Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

man buvo 25 sav. kai pagulde su gresianchiu... pasake taip, jeigu prasides gimdymas vesh i Antakalni.... Bet apsiejom keliom lashelinem ir augam pilveli toliau .... wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2011 03 10, 13:13)
RK paskaitelese parode palata (tokia dvelkianti sovietmeciu biggrin.gif ), paaisino ka reik  turet atvaziuojant gimdyt (dokumentai, atskiras maisiukas i gimdykla: vaikui drabuzeliai, pampis, apklotas; mamai:vienkartiniai patiesaliukai, tinkl. kelnaites, slepetes, hig.iklotas, teciui rubai ir slepetes... i palata sau naktiniai, stalo irankiai ir kt.). pasakojo kaip pas juos vyksta gimdymas (kada suleidzia/neleidzia vaistu, kada paduoda vaika mamai, kaip vaikas priziurimas naujagimiu skyriuje...). informacija susijusi grynai su tvarka, kaip viskas vyksta RK  4u.gif

O gal galetum truputi placiau papasakoti del to kada paduoda vaika mamai bei apie vaistu leidima?
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2011 03 13, 22:33)
O gal galetum truputi placiau papasakoti del to kada paduoda vaika mamai bei apie vaistu leidima?

seke, kad jei nera kazkokiu nesklandumu, visad padeda mamai ant krutines ir bent pusvalandziui palieka... jei visgi taip nepadarytu, tai sake drasiai sakyt, kad norite palaikyt vaikeli, nieks nepriestaraus. o apie vaistu leidima, tai prie (jei neklystu) 8 cm nebeleidzia vaistu - jie tiesiog nebespes suveikt. ir iki kazkeliu cm neleidzia vaistu, kadangi paskui prasidejus dideliems skausmams ju poveikis nebebus toks efektyvus. dar apie vaistu poveiki sake... o apie prieziura naujagimiu skyriuje, tai sake misinuku maitinta vaikeli tik kai to tikrai reikia. Bet sake nebijot, kad nera priespienio - tiesiog nusiramint atsipalaiduot ir leist vaikui zist. priespienis neva nera skirtas kad vaikas privalgytu, o tam kad sustiprintu jo imunine sistema, pripratinto organizma prie "tikro" maisto, taigi jo uztenka vos keliu ml. bet aisku as cia taip issamiai ir aiskiai kaip RK nepapasakosiu bigsmile.gif tai tiek berods g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 14 kovo 2011 - 11:32
QUOTE(mikcia @ 2011 03 14, 12:30)
seke, kad jei nera kazkokiu nesklandumu, visad padeda mamai ant krutines ir bent pusvalandziui palieka... jei visgi taip nepadarytu, tai sake drasiai sakyt, kad norite palaikyt vaikeli, nieks nepriestaraus. o apie vaistu leidima, tai prie (jei neklystu) 8 cm nebeleidzia vaistu - jie tiesiog nebespes suveikt. ir iki kazkeliu cm neleidzia vaistu, kadangi paskui prasidejus dideliems skausmams ju poveikis nebebus toks efektyvus. dar apie vaistu poveiki sake...  o apie prieziura naujagimiu skyriuje, tai sake misinuku maitinta vaikeli tik kai to tikrai reikia. Bet sake nebijot, kad nera priespienio - tiesiog nusiramint atsipalaiduot ir leist vaikui zist. priespienis neva nera skirtas kad vaikas privalgytu, o tam kad sustiprintu jo imunine sistema, pripratinto organizma prie "tikro" maisto, taigi jo uztenka vos keliu ml. bet aisku as cia taip issamiai ir aiskiai kaip RK nepapasakosiu bigsmile.gif tai tiek berods g.gif

4u.gif aciu, butent tai ir norejau isgirsti smile.gif Tikiuosi mano susitikimas su mazuoju stebukleliu jau greit bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 03 11, 12:22)
Taip, patologinis pirmame aukste, bet ten guldo tik nuo tam tikros sav. mirksiukas.gif  14 sav. mane gulde i ginekologini skyriu, matyt dar mazas nestumas buvo ax.gif

Taip, man aiškino, kad RK iki 22 sav guldo i ginekologini, o nuo 22 sav jau i akušerijos skyrių.
Atsakyti
gal kas nors zinot: jei ateini konsultacijai i RK (su gyd. siuntimu) reik uzsiregistruot? ar tiesiog ateini per priemimo laika ir lauki gyvoj eilej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2011 03 17, 08:34)
gal kas nors zinot: jei ateini konsultacijai i RK (su gyd. siuntimu) reik uzsiregistruot? ar tiesiog ateini per priemimo laika ir lauki gyvoj eilej? g.gif

Ateini ir viskas..Tik jei nesumeluosiu priėmimas nuo 11 val.tai tokiu metu galite drasiai eiti ir tikrai busite priimta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2011 03 17, 09:34)

Vakar kaip tik buvau, tai priema nuo 11-15val. Ateini ir lauki kol priims. smile.gif
Atsakyti
sveikos. noriu paklausti. man jau 4 diena po termino ir as labai noriu nuvaziuot apsiziuret, ar viskas gerai. siuntimo neturiu, bet galiu tiketis, kad priims be pykcio?
ir dar nelabai suprantu, kur eiti ten? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaja @ 2011 03 18, 11:34)
sveikos. noriu paklausti. man jau 4 diena po termino ir as labai noriu nuvaziuot apsiziuret, ar viskas gerai. siuntimo neturiu, bet galiu tiketis, kad priims be pykcio?
ir dar nelabai suprantu, kur eiti ten?  blush2.gif

Labas, tikrai priims, apziures.Reikia vaziuot pvz. nuo zalio tilto, tada kai pasuksi i desine. Pastatyk ten kur nors masiniuka. Visur ten yra mokama. Ir eik pro gelezinius vartus link pastato. Pirmam puslapyje sios temos yra foto, tai eik link tu duru. O tada ieisi, ir pasuksi i desine, ten bus priimamasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 18 kovo 2011 - 11:39
QUOTE(Amelita @ 2011 03 18, 11:37)
Labas, tikrai priims, apziures.Reikia vaziuot pvz. nuo zalio tilto, tada kai pasuksi i desine. Pastatyk ten kur nors masiniuka. Visur ten yra mokama. Ir eik pro gelezinius vartus link pastato. Pirmam puslapyje sios temos yra foto, tai eik link tu duru. O tada ieisi, ir pasuksi i desine, ten bus priimamasis.

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaja @ 2011 03 18, 11:34)
ir dar nelabai suprantu, kur eiti ten?  blush2.gif

Nu žinokite, jie labai mėgsta siuntimus, gali ir nepriimti be jo. Geriau pasiimkite iš savo daktarės.
Atsakyti