavimus labai jau greit sukrantomos? Įdomu kodėl? O gal todėl - kad visos bent jau fantazijose apie tai pagalvojam ax.gif .
Bet nėra blogai ir išbandyt blush2.gif . Gyvenimas juk trumpytis - bus bent ką senatvėj prisimint ir nuraust wub.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 03 09, 16:39)
Tvarkos.  lotuliukas.gif Pradziai - ar reiketu, o paskui jau kokio. Bo puokste prisirinkus kur desi? ax.gif

rasiu kam padovanot lotuliukas.gif aukcioną darysiu -vieną va reikia išklausyt, kitai santechniko, trečiai putką virpins, rasim kur padėt tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 09, 16:38)
nu ***** aš visada maniau kad meilužis skirtas vienam tikslui -seksui. nafik man kad jis manęs klausytų, klaustų ir kažką aiškintų? susitikai, aistras numalšinai ir viso gero smile.gif

aik tu... į pilną komplektą gero meilužio dar įeina ir pokalbiai lovoje po audringo sexo blink.gif lotuliukas.gif Nu kaip čia taip.... bim bam ir po damam... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 03 09, 15:36)
thumbup.gif Superinė tema
Geras meilužis turi būti visų pirma geras meilužis, turėtų mokėti išklausyti (jei tinkamose vietose įsiterpia "taip" arba "ne" - tai jau beveik idealas), bet pats nebūti plepus. Tai tiek, matyt aš neišranki

o tavo vyras plepys?
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2011 03 09, 16:39)
Jis pirma man turi ją sukelti, kad būtų ką malšinti biggrin.gif

jei eisit dulkintis be aistros tai bus prostitucija smile.gif meilužystė ir prasideda nuo aistros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 03 09, 15:39)
bus bent ką senatvėj prisimint ir nuraust wub.gif  ax.gif .

aha..dabar zinosiu ka senoliai veike jaunysteje.. kai pamatysiu sedincius su nuraudusiais skruostukais ant suoliuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2011 03 09, 15:38)
Parasyt ir as tau galiu, ir taip parasysiu, kad is karto uznoresi.  wub.gif  laugh.gif

Aha - su gražia mergaite mano tai mano svajonė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 09, 16:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as jau isivaizduoju

Ir kas tau is to? g.gif
Atsakyti