Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

As pirma kai gimdziau, man kaip tik siule keltis pasivaikscioti, kad lengviau ir greiciau viskas vyktu, bet man taip skaudejo, kad net pagalvot apie kazkoki vaiksciojima negalejau doh.gif nu bet kvaila tada buvau, tai ir pragulejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 06 02, 23:01)
labas,viska ka isvardinote - RK, bent pries 2 metus nebuvo, nei kamuoliu,nei dusu...jei jau nuves y gimdykla - tai ir gulesit, net keltis neleidzia..vyras salia gali buti ir tiek...

nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 3 metus kamuolys tikrai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2012 06 03, 09:46)
nežinau kaip dabar, bet prieš kokius 3 metus kamuolys tikrai buvo  mirksiukas.gif

sveikos.
gimdziau pries gera savaite RK apie dusa nezinau neklausiau nes jo neprireike o kamuolis tikrai yra.
o siaip ir tuo kad issirinkau RK esu labai patenkinta,personalas nuostabus.tiek gidytojai ir akuseres.

Papildyta:
labas,viska ka isvardinote - RK, bent pries 2 metus nebuvo, nei kamuoliu,nei dusu...jei jau nuves y gimdykla - tai ir gulesit, net keltis neleidzia..vyras salia gali buti ir tiek...

nu zinok nevisiems taip pat.
man asmeniskai neleido keltis nes galvute nebuvo isisstacius ir galejo virkstele isskristi.tai teko gulet.
bet vos salia gimdykla kila buvo tai moteriske eidavo i tualieta ir pas mus uzsukdavo nes pries tai pora valandziuku vienoj palatoj gulejom.
vyras buvo salia bet irgi galejo visur vaiksciuoti niera ten taip greztai kaip sako.
Atsakyti
QUOTE(GreenBubble @ 2012 06 02, 23:21)
drinks_cheers.gif man būtent taip ir buvo doh.gif

Mano vyresniam vaikui jau 3 metai. Gymdziau RK Viskas ten gerai, pagulde i gymdykla, tai kai atejo drauge leido net i laiptine iseiti. Gymdykloje buvo kamuolys, patare ant jo pasokineti., ir dusas ten buvo, ir sesutes nuostabios, ir vaika priziurejo kai maudziausi. Viskas priklauso nuo jusu nuotaikos ir nusiteikimo. Beje niekam nemokejau. Padeka buvo iseinant, saldainiai - viskas. Visi savo darba atliko puikiai. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit nuotraukų iš RK? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_7 @ 2012 06 03, 13:17)
Mano vyresniam vaikui jau 3 metai. Gymdziau RK Viskas ten gerai, pagulde i gymdykla, tai kai atejo drauge leido net i laiptine iseiti. Gymdykloje buvo kamuolys, patare ant jo  pasokineti., ir dusas ten buvo, ir sesutes nuostabios, ir vaika priziurejo kai maudziausi. Viskas priklauso nuo jusu nuotaikos ir nusiteikimo. Beje niekam nemokejau. Padeka buvo iseinant, saldainiai - viskas. Visi savo darba atliko puikiai. smile.gif
Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti apie personalą, viskas buvo puiku. Gydytojai kvalifikuoti, vaikų sesutės superinės - ko paklausi visada padės ir patars, tik vat vaikščiot man neleido, ir ne todėl, kad kažkas blogai būtų buvę. Kai savo ginei papasakojau kaip viskas vyko, tai ji tik patvirtino, kad jei būčiau pavaikščiojus tai viskas daug greičiau, paprasčiau ir sklandžiau būtų vykę. Kitą kartą gal irgi važiuočiau gimdyt į RK, tik jau dabar pati prašyčiausi, kad leistų pavaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir reikia visko, ko nori prasyti, is kur jos ten zino, kad tu pavaiksciot nori ax.gif kamuolys buvo ir i dusa leistu, jei pvz nebutum prijungta prie aparatu toniuku klausyt ir tt. as prijungta buvau, bet vaiksciojanciu ir dejuojanciu tikrai buvo mirksiukas.gif
prasyk, o jei neleis, tai paaiskins bent kodel. O siaip tikrai viskas ir visi ten puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 06 03, 14:01)
Tai ir reikia visko, ko nori prasyti, is kur jos ten zino, kad tu pavaiksciot nori  ax.gif  kamuolys buvo ir i dusa leistu, jei pvz nebutum prijungta prie aparatu toniuku klausyt ir tt. as prijungta buvau, bet vaiksciojanciu ir dejuojanciu tikrai buvo  mirksiukas.gif
prasyk, o jei neleis, tai paaiskins bent kodel. O siaip tikrai viskas ir visi ten puikus  thumbup.gif

Pirmą kartą gimdžiau tai ir taip man ten baisu buvo, jau nekalbant apie kažko prašymą ar klausinėjimą blush2.gif Dabar jau gudresnė būčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenBubble @ 2012 06 03, 14:04)
Pirmą kartą gimdžiau tai ir taip man ten baisu buvo, jau nekalbant apie kažko prašymą ar klausinėjimą blush2.gif Dabar jau gudresnė būčiau lotuliukas.gif

tai va va as ir patariu, kad but gudresnems, geri ten visi, nereikia bijoti, reikia prasyti biggrin.gif
Atsakyti

Iš kur toks konkretumas? doh.gif

Yra ir kamuoliai, ir dušas, ir į WC su palyda išleidžia mirksiukas.gif vaikščiok kiek nori, šokinėk kiek nori, aišku, jei viskas einasi sklandžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pasidalinta patirti 4u.gif
Reikes kazkaip nepasiduti tam skausmui ir prisiminti, kad reikia pasiprasyti ko noriu smile.gif Vyras manau pades smile.gif

O naktinukus i gimdykla duoda ar reikia savo tureti? Girdejau, kad antakalnyje nelabai noriai duoda ir ten geriau savus tureti, o kaip RK?
Atsakyti
duoda be gailescio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Black kitty*: 04 birželio 2012 - 10:15