QUOTE(juruliutuke @ 2011 11 25, 11:56)
Va čia tai didžiulis klausimas ar to negalima. Aš turiu dvi tatu, darytas pas skirtingus meistrus, skirtingose valstybėse. Po padarymo abi reikėjo plaut muilu, tepti specialiu tepalu ir neklijuoti, nebent tada kai neturi ilga laika jos pasitepti, tai apsaugo nuo išdžiūvimo. Su plovimu užgijo labai greitai. Bet pažystami kas darėsi kitur, sakė, kad jiems irgi liepė neplauti, net nešlapinti.
Tai viena tatu paryškinant atspalvi, taip ir padariau, neploviau. Ir man nepatiko, gijo labai ilgai, ilgai buvo užsidėjus tokia plėvelė. Ir ilgai dar šerpetojo.
Tai viena tatu paryškinant atspalvi, taip ir padariau, neploviau. Ir man nepatiko, gijo labai ilgai, ilgai buvo užsidėjus tokia plėvelė. Ir ilgai dar šerpetojo.
Papriestarausiu,nes as kai dariausia tatoo,tai niekuo netepiau,neploviau,neklijavau,staigiai uzgijo,net pati stebejau,kaip graziai

Papildyta:
Kaunietes,pasakykit,kur Kaune gerai daro tatoo ir uz normalia kaina?Gundausi antra pasidaryti

Papildyta:
Perziurejau jusu tatoo...labiausiai patiko ant kojos drieziukas,o labiausiai nepatiko,tai tie ryskus,melyni delfinai,nepykit,bet kazkokia beskonybe

Papildyta:
QUOTE(Kakavinė @ 2011 11 25, 12:00)
Na, greiciausiai,,kad kelias bus tik pirmyn
Nezinau, kaip reikes iskest ir prisiversti, bet noras labai stiprus ir jau en laiko neblesta.

Nera taip skausminga,tik is pradziu,o paskui pripranti prie to skausmo

QUOTE(KTK @ 2011 11 25, 13:53)
Papriestarausiu,nes as kai dariausia tatoo,tai niekuo netepiau,neploviau,neklijavau,staigiai uzgijo,net pati stebejau,kaip graziai
,jau 6m.praejo,tik dabar eisiu ryskinti
.
Papildyta:
Kaunietes,pasakykit,kur Kaune gerai daro tatoo ir uz normalia kaina?Gundausi antra pasidaryti
.
Papildyta:
Perziurejau jusu tatoo...labiausiai patiko ant kojos drieziukas,o labiausiai nepatiko,tai tie ryskus,melyni delfinai,nepykit,bet kazkokia beskonybe
.
Papildyta:
.Teko nesenai darytis akiu pravedima permanentini,tai skaudejo labiau
.

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

As tai nebeatsimenu ar ploviau ar ne, lyg ir ploviau po keliu valandu padarymo

Kadangi pati planuoju antra vilniuje darytis, tai nieko patart negaliu

Jei mano drieziukas, tai aciu

Skausmas tikrai vertas tokiu kuno puosmenu

QUOTE(Ramintuske21 @ 2011 11 25, 14:59)
As tai nebeatsimenu ar ploviau ar ne, lyg ir ploviau po keliu valandu padarymo
ir man jis patinka vis dar

Turbut,kad tavo

As turiu ant nugaros,bet ne ,kaip pas visas,palei uzpakali,bet sone ,auksciau

QUOTE(KTK @ 2011 11 25, 14:44)
Turbut,kad tavo
.O kurioje vietoje antra galvoji darytis?
.

As ir galvoju ant nugaros

QUOTE(Ramintuske21 @ 2011 11 25, 16:29)
As ir galvoju ant nugaros
bet truputi kitaip, tikriausiai tatuiruosiuos drakona einanti nuo uzpakalio link stuburo, na toki vidutinio dydzio, juk pati esu gimus drakono metais, o beto 2012 bus mano metai, tai tokia gausis simbolika 

Idomu bus matyti

As kolkas neturiu minciu,kokios antros noreciau,niekaip nerandu,kas patiktu,dar blaskausi,ar spalvota darytis,ar ne.
Vis noriu ant uzpakalio tatoo isitaisyti.
QUOTE(KTK @ 2011 11 25, 16:34)
Idomu bus matyti
.
As kolkas neturiu minciu,kokios antros noreciau,niekaip nerandu,kas patiktu,dar blaskausi,ar spalvota darytis,ar ne.

As tai linkstu link juodos...na galetu buti raudonu gal detaliu

QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 26, 07:17)
Vis noriu ant uzpakalio tatoo isitaisyti.
O kas trugdo?

Gal kas zinot kazkokiu prasmingu kazkieno issakytu minciu/posakiu?Na pns kaip "Tik Dievas mane nuteis..."ir t.t...?Tiesiog po poros savaiciu vaziuosiu uzbaiginet pirma "rankove",ir noretusi pabaigai ir kazkokio prasmingo uzraso.
Aciu.
P.S Tinka tiek anglu,tiek Lotynu kalba.
Aciu.
QUOTE(Lacoste2 @ 2011 12 06, 19:45)
Gal kas zinot kazkokiu prasmingu kazkieno issakytu minciu/posakiu?Na pns kaip "Tik Dievas mane nuteis..."ir t.t...?Tiesiog po poros savaiciu vaziuosiu uzbaiginet pirma "rankove",ir noretusi pabaigai ir kazkokio prasmingo uzraso.
Aciu.
Aciu.
Cogito Ergo Sum
Penktadieni keliauju darytis tattoo

sveikos
labai planuoju tattoo pasidaryt, jau susiplanavau ir kur ir ką, bet... yra keli dalykai, kurie kol kas pristabdo. prisiskaičiau, kad pasidarius, negalima kurį laiką sportuot ir pan, kad neprakaituotų ta vieta ir nesitampytų. bet to padaryti man niekaip neišeitų, nes sportas yra ir mano darbas. galėčiau nesportuot kokias 3 dienas, jei tarkim tattoo pasidaryčiau 5dienį po darbo, o tada tik 1dienį sportuot tektų. tai manot tai problema? ar čia išpūstas dalykas dėl to prakaito ir tampymosi?