Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Route @ 2012 06 04, 09:14)

O naktinukus i gimdykla duoda ar reikia savo tureti? Girdejau, kad antakalnyje nelabai noriai duoda ir ten geriau savus tureti, o kaip RK?

Duoda mirksiukas.gif

Rytoj kaip tik vaziuoju tartis del gimdymo,dar paklausinesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2012 06 04, 11:47)
Duoda  mirksiukas.gif

Rytoj kaip tik vaziuoju tartis del gimdymo,dar paklausinesiu  ax.gif

O su kuo tarsites? (Jei ne paslaptis)
Labai lauksiu naujienu smile.gif

Buvau kursuose, prisiklausiau apie gimdyma ir kaip svarbu pirmas dvi valandas kudikeli prie saves laikyti, bet kiek gimdo drauges, tai nei viena tiek ilgai gimdykloj nebuna... tai dabar siek tiek pasimetus esu, nes kaip ir labai kategoriskos nuomones neturiu... Kaip jums buvo, kurios gimdete naturaliai (ne CP)? Pagimdzius vaikeli duoda prie krutines, o po kiek laiko ji paima? Kaip ten buna?
Atsakyti
QUOTE(Route @ 2012 06 04, 21:33)

Buvau kursuose, prisiklausiau apie gimdyma ir kaip svarbu pirmas dvi valandas kudikeli prie saves laikyti, bet kiek gimdo drauges, tai nei viena tiek ilgai gimdykloj nebuna... tai dabar siek tiek pasimetus esu, nes kaip ir labai kategoriskos nuomones neturiu... Kaip jums buvo, kurios gimdete naturaliai (ne CP)? Pagimdzius vaikeli duoda prie krutines, o po kiek laiko ji paima? Kaip ten buna?

Ant krūtinės padėjo iškart, tik gimusį. Nežinau kiek laiko jis pas mane buvo, bet tikrai kol užgimė placenta ir dar truputį, po to paėmė, nes reikėjo mane siūti. Kai sutvarkė atnešė pamaitint iškart, jau nupraustą (šiaip aš jį visą laiką mačiau, nebuvo išnešę į kitą patalpą), o tada jau abu keliavom į palatą ir visą laiką buvom kartu smile.gif Manau viska priklausys nuo gimdymo eigos ir aplinkybių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Route @ 2012 06 04, 21:33)

sveika.
as preis 2 sav.gimdziau RK.iskart po gimdymo padejo vaikuti ant krutines,ir buvo kol placenta ,,gime,,paskui paeme svere matavo ,paskui suvyste ie taip prabuvom 2 val.gimdykloj.
paskui pamaitinau ir atejo is naujag.sk.sesute ismaude perenge i musu drabuzelius ir mus kartu palidejo i palata.
Papildyta:
QUOTE(*Madmozela* @ 2012 06 04, 11:47)
Duoda  mirksiukas.gif

Rytoj kaip tik vaziuoju tartis del gimdymo,dar paklausinesiu  ax.gif

marskinelius duoda as norejau savo tai sake o kam istepsi ir dave savo,o paskui kai vaziavom i palata dar karta svarius savo dave
Atsakyti
QUOTE(jolatele @ 2012 06 07, 11:43)

marskinelius duoda as norejau savo tai sake o kam istepsi ir dave savo,o paskui kai vaziavom i palata dar karta svarius savo dave

kaip palatos ten dabar? 2 ar 3 a gulejai?
Atsakyti
mane ir domina palatos - po kiek guldo?
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 06 07, 12:30)

vienvietes ir dvivietes mirksiukas.gif tik kiek zinau ne visose kriaukles yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2012 06 07, 12:51)
kaip palatos ten dabar? 2 ar 3 a gulejai?

as gulejau vienutei su kriaukle ir netoli buvo WC.
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 06 07, 13:30)

yra dvivietes ir vienvietes, taip pat yra 3 mokamos vienvietes su atskiru dusu palatoje. Treciadieniais RK vyksta "nesciuju mokyklele", galima apziureti kaip palatos atrodo
Atsakyti
Cia is vieno straipsnio apie RK palatas:

"Ligoninės dydis, palatos. Ši ligoninė yra vidutinio dydžio, joje įrengtos trys gimdyklos (vienoje yra dvi lovos – paprasta ir gimdymo, kitose tikgimdymo), bei 17 pogimdyminių palatų mamoms su kūdikiais. Paruošiamųjų palatų prieš gimdymą nėra, sąrėmių metu neščioji būna gimdykloje (deja, pačių gimdyklų pamatyti neteko). Laikotarpį po gimdymo praleisti kartu su vyru yra dvi galimybės: pagerintų sąlygų palatoje (200 Lt/lovadienis), arba dvivietėje palatoje, jei nėra daug gimdyvių (32 Lt/lovadienis). Iš 17 palatų 3 yra vienvietės, 3 pagerintų sąlygų. Iš viso 23 lovoms skirti 6 dušai ir 5 tualetai. Palatos remontuotos, koridoriai ne. Beje, skyriui žadama šviesesnė ateitis – persikėlimas į naujas patalpas Santariškių klinikose 2012m, tuomet turėtų pagražėti ir aplinka"

O teisybe, kad mire RK gydytoja S. Suckel? (skaiciau kitame forume).
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2012 06 08, 11:49)
O teisybe, kad mire RK gydytoja S. Suckel? (skaiciau kitame forume).

Teisybė, pati mačiau jos atminimo stendą.
Atsakyti
QUOTE(joto @ 2012 06 08, 12:29)
Teisybė, pati mačiau jos atminimo stendą.

taip mire berots geguzes 21diena.nes gimdziau 22 tai akusere sake kad i laiduotuves eis nes mire ju daktare ,be to dar ir stendas buvo su jos nuotrauka.
akusere sake kad sirgo jau 10m(vezis buvo)
Atsakyti