Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(maumė @ 2011 07 09, 12:13)
labai dėkuj.o leliukui be rubeliu reik veztis flaneliniu vystyklu?pries pora m VGN sake veztis, bet atvaziavus pilna ten buvo, nieko nereikejo unsure.gif tualetinio pop.turbut irgi geriau isidėt ar ne?

Sveika,

As vystykliuku pasiimsiu, sau rubus ir vaikui rubus, isidesiu ir pampersu. Bet manau tualetinis pop turetu buti smile.gif
Kada planuoji vaziuoti?
man terminas liepos 20-21 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditka @ 2011 07 09, 19:08)
Sveika,

As vystykliuku pasiimsiu, sau rubus ir vaikui rubus, isidesiu ir pampersu. Bet manau tualetinis pop turetu buti smile.gif
Kada planuoji vaziuoti?
man terminas liepos 20-21 d. smile.gif

Kai as paskutini karta gimdziau, tai tualetinio pop. nebuvo (nemanau, kad kazkas pagerejo). Tai geriau isideti, o tai po to teks su pirstu valytis rolleyes.gif
O kam jums ligoninej medziaginiai vystyklai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 07 10, 01:54)
Kai as paskutini karta gimdziau, tai tualetinio pop. nebuvo (nemanau, kad kazkas pagerejo). Tai geriau isideti, o tai po to teks su pirstu valytis rolleyes.gif
O kam jums ligoninej medziaginiai vystyklai g.gif

As tik pora iseidejau, maza kas.
Keista, kad WC pop. nebuvo, na teks irgi paimti smile.gif
Siaip, gal neverta daug tempti su savimi, esant reikalui vyras atves jeigu ko pritruks.
Tai kada Jums terminas?
Atsakyti
Pries menesi gimdziau sioje ligonineje, tai tualetinio popieriaus tikrai nebuvo smile.gif
Vystyklu nereikia savo veztis, nes duoda.
Tik reikia tureti ka nors uzkloti vaikeliui, as turejau vokeli, kuris gali buti naudojamas kaip ir uzklotas smile.gif
Atsakyti
O kiek paprastai laiko reikia guleti ligonines? kraunuosi tases gimdymui ir niekaip nezinau kiek rubeliu vaikuciui paimti, ir siaip kiek daiktu.. Kiek jus rubeliu imat? ir kokio dydzio? as prisipirkau 56 cm, bet jeiu gims didesnis? tai reikia visa komplekta ir didesniu imti. nezinau kaip jums, man i 1 tase niekaip viskas netelpa.. doh.gif
tiesa, kaip su depiliacija ir klizma RK? sorry, gal kazkur jau ir raset, bet man jau viskas susipainiojo/... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2011 07 12, 09:55)
O kiek paprastai laiko reikia guleti ligonines? kraunuosi tases gimdymui ir niekaip nezinau kiek rubeliu vaikuciui paimti, ir siaip kiek daiktu.. Kiek jus rubeliu imat? ir kokio dydzio? as prisipirkau 56 cm, bet jeiu gims didesnis? tai reikia visa komplekta ir didesniu imti. nezinau kaip jums, man i 1 tase niekaip viskas netelpa.. doh.gif 
tiesa, kaip su depiliacija ir klizma RK? sorry, gal kazkur jau ir raset, bet man jau viskas susipainiojo/... blush2.gif

Jei viskas gerai laiko apie 3 paras mirksiukas.gif As tai vaziavau su 2 , o isvaziavau su 3 tasem hihihi.gif Geriausia vaziuokit su dviem (i viena tase susikraukit, kas gimdykloj ir iskart po gimdymo bus jums reikalinga, o i kita kas palatoje) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 12 liepos 2011 - 09:08
QUOTE(Kačia @ 2011 07 12, 10:06)
Jei viskas gerai laiko apie 3 paras mirksiukas.gif As tai vaziavau su 2 , o isvaziavau su 3 tasem hihihi.gif  Geriausia vaziuokit su dviem (i viena tase susikraukit, kas gimdykloj ir iskart po gimdymo bus jums reikalinga, o i kita kas palatoje) mirksiukas.gif

tai kad i gimdykla neileidzia su tasem, tik su maiseliu celofaniniu.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 07 12, 13:48)

Na man tai nieko nesake, nes pasakiau kad cia viskas gimdykloj bus reikalinga g.gif O kita tase palikom pirmame aukste uzrakinamam kambariuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 07 12, 13:48)

Ir as girdejau kad tik su maiseliu.
O ko ten prireiks? ka pasiimti i gimdykla?

Ir gal zinote ar daro klizma?
Atsakyti
QUOTE(Afroditka @ 2011 07 12, 13:52)

klizmos nedaro schmoll.gif
Jei norit, kad padarytu, tai reikia turet savo ir jau priemime prasyti, kad padarytu mirksiukas.gif
As i gimdykla dejausi: slapiu serveteliu, tuoletinio popieriaus, kojines, filmavimo kamera, buteliuka vandens (gert neleido, tai nors lupas suvilgiau), vienkartiniu pakloteliu, sau pampersa, mazylei rubeliu, dekuti, pampersa, rodos viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 12 liepos 2011 - 13:21
QUOTE(Afroditka @ 2011 07 12, 13:52)
Ir as girdejau kad tik su maiseliu.
O ko ten prireiks? ka pasiimti i gimdykla?

Man tai sake mano gyditoja, ji ten akusere dirba,o i gimdykla siulo pasiimti sau : tapkes, chalateli, vienkartines kelnaite, paketa, vienkartinius paklotelius, vandens sudrekinti lupoms.Leliukui : sauskelnes 1 vnt ir rubiukus, kuriais aprengs tik gimusi , kaip ir viskas.Man tai gavosi nedidelis maisiukas.Aisku gali daugiau pasakyti tos kurioms jau prireike ten daigteliu
Papildyta:
QUOTE(Kačia @ 2011 07 12, 14:19)
klizmos nedaro schmoll.gif
Jei norit, kad padarytu, tai reikia turet savo ir jau priemime prasyti, kad padarytu mirksiukas.gif
As i gimdykla dejausi: slapiu serveteliu, tuoletinio popieriaus, kojines, filmavimo kamera, buteliuka vandens (gert neleido, tai nors lupas suvilgiau), vienkartiniu pakloteliu, sau pampersa, mazylei rubeliu, dekuti, pampersa, rodos viskas g.gif

o kam naudojai slapias serveteles? va apie popieriu tai nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
o kam naudojai slapias serveteles? va apie popieriu tai nepagalvojau  blush2.gif
[/quote]

Sau pasivalydavau rankas ir tualete praverte, svariau jauciausi (nes po klyzmos gal 3 kartus teko begti i gimdyklos tualeta)
O tapkemis, naktiniais, chalateliu, tai jau persirengi priemime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 12 liepos 2011 - 13:51