o tai sakykit kodėl gimdykloj gert neleidžia?
QUOTE(maumė @ 2011 07 14, 07:57)
o tai sakykit kodėl gimdykloj gert neleidžia?
Neleidzia, jei kartais tektu CP daryti
QUOTE(dzemute @ 2011 07 14, 11:02)
Neleidzia, jei kartais tektu CP daryti
tai vat, tas ir keista - Vilniuj (gal ir kt miestuose) neleidzia nei gerti nei uzkandziauti. O Alt leidzia, netgi liepia gerti vandeni.. Taip pat patare i gimdykla atsinesti uzkandziu, pvz jogurto ar sokolado..
O darant spinaline nejautra butina kad skrandis tuscias butu? Manau kad ne..
Kai as gimdziau, tai geriau vandieni, ir niekas nieko nesake, kad negalima!

QUOTE(Unruuly @ 2011 07 15, 17:34)
Man nei AK, nei RK neleido gerti

QUOTE(saulute85 @ 2011 07 14, 21:27)
As ir taip manau

QUOTE(maumė @ 2011 07 09, 13:13)
labai dėkuj.o leliukui be rubeliu reik veztis flaneliniu vystyklu?pries pora m VGN sake veztis, bet atvaziavus pilna ten buvo, nieko nereikejo
tualetinio pop.turbut irgi geriau isidėt ar ne?

Nereikia vystyklu flaneliniu ten yra, reikia poklodziu vienkartiniu butinai
O mane domina klausimelis, ar visk dar neaisku, kada bus RK perkelta i Santariskes?

QUOTE(rrutele @ 2011 07 17, 19:00)
O mane domina klausimelis, ar visk dar neaisku, kada bus RK perkelta i Santariskes? 

po gerų metų

QUOTE(vaival @ 2011 07 21, 15:59)
o rase kad sia vasara, matyt nespeja irengti

QUOTE(mixasia @ 2011 07 22, 13:27)
čia dar tikrai negalime spelioti, nes kalbos ligoninbėse ir tarp gydytojų jau seniai sklinda, tikrai ne metus ne du, bet kada jau tikrai kelsis nežinia...

O kaip ar gali ateiti lankyti su teveliu 2 m vaikas?turiu omeny ir pogimdyvine palata jei cezaris ir paprasta palata?
Papildyta:
cia jus turit omeny butent RK taip daro?nes as turejau ekstra CP VGN'e, tai ten man buvo spinaline padaryta, o dabar bijau kad teks vaziuoti vienai gimdyt ir kad vel bus ekstra, tai jei darys bendra, kaip paskui bus sunku lelium rūpintis vienai..
Papildyta:
na va as irgi VGN geriau pries pora metu pris ta savo ekstra, bet nieks manes nei vimde po to nei ka.bet nelabai norejau gert atsimenu, gal koki litra per nakti teisgeriau
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2011 07 15, 20:15)
cia jus turit omeny butent RK taip daro?nes as turejau ekstra CP VGN'e, tai ten man buvo spinaline padaryta, o dabar bijau kad teks vaziuoti vienai gimdyt ir kad vel bus ekstra, tai jei darys bendra, kaip paskui bus sunku lelium rūpintis vienai..
Papildyta:
QUOTE(Unruuly @ 2011 07 15, 17:34)
na va as irgi VGN geriau pries pora metu pris ta savo ekstra, bet nieks manes nei vimde po to nei ka.bet nelabai norejau gert atsimenu, gal koki litra per nakti teisgeriau