Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kvietkaite @ 2012 01 13, 10:35)
Sveikos!

ar leliukams buvot atsivezusios kokia kaldryte? kaip ten reikalai su pataliukais?
aciu 4u.gif

pirmakart turejau megzta uzkloteli, tai puikiai uzteko, labai silta ten palatose.
sikart irgi planuoju tik ji pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 01 13, 10:49)

labai silta ten palatose.

nereikia taip rasyti, nes ne visose palatose vienodai silta, as gulejai saltoje, todel nenoriu, kad kiti lialiukai susaltu. Vienose silta, kitose ne, nuo ko priklauso nezinau, o sildytuvo galit ir negauti.
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2012 01 13, 09:35)
Sveikos!

ar leliukams buvot atsivezusios kokia kaldryte? kaip ten reikalai su pataliukais?
aciu 4u.gif

As veziausi du pledukus, kad tik nesusaltu mano leliukas smile.gif
Nors cia negalima kelti skelbimu, bet noriu pasiulyti puiku daikta, kad ir jusu leliukas atrodytu karaliskai smile.gif

http://public.fotki....lipboard01.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2012 01 13, 10:35)
Sveikos!

aciu 4u.gif

aš turėjau savo tokią medvilninę atsivežus, tai iškart po gimdymo po to kai jau apiprausė, sutvarkė leliuką tada ir susuko į ją, o šiaip jai ir neturi tai susuka į ligoninės vystikliukus ir adijaliuką, tik savas daiktelis visada mieliau wub.gif
Atsakyti
As buvau tik pleduka paemus siaip gimdziau ziema,o palatuose buvo tikrai silta +25 smile.gif Tai to pleduko pakako pilnai tikrai ten nesusalsi smile.gif
Atsakyti
sveikutes, radau tema, aktualu, nes ten gimdysiu jau visai neuzilgo, siandine gryzau is tos ligonines, kelias dienas gulejau, tikrai personalu suzaveta.. bet db beskaitant kaikurias temas iskilo keletas klausimu:
ar reikia vyrui gimdyme dalyvaujant dar tureti kazka be slepeciu ir maikutes? tikiuosi kokiu svieziu kelniu nereikia?smile.gif
ir kaip del tu klizmuciu, kokia situacija, microlaxas kazkodel netinka, kodel? as jas net tris nusipirkau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2012 01 18, 23:16)
ar reikia vyrui gimdyme dalyvaujant dar tureti kazka be slepeciu ir maikutes? tikiuosi kokiu svieziu kelniu nereikia?smile.gif
ir kaip del tu klizmuciu, kokia situacija, microlaxas kazkodel netinka, kodel? as jas net tris nusipirkau blush2.gif  lotuliukas.gif

man sake, kad reikia vyrui ir svariu kelniu, su kuriomis nevaiksciojo lauke. O kodel tikites, kad kelniu nereikia, argi tai sudaro problema turet svariu rubu del savo ir vaikiuko saugumo? mirksiukas.gif
Microlax visko neisvalo, todel sako netinka. Kazkokios silpnos jos, geriau jaustis uztikrintai takart. Kaip kam komfortiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Black kitty*: 18 sausio 2012 - 22:28
aciu uz atsakymus 4u.gif pleduka jau isimeciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 18, 23:26)
man sake, kad reikia vyrui ir svariu kelniu, su kuriomis nevaiksciojo lauke. O kodel tikites, kad kelniu nereikia, argi tai sudaro problema turet svariu rubu del savo ir vaikiuko saugumo?  mirksiukas.gif
Microlax visko neisvalo, todel sako netinka. Kazkokios silpnos jos, geriau jaustis uztikrintai takart. Kaip kam komfortiska smile.gif

drinks_cheers.gif priemime vyrui reikes persirendti rubais kuriu nenesiojo lauke (kelnes, marskineliai, slepetes)
O del klizmu, turejau vandenine, bet reikejo kelis kartus priemime prasyti, kad padarytu, kitaip butu nedare 4u.gif
Atsakyti
dar klausimelis. o kaip del valgymo irankiu, puoduku? ar reikia?
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2012 01 20, 14:33)
dar klausimelis. o kaip del valgymo irankiu, puoduku? ar reikia?

joo, reikia, as neturejau tai labai jau nepatenkinta ta maisto nesiotoja buvo. Reikia ir irankiu ir puoduko.
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2012 01 18, 22:16)
sveikutes, radau tema, aktualu, nes ten gimdysiu jau visai neuzilgo, siandine gryzau is tos ligonines, kelias dienas gulejau, tikrai personalu suzaveta.. bet db beskaitant kaikurias temas iskilo keletas klausimu:
ir kaip del tu klizmuciu, kokia situacija, microlaxas kazkodel netinka, kodel? as jas net tris nusipirkau blush2.gif  lotuliukas.gif

reikia kad visi vyro drabuziai butu švarus, maniškis persirengė švarias treningines kelnes ir maršlinelius ir šlepetes. juos ten nuveda i kazkokia patalpą persirengti ir palkti daiktus kuriu nereiks gimdykloj. o klizmute tai reikia tureti venkartine tokia vandenine, jas parduoda vaistinej, kur šali RK. kitur nebūna. aš nusipirkau bet taip ir nepanaudojau blush2.gif . pati neišdrysau paprašyt, o man niekas nepasūlė ax.gif. o tų microlax gal prireks po gimdymo, ar vaikiukui kada - neprapuls. na mums prireikė ax.gif
gimdžiau RK ir buvau patenkinta. valgymui įrankius reikia turėti, ir puoduka atsigerti.
Atsakyti