QUOTE(KTK @ 2011 11 24, 22:46)
Dar graziau

,negalima jos slapinti,kokie dar plovimai muilu,isprotejot

.
Va čia tai didžiulis klausimas ar to negalima. Aš turiu dvi tatu, darytas pas skirtingus meistrus, skirtingose valstybėse. Po padarymo abi reikėjo plaut muilu, tepti specialiu tepalu ir neklijuoti, nebent tada kai neturi ilga laika jos pasitepti, tai apsaugo nuo išdžiūvimo. Su plovimu užgijo labai greitai. Bet pažystami kas darėsi kitur, sakė, kad jiems irgi liepė neplauti, net nešlapinti.
Tai viena tatu paryškinant atspalvi, taip ir padariau, neploviau. Ir man nepatiko, gijo labai ilgai, ilgai buvo užsidėjus tokia plėvelė. Ir ilgai dar šerpetojo.
Papildyta:
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 25, 02:23)
Sveikos.Grazu ziuret

As labai jau seniai apmastymuose del tatu.Man buvo nupiesta laikina ant nugaros, kokia as isivaizduoju ir kokios noreciau.Taip, grazu, bet atbaido vienas dalykas- skausmas.Esu labai nepakanti skausmui.Pvz..vere auskara i liezuvi,dar dar, i bamba-nualpau, kai tekdavo ''duoti'' pirsta kraujo tyrimui gyd.istaigose,man labai skaudedavo, taip kad nezinau,rizikuot ar ne?Nes prades daryt ir po to nutraukt, tai irgi be rysio jau bus..
Ar cia tikrai tai yra taip skausminga?Nes kai prisiziurejau video, kur zmones alpsta, verkia ar net rekia visa gerkle, tai irgi kiek atbaide
Kakavine - skausmas yra kiekvieno žmogaus individualus barjeras. Man neskaudėjo visiškai, kaip ir veriant auskarą į bambą (labiau skauda depiliuojant kai kurias kūno sritis). Tai vienas jums sakys, kad skauda, kitas sakys, kad ne. Jei jau jums taip skaida, kad alpstant net imant kraują iš piršto, tada manau reiktų nedaryt, nebent tas noras tūrėti tatų yra stipresnis už skausmą, tuomet PIRMYN.