Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Puziene vedeja. Bent jau ji buvo pries 8 menesius. Mazai tiketina, kad kaz kas pasikeite...Nebent pavadavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 08 birželio 2011 - 12:35
Praeitą savaitę Raudojo kryžiaus ligoninėj dėl medikų kaltės mirė gimdyvė. Liko našlys vyras su trejų metų dukryte ir naujagymiu. Taip kad darykit išvadas apie šią ligoninę, jei joje kaip karo laikais mirtinai nukraujuoja moterys, o daktariūkščiai kaltę verčia viens ant kito.
Atsakyti
Uzuojauta tai seimai.

O gimde pati ar CP buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 birželio 2011 - 12:48
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 06 09, 10:58)
Praeitą savaitę Raudojo kryžiaus ligoninėj dėl medikų kaltės mirė gimdyvė. Liko našlys vyras su trejų metų dukryte ir naujagymiu. Taip kad darykit išvadas apie šią ligoninę, jei joje kaip karo laikais mirtinai nukraujuoja moterys, o daktariūkščiai kaltę verčia viens ant kito.

Uzuojauta sitai seimai. Stiprybes vyrui.

Girdejau kad mire gimdyve, tik nezinojau kurioje ligonenyje.
Labai baisu, man po 6 savaiciu gimdyti ir greiciausiai teks gimdyti RK, nes endokrinologas tik ten yra , na arba vaziuoti i Kauna, nes su gestaciniu diabetu reikia rimtesnes prieziuros (man taip Antakalnyje pasake).

Girdejau kad sitai moteriskei dare CP, nujauciu kad buvo sumazeje trombocitu kraujuje, nes tik taip galima paaiskinti nukraujavima sad.gif
Mano draugei panasiai buvo, bet ACIU DIEVUI viskas pasibaige gerai. Bet pries CP daktaras pasake seimai jog del motinos negali garantuoti sad.gif
Visko buna gyvenime, reikia tiketis kad tokiu situaciju nepasikartos sad.gif

Baisu sad.gif(((((
As dabar dar labiau bijau......vaziuosiu i ligonyne baimes pilnomis akimis sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 06 09, 09:58)

Nuoširdžiai užuojauta šitai šeimai. verysad.gif
Atsakyti
Antakalnyje pavasari gimdymo metu mire vienas is dvynuku. Irgi del mediku kaltes. Manau kad sis faktas irgi daug ka pasako. Bet tai gimdyt kazkur reikia, nemanau kad toks kategoriskumas ka nors isspres. Tegul atsako tas kas taip padare, bet negasdinkit musu, nestukiu.... As gimdyt ruosiuosi sioje ligonineje ir tikrai nepakeisiu nuomones.
Atsakyti
Gaila tos nestukes, kuri mire po CP, bet nesuprantu kaip gydytojai daro CP ir neziuri koks nestukes kraujas. Juk cia del visko kaltas kraujo kresejimas... Kuris nekresa taip greitai kaip reikia... O CP metu moterys netenka daug kraujo. As pvz. zinau, kad antro CP netekau 600 ml kraujo, o galima netekti iki 1000 ml.

Atsakyti
Užjaučiu tas šeimas kuriose atsitiko nelaimės,bet gi negalime šitaip galvoti,kad gali būti ir ''man'' ar vaikeliui kažkas blogo,juk visose ligoninėse kiek prisiklausai atsitinka kažkas,bet gi gimdyt juk reikia kur? ne tik nuo daktarų viskas priklauso,bet ir nuo nėštukės sveikatos,juk nėštumo metu ir daromi visokiausi tyrimai,kad gimdant pateiktum apie sveikatos pavojų gimdymą prižiūrintiems medikams.Todėl kiekviena renkasi gimdymo namus pati,aš vienareikšmiai pasirinkčiau RK 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 10 birželio 2011 - 15:44
As abu vaikelius susilaukiau RK ir tikrai buvau patenkinta. Buvo du CP.
Atsakyti
uzuojauta seimai netekusiai mamos.
nekomentuoju sio konkretaus atvejo, bet pasakysiu, kad abu vaikus RK gimdziau ir esu labai patenkinta prieziura ir personalo darbu 4u.gif
su mazuoju turejau rimtu problemu del per tirsto kraujo, kad net gyvybei grese pavojus, tai gydytojai suteike profesionalia pagalba, labai rupinosi pries gimdyma, taigi ir man ir maziukui viskas gerai. aciu RK personalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2011 @ 2011 06 10, 16:23)
Antakalnyje pavasari gimdymo metu mire vienas is dvynuku. Irgi del mediku kaltes. Manau kad sis faktas irgi daug ka pasako. Bet tai gimdyt kazkur reikia, nemanau kad toks kategoriskumas ka nors isspres. Tegul atsako tas kas taip padare, bet negasdinkit musu, nestukiu.... As gimdyt ruosiuosi sioje ligonineje ir tikrai nepakeisiu nuomones.

Visiskai su Jumis sutinku, as irgi planuoju gimdyti RK.
Atsakyti
Uzuojauta seimai 4u.gif
Bet istikruju, visur visko pasitaiko ir niekada nezinosi kur taves kas laukia
Atsakyti