labai aciu visoms uz informacija
ieskosime kelniu, kazkaip nepagalvojau net.

QUOTE(slyva @ 2012 01 08, 22:27)
o gal kas galit pasakyt kaip cia buna su epiduru? padaro, paskui atperki, ar kaip?
uz nieka ten moket nereikia

QUOTE(grietinietis @ 2011 08 28, 18:57)
Gal kas gimdėte pas akušerę Violetą Zarembienę ir gal žinote kokia gydytoja dirba su ja?
Gimdžiau RK sekmadienį ir esu labai patenkinta savo apsisprendimu, nors labai dvejojau iki paskutinės minutės ar RK ar Trakai.. Galvojau važiuoti gimdyti į Trakus iš natūralistinių paskatų, bijojau epidūro ir norėjau, kad viskas vyktų kuo natūraliau
Tačiau RK buvo atsižvelgta į visus mano norus, nieks nesiūlė vaistų, ir jaučiau labai didelę paramą iš gydytojų...
Plius buvom kartu su vyru, ir už palatą tesumokėjom 64lt...
Ir tokia ramybė..
Esu labai patenkinta viskuo... 

Gimdžiau RK sekmadienį ir esu labai patenkinta savo apsisprendimu, nors labai dvejojau iki paskutinės minutės ar RK ar Trakai.. Galvojau važiuoti gimdyti į Trakus iš natūralistinių paskatų, bijojau epidūro ir norėjau, kad viskas vyktų kuo natūraliau

Tačiau RK buvo atsižvelgta į visus mano norus, nieks nesiūlė vaistų, ir jaučiau labai didelę paramą iš gydytojų...

Del tos pacios priezasties (epiduro) antra karta vaziuosiu gimdyti i RK, nors pirmojo gimdymo atveju "nugalejo" Trakai.
Su pirmuoju nubego vandenys, taciau veikla nevyko, todel skatino. Saremiai kaip prasidejo stiprus ir dazni, tai ir nesibaige, kol nepagimdziau. Viso 11 val. skausmu. Nors maniau, kad esu stipri ir kantri, bet per viduri gimdymo rekiau, kad duotu vaistu, o vyra siunciau maldauti man padaryti CP

Jeigu sikart saremiai prasides naturaliai ir nereikes skatinti vos su 1 cm, tada vel stengsiuosi buti "didvyre". Bet jei situacija kartosis, bus ramiau zinant, kad galiu gauti epidura.
Labai dziaugiuosi, kad RK vis dar turi tiek daug geru atsiliepimu, kaip ir pries pora metu

Siaip kai as ten gimdziau,tai vyras tiesiog atsiveze svarius isskalbtus drabuzius persirengimui
o kas liecia klizma,tai nei turejau,nei kas paklause,nei kas pasiule daryti
bet viskas issivale naturaliai,nes taip vidurius paleido saremiams prasidejus,kad jokiu klizmu nereikejo
ir kai saremiai kankino,akusere nuolat kartojo:jeigu nori slapintis ar tustintis,nesigedink,daryk ant pakloto.viskas cia normalu.aciu dievui,to neprisireike.

va ryt vaziuoju i planuojama gimdyma, ir nzn ar galiu ryte valgyti ar ne, gal kuri galite patarti? ne CP
QUOTE(murmuke @ 2012 01 23, 14:24)
va ryt vaziuoju i planuojama gimdyma, ir nzn ar galiu ryte valgyti ar ne, gal kuri galite patarti? ne CP
Ryte dar galite lengvai pavalgyti,žinoma nereikia tik prisivalgyti,o gimdykloj jau nieko neduos valgyti,tik retkarčiais leis pagurkšnoti mineral..vandenuko

Sėkmės Jums!

QUOTE(*Svajone* @ 2012 01 23, 14:31)
Ryte dar galite lengvai pavalgyti,žinoma nereikia tik prisivalgyti,o gimdykloj jau nieko neduos valgyti,tik retkarčiais leis pagurkšnoti mineral..vandenuko 
Sėkmės Jums!

Sėkmės Jums!

oj prireiks, aciu labai

Sveiki
Kažkaip galvojau gimdyt VGN, bet kažkaip pasiskaičiau čia ir jau norisi rk gimdyti
. Tik norėčiau paklausti ar gimdymui naktinius reikia savo turėti ar duoda valdiškus? Ir kaip su palutėm vaikiukui. VGN ten būdavo pridėta ir atnešdavo kiek reikia. Ką dar ten reikia vežtis? Kiek supratau dekiuką vaikiukui ir indus savo?
Gal dar kas galėtų tel. nr. įmesti kuriuo registruotis tom paskaitėlėm
.

Kažkaip galvojau gimdyt VGN, bet kažkaip pasiskaičiau čia ir jau norisi rk gimdyti

QUOTE(Emirija @ 2012 01 23, 19:27)
Sveiki
. Tik norėčiau paklausti ar gimdymui naktinius reikia savo turėti ar duoda valdiškus? Ir kaip su palutėm vaikiukui. VGN ten būdavo pridėta ir atnešdavo kiek reikia. Ką dar ten reikia vežtis? Kiek supratau dekiuką vaikiukui ir indus savo?
.

labas

QUOTE(Emirija @ 2012 01 23, 20:27)
Sveiki
.

Aš kai gimdžiau, tai gimdykloj man iš karto davė valdiškus naktinius, nors ir savo turėjau.
Savais persirengiau tik palatoj. Turėt reikia tik vienkartinius paklotėlius į gimdyklą, o palučių tikrai duoda. Viena sesutė, kai pamatė, kad palatoj ant tų vienkartinių pampius keičiam, tai ir pasakė, kad galima pas jas ateit ir pasiimt medžiaginių, o ir pačios ateidamos pasižėt leliaus atnešdavo kelias. Dėl dekiuko, tai bent jau man sakė, kad reik turėt savo, nes jie tik keletą turi, ir jei bus daug gimdymų, tai gali visiems ir neužtekti (tokiu atveju suktų į tavo atsivežtą rankšluostį).
QUOTE(*Svajone* @ 2012 01 23, 14:31)

Man tai neleido gimdykloje gerti. Sake, jei noriu, tai praskalauti gerkle ir isspjauti

QUOTE(Alicee @ 2012 01 23, 20:44)
labas
, as buvau praeita treciadieni paskaitelej, tai supratau, kad jei su savais nenoresi gimdyti, tai duos valdiskus naktinius.paluciu sake tureti ir sau(didesniu) ir vaikuciui.Ir apskritai rekomendavo(bet primygtinai neliepe) viska savo tureti, nes "su savais maloniau" (ir indais ir rubais, ir daiktais).
Atrodo tiek.

O jūs registravotės prieš tą paskaitėlę

Ačiū labai visoms už atsakymą