QUOTE(Spyrga @ 2008 09 22, 16:03)
o migracijos puslapyje galima kazkur pasiziureti, ar jau padarytas pasas ir asmens tapatybes kortele? 

Galima, jei daraisi pasa normalia (ne skubos) tvarka.
QUOTE(truth @ 2008 09 22, 16:16)
Galima, jei daraisi pasa normalia (ne skubos) tvarka.
o kur butent ir kaip? nes man nedaeina

QUOTE(Spyrga @ 2008 09 22, 16:40)
Atsiprasau, biski susipainiojau.

QUOTE(kristinuxsx @ 2008 09 22, 18:27)
Sveikutes gal kas zinot kaip del gyvenamosios vietos registracijos?jei lieku gyventi ten pat kur buvau prisiregistravusi?

Mes su vyru atskirai gyvenamas vietas deklarave - jis pas savo tevus, as - pas savo. O realiai gyvenam net ne LT (tik gryzinejam daznai). Shiaip manau, kad tvarkantis dokumentus svarbiausia apskritai buti kur nors uzsideklaravus. O ar butina kazka keist po vestuviu, neisivaizduoju

QUOTE(dreamere @ 2008 09 19, 14:04)
as ir dabar keiciuos, tai kol paso nepasikeiciau,tai nieko daugiau ir negaliu, sodroj buvau tai sake kai pasa turesiu nauja ateit, nemanau kad yra kazkoks limitas laiko, o hansabanke tai sake korteles pacios nepakeis jei nepageidausiu labai, tik jie pas save duomenis pasikeis. o kaip su teisiu keitimu? sudetinga? ka reik turet ir ar kainuoja?
O as tik pasa pakeiciau

As is kauno persikeliau prie panevezio, tai skambinau ir sodrai, ir regitrai, tai jiem nesvarbu kur registruotas esi, galima naujus dokumentus ir kitam mieste pasidaryt. I poliklinika uzsirasyt irgi galima tam mieste kur gyveni, nesvarbu kad esi registruotas kitur. Nors istatyme tik raso kad pasikeitus gyv.vietai, ja reikia deklaruoti,bet nezinau ar realiai kazkas butu jei nepakeistum deklaracijos...
ir dar prie to pacio paklausiu, gal kas susiduret kaip is kito miesto esi,ir tarkim nori gimdyti klinikose kauno, tai reikia kazkokiu papildomu ar siuntimu ar ko nei kaunietem? Man klinikose sako kai bus veikla, (saremiai) tai ir atvaziuok gimdyt,priimsim, bet tai iseina kad lankaisi pas viena gydytoja, o gimdai jau pas kita? Gal kas susiduret?

ir dar prie to pacio paklausiu, gal kas susiduret kaip is kito miesto esi,ir tarkim nori gimdyti klinikose kauno, tai reikia kazkokiu papildomu ar siuntimu ar ko nei kaunietem? Man klinikose sako kai bus veikla, (saremiai) tai ir atvaziuok gimdyt,priimsim, bet tai iseina kad lankaisi pas viena gydytoja, o gimdai jau pas kita? Gal kas susiduret?

sveikos, nu niekur nerandu informacijos del teisiu. praejo jau daugiau nei metai, o as dar ju nepasikeiciau, nebus kokios baudos?

QUOTE(blondynka @ 2008 10 03, 10:14)
sveikos, nu niekur nerandu informacijos del teisiu. praejo jau daugiau nei metai, o as dar ju nepasikeiciau, nebus kokios baudos? 

Kokia dar bauda? Nemanau... Niekas santuokos liudijimo keiciant teises nepraso ir netikrina kada tekejai

QUOTE(truth @ 2008 10 03, 15:39)
Kokia dar bauda? Nemanau... Niekas santuokos liudijimo keiciant teises nepraso ir netikrina kada tekejai 

Niu tai tada ramiau biski

O kiek sumoket reikia uz naujas teises? Tada gal dar metus apsieisiu nekeitus

QUOTE(blondynka @ 2008 10 04, 10:58)
Niu tai tada ramiau biski 

Pries menesi mokejau 49 Lt, po metu gal jau pasikeis kaina, negali zinot prie dabartines infliacijos