Gyvas maistas Kas tai yra gyvas maistas? Tai yra tiesiog gyvas, nevirtas ir nekeptas maistas. Toks maistas yra gaminamas naudojant ne aukštesnę, nei 43 laipsniai temperatūrą (jei išvis ji yra naudojama). Tokiu būdu maiste išsaugomos veiklos maistinės medžiagos, nesunaikinami enzimai, vitaminai ir kitos naudingos medžiagos, esančios maisto produktuose.

Mano MB man pasakojo apie gyvo maisto naudą, kada nors kokią vasarą norėčiau šitaip pasimaitinti ar šeip daugiau tokio maisto į kasdienę mitybą įtraukt
nes mūsų skrandis yra tarsi laboratorija per kurią mes pažįstam visatą ir mus supančią aplinką, o ne atliekų maišelis, kad visą brudą į jį kišti ir sėdėt apsisotinusiam
Virtą ar keptą maistą 4 kartus ilgiau virškina, nei žalią, tad nesinori apkrauti savo skranduko

Katik sužinojau KLP bus pirmasis seminaras
, ir mane kviečia receptuku pora gyvai pademonstruoti
uj kaip jaudinuosi
graziai estetiskai ir svarbiausia skaniai kaip viska padaryt
dar turi prašymą receptukus surinktus paplatinti
kiek smagiu rupesteliu

QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 10, 11:14)
o ka del svieziu vaisiu klausei nelabai supratau
ir netycia gal klaipediete esi ir facebooke mes susirasem neseniai?

ir netycia gal klaipediete esi ir facebooke mes susirasem neseniai?
na sviezius vaisius nokina kazkaip ten kamerose, tai idomu ar vizualiai skiriasi sunokinti dirbtinai ir naturaliai

ne, ten buvau ne as

QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 10, 11:36)
Katik sužinojau KLP bus pirmasis seminaras
, ir mane kviečia receptuku pora gyvai pademonstruoti
uj kaip jaudinuosi
graziai estetiskai ir svarbiausia skaniai kaip viska padaryt
dar turi prašymą receptukus surinktus paplatinti
kiek smagiu rupesteliu 

ane, oi kaip fain, gal gali pasakyti kur ir kada bus as irgi noreciau sudalyvaut

tiesa gal zinai kur pas mus mieste galima kokoso sviesto nusipirkti, eko parduotuvese jis velniskai brangus

QUOTE(Laura @ 2011 03 10, 10:55)
na sviezius vaisius nokina kazkaip ten kamerose, tai idomu ar vizualiai skiriasi sunokinti dirbtinai ir naturaliai
ne, ten buvau ne as

ne, ten buvau ne as

na ir man butu idomu, abrikosus jau kaip ir skiriu

QUOTE(sindirela @ 2011 03 10, 11:35)
ane, oi kaip fain, gal gali pasakyti kur ir kada bus as irgi noreciau sudalyvaut 
tiesa gal zinai kur pas mus mieste galima kokoso sviesto nusipirkti, eko parduotuvese jis velniskai brangus

organizavo saviem pazystamiem, gavos per lupu lupas labai daug zmoniu vakare zinos ar bus didesne sale tada paskelbsiu palciau

viska kas cia kosminem kainom perku uzsieniuose

sviesto kokoso nesu pirkusi tik

QUOTE(*Rūta* @ 2011 03 10, 12:47)
na ir man butu idomu, abrikosus jau kaip ir skiriu
gal anglu kalba yra geriau mokanciu ir mums pavyzduku paieskotu?
organizavo saviem pazystamiem, gavos per lupu lupas labai daug zmoniu vakare zinos ar bus didesne sale tada paskelbsiu palciau
par tarpininkus ar pati, ebejus .de amazonas.de
dazniausiai vokieciu puslapiais naudojuosi
geras pamirsau koki sviesta pirkau
bet tepu ant kuno, reiks issiaiskinti koki gal ir bus koks kakavos 

ups turejau omeny kakavos sviesta

QUOTE(sindirela @ 2011 03 10, 12:37)
i apie ji nieko negaliu pasakyt

QUOTE(sindirela @ 2011 03 10, 12:35)

As ir kakavos sv. ir kokosu sv. pirkau akomaskincare.co.uk siuncia i lt, siuntimo kaina priklauso nuo svorio

Tik ka padariau vaniles lazdeliu uzpiltine, pagal rasta receptuka turetu gautis desertuose naudojamas Vaniles ekstraktas
dabar 6 savaites rezultato laukimo
jei kam idomu, as i tymbark stiklini 200ml buteliuka dariau
4 vaniles lazdeles ipjoviau truputuka issilgai ir uzpyliau (orginaliam recepte degtine) skiestu 70 laipsniu spiritu, kai bus gatava padarysiu nuotraukyte
turetu atrodyti taip

jei kam idomu, as i tymbark stiklini 200ml buteliuka dariau
4 vaniles lazdeles ipjoviau truputuka issilgai ir uzpyliau (orginaliam recepte degtine) skiestu 70 laipsniu spiritu, kai bus gatava padarysiu nuotraukyte
turetu atrodyti taip

QUOTE(Laura @ 2011 03 10, 10:09)
va sitas klausimas man iskilo kuom skiriasi kokoso sviestas nuo aliejaus (kaip zinoma jis kambario temperaturoje yra kietos konsistencijos)

kas geriua anglu graibotes ar galite pagalbeti?

http://www.akomaskin...p/105/1/butters
kuris kakavos kuris kokoso sviestai yra?

kaineles puslapiuke superines