Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Vilma4 @ 2011 05 30, 16:08)
kiek zinau jis dabar dirba VGN  4u.gif

Baisiai gaila verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(renash @ 2011 05 30, 16:11)
Gerai, kad skyriaus vedejas atejo i apziura, tai ir gimdos kakleli patikrino, ir vaisiaus tonus paklause, ir ultragarsu paziurejo kiek tu vandenu nubege. Pas ji ir gimdymas vyko.

Skyriaus vedejas, tai J.Alisauskas?? Taigi jis nepriimineja gimdymu unsure.gif Tik cezarius daro g.gif
Atsakyti
O kaip ten vis tik su naktiniais gimdymui? Ar vis dar duoda juos? ax.gif Ar su savais reikia?
Atsakyti
QUOTE(SuzukiDRZ400SM @ 2011 06 01, 09:34)
O kaip ten vis tik su naktiniais gimdymui? Ar vis dar duoda juos?  ax.gif Ar su savais reikia?

Duoda. Kam tau savus kruvint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 06 01, 09:35)
Duoda. Kam tau savus kruvint? g.gif

Oi, kaip operatyviai atsakei, aciu 4u.gif Tai as nenoriu savu kruvint, ale kazkas kazkur pasake, kad nebeduoda, tai noriu galutinai issiaiskint ar ne pletkas. Nes jau greit keliausiu i ligonine, noriu viska zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuzukiDRZ400SM @ 2011 06 01, 09:42)
Oi, kaip operatyviai atsakei, aciu  4u.gif Tai as nenoriu savu kruvint, ale kazkas kazkur pasake, kad nebeduoda, tai noriu galutinai issiaiskint ar ne pletkas. Nes jau greit keliausiu i ligonine, noriu viska zinot  biggrin.gif

Man pries 8 menesius dave.
Atsakyti
QUOTE(SuzukiDRZ400SM @ 2011 06 01, 08:42)
Oi, kaip operatyviai atsakei, aciu  4u.gif Tai as nenoriu savu kruvint, ale kazkas kazkur pasake, kad nebeduoda, tai noriu galutinai issiaiskint ar ne pletkas. Nes jau greit keliausiu i ligonine, noriu viska zinot  biggrin.gif

Tikrai duoda 4u.gif
Atsakyti
Tagi vedeja Puziene ten.
As va pirmadieni pasigimdziau. viskas super ir ta armija buvo super, tik reikia su ja kaip su zmogum sneketi. pas ja kalbejimo maniera tokia, bet jei nereguoji ir normaliai atsakai, tai viskas ok. kazkaip ji man neuzkliuvo. pogimdyvine prieziura ir man ir vaikui liux buvo. maistas keistas, palatos nekokios, bet cia pries gimdant aisku buvo, o visa kita auksciausias lygis.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Gal kas gali pasakyti kur reiketu pasiskambinti (kokiu nr.) kad uzsiregistruoti i RK patalpu apziura i taip vadinamas pamokeles? Ar jos nemokamos?

Esu su Gestaciniu diabetu, tikriausiai teks gimdyti RK, noreciau susipazinti su aplinka, isklausineti kaip ir kas.

Buciau Jums labai dekinga uz suteikta informacija.
Aciu!

Atsakyti
QUOTE(Afroditka @ 2011 06 03, 22:43)
Sveikos mamytes,

Gal kas gali pasakyti kur reiketu pasiskambinti (kokiu nr.) kad uzsiregistruoti i RK patalpu apziura i taip vadinamas pamokeles? Ar jos nemokamos?

Esu su Gestaciniu diabetu, tikriausiai teks gimdyti RK, noreciau susipazinti su aplinka, isklausineti kaip ir kas.

Buciau Jums labai dekinga uz suteikta informacija.
Aciu!

telefonas yra pačioje pirmoje žinutėje,tai yra pirmame puslapyje.Pasiskambinkite ir užsiregistruosite į paskaitėles ir pasiklausite ko jums reikės 4u.gif Šiaip paskaitėlės nemokamos smile.gif o patalpas pažiūrėti tikrai nieko nekainuoja,tik reikia paklausti kokiomis valandomis priima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 04 birželio 2011 - 06:07
QUOTE(giii86 @ 2011 05 16, 18:39)
tokia situacija gali nutikti bet kurioje ligonineje ... as ten gimdziau su nieko nesitariau ,gryzom namo po pusantros paros,sveiki ir laimingi smile.gif prieziura tiko ir patiko smile.gif .

Per kursus sakė, kad kai išleidžia namo, turi būti praėjusios pilnos dvi paros. Ir prieš keletą metų kai gimdžiau, laikė beveik tris paras (mat pagimdžiau vakare, o vakarais neišrašinėja), nors viskas buvo gerai. Gal galėtumėt papasakot kaip jums pavyko po pusantros paros namo išsiprašyt? Nes dabar vėl aktualu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garniukas @ 2011 06 05, 09:53)
Per kursus sakė, kad kai išleidžia namo, turi būti praėjusios pilnos dvi paros. Ir prieš keletą metų kai gimdžiau, laikė beveik tris paras (mat pagimdžiau vakare, o vakarais neišrašinėja), nors viskas buvo gerai. Gal galėtumėt papasakot kaip jums pavyko po pusantros paros namo išsiprašyt? Nes dabar vėl aktualu. mirksiukas.gif

Mes taip pat išsiprašėm po pusantros paros. Man buvo viskas gerai, vaikiukas taip pat sveikas, todėl ir paleido. Per prievartą ten tikrai niekas nelaiko mirksiukas.gif Tiesiog reikėjo pasirašyti, kad atsisakom buvimo ligoninėje ir teko patiems nuvykti į Santariškes priduoti kulniuko kraujuką tyrimams 4u.gif
Atsakyti
Na aš irgi čia skaičiau, kad Puzienė vedėja, bet kai dariausi ultragarsą prieš kelias savaites iki gimdymo, man atvedė tokį gan jauną vyriškį ir pasakė, kad čia atėjo skyriaus veėjas ir jis atliks ultragarsą. Pavardės neįsidėmejau. Tikrai negaliu pasakyti ar jis atlieka tik cezarius, bet per visą gimdymą dalyvavo ir likau jo paslaugom patenkinta.
Atsakyti