O gal kuri žinot, kokius dažus naudoja darant tattoo? labai noriu pasidaryt , bet bijau, kad isišauksiu alergiją. Nes tarkim nuo dažų plaukams man galva išeina gumbais, patinsta ausys, pradeda luptis oda.
na va, laukiam tattoo pasirodymo

Super tema
paskaiciau ir nusprendziau, kad jokios tatuiruotes as visgi nenoriu

o geras
tikėjausi, kad atvirkščiai
o kodėl nebenori?

Foto padaryta iskart po darbo
QUOTE(bonduelle @ 2012 01 31, 11:48)
Siaip labai nemegstu dideliu tattoo,bet cia - grazu

As maniau, kad mano jau ogogo kokio dydzio, bet labai jau drasu per visa nugara! Grazu ir draaaaasu!
Man tai mano vyras ivare kompleksa: kai uzsiminiau, kad darysiu. Sako, tavo kunas, tavo sprendimas. Nuejau, pasidariau, pasirodziau: jam sokas, susibarem. "Gedysies ateity". Ivare toki keista jausma, kad sava tatoo nesidziaugiu. Nors ten nei drakonai, nei kaukoles, nei zuokuciai. Tiesiog salia bambos nusivingiavimas zemyn. Kada nors ikelsiu
Man tai mano vyras ivare kompleksa: kai uzsiminiau, kad darysiu. Sako, tavo kunas, tavo sprendimas. Nuejau, pasidariau, pasirodziau: jam sokas, susibarem. "Gedysies ateity". Ivare toki keista jausma, kad sava tatoo nesidziaugiu. Nors ten nei drakonai, nei kaukoles, nei zuokuciai. Tiesiog salia bambos nusivingiavimas zemyn. Kada nors ikelsiu
QUOTE(bonduelle @ 2012 01 31, 11:48)
labai grazu

Konturas 3.5 val.Po 10 dienu dar 4 val.Laukia dar spalvinimas,bet meistras isvaziavo,lauksiu pavasario