Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai po santuokos

QUOTE(skorpiniuke @ 2006 10 18, 18:57)
as uzvakar jau atsiemiau savo ATK ir gavau sena turbut, nu kokia buvo tokia ir yra.
bet jau mane nervas eme kai buvau paskyrus diena nuo ryto viskam keistis o pasirodo kol nepadaro paso tol niekas nieko nekeicia tai menesi turejau laukti  blink.gif

na nieko nuostabaus, juk cia jau seniai raseme kiek kas uzima 4u.gif
Atsakyti
liko banko korteles ir teises pasikeist...del teisu reik pereit vel per visus gydytojus... doh.gif gal nekeist...
Atsakyti
o nuotrauku ATK dar vis nespalvotu reikalauja? kiek cia reiks prisifotkyt visiem dokumentam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2006 10 23, 13:25)
o nuotrauku ATK dar vis nespalvotu reikalauja? kiek cia reiks prisifotkyt visiem dokumentam  lotuliukas.gif

4 spalvotas, 4 nespalvotas...
nespalvotas ATK, pasas, teises
spalvotos sodra, darbo pazymejimas, ir med.kortele (ten kur del teisu). Kiek zianu ten galima bet kokia fotke, bet kadangi sodrai dariau spalvota, tai ir ten spalvota uzkibde.
Atsakyti
mergaites thumbup.gif puslapiukas
http://www.dokumentai.lt/index.htm
Atsakyti
Mano pasas pasibaigia 2008-09-14, o 2007-04-18 man bus 25 metai, kai jau reikia keisti pasa, tai dabar galvoju ar galios mano pasas vestuviu diena 2007-07-14? Kaip suprantu pasas dar galios g.gif . Niu nezinau ar supratote ka norejau pasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 18, 18:09)
Mano pasas pasibaigia 2008-09-14, o 2007-04-18 man bus 25 metai, kai jau reikia keisti pasa, tai dabar galvoju ar galios mano pasas vestuviu diena 2007-07-14? Kaip suprantu pasas dar galios  g.gif . Niu nezinau ar supratote ka norejau pasakyt  blush2.gif

Manau tavo pasas galios. tu kaip ir aš, kuri pagal viską keistum pasą 26 metų smile.gif
bet man visgi įdomu pasidarė. čia daugiau temos pradžioje skaičiau, kad po santuokos sodros knygutė nekeičiama, tik padaromas įrašas apie naują pavardę. kas jei aš turiu ne sodros knygutę, o sodros pažymėjimą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2006 12 18, 17:33)
Manau tavo pasas galios. tu kaip ir aš, kuri pagal viską keistum pasą 26 metų smile.gif
bet man visgi įdomu pasidarė. čia daugiau temos pradžioje skaičiau, kad po santuokos sodros knygutė nekeičiama, tik padaromas įrašas apie naują pavardę. kas jei aš turiu ne sodros knygutę, o sodros pažymėjimą?  unsure.gif

Man darbe darbo sutartyje buvo padarytas įrašas, kad keičiasi pavardė iš tokios tai į tokią ir viskas.Gal ir Sodrai buvo pranešta g.gif Kažkur girdėjau, kad pas juos automatiškai pasikeičia pavardė kai ateina duomenys, kad pasikeičia pavardė g.gif Na atseit vieninga sistema pas juos mastau.gif Bet čia negarantuotai blush2.gif
Atsakyti
Kažkokia ten super sistema yra g.gif
aš ištekėjau prieš kelis mėnesius, metrikacijos biure pasirašiau, kad imu vyro pavardę ir .... niekaip nenueinu baigt tvarkytis popierių - tai negražiai atrodau neisiu fotografuotis ir t.t. lotuliukas.gif

vakar nuėjau tvarkyt reikalų į VMI, o man ten ir sako, tai jūs jau visose bazėse esate -ienė, kodėl jusų pasas vis dar -aitės?

šiandien jau kaip nors nueisiu fotografuotis, o tai jau keli mėnesiai su nelegaliais dokumentais gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2006 12 18, 18:33)
bet man visgi įdomu pasidarė. čia daugiau temos pradžioje skaičiau, kad po santuokos sodros knygutė nekeičiama, tik padaromas įrašas apie naują pavardę. kas jei aš turiu ne sodros knygutę, o sodros pažymėjimą?  unsure.gif

as turejau sena knygute, tai kai istekejau, man padare sodroj nauja sodros pazymejima, nedejo jokio anspaudo i senaja knygute. o bendradarbe pries santuokos jau turejo pazymejima, tai jai padare nauja pazymejima su kita pavarde. Nes ten juk ilaminuota, nelabai ka eina irasyt.
Atsakyti
turiu klausimą. gal kas žino, kaip tiksliai yra? vestuvės balandį, o kelionė liepą. bilietai užsakomi dabar, -aitės pavarde. paskui teoriškai būsiu -ienė, bet iš neseniai tekėjusios sužinojom, kad paso pasikeitimas yra neterminuotas. ir kad ji taip nepasikeitusi paso skrido į užsienį (aišku, ne 3 mėn tarpas buvo g.gif ) ir atseit viskas gerai. nu man tai kažkaip nelabai aišku, kaip gali būti neribojamas laikas pasikeisti pasui? g.gif ar paskui nebus jokių nesklandumų?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 01 08, 21:27)
turiu klausimą. gal kas žino, kaip tiksliai yra? vestuvės balandį, o kelionė liepą. bilietai užsakomi dabar, -aitės pavarde. paskui teoriškai būsiu -ienė, bet iš neseniai tekėjusios sužinojom, kad paso pasikeitimas yra neterminuotas. ir kad ji taip nepasikeitusi paso skrido į užsienį (aišku, ne 3 mėn tarpas buvo  g.gif ) ir atseit viskas gerai. nu man tai kažkaip nelabai aišku, kaip gali būti neribojamas laikas pasikeisti pasui? g.gif ar paskui nebus jokių nesklandumų?

skrendant i uzsieni svarbu, kad pasas galiotu bigsmile.gif , o pavarde kada tik nori tada ir keiti:) ner jokio ipareigojimo. tik gali buti nepatogumas, nes kol nepakeistas pasas darbe paverde ir visi kiti dokumentai nesikeicia mirksiukas.gif tai cia jau kaip patogiau paciai:) bet jei skrendi po tiek laiko, tai gali ir pasa pasikeisti ir agenturoje registruotis ta naujaja pavarde mirksiukas.gif
Atsakyti