Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų tattoo

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 01 02, 18:23)
Na jei batai trins ir liesis, tai nusitrins sasiukai anksciau laiko ir vel teks ryskint, o vasara galima ir su sliopkem pavaiksciot, kad graziai sugytu mirksiukas.gif nors as tai ziema ant kojos drieza dariausi, bet mano labiau ant virsutines pedos dalies, tai tik viena kojyte buvo isblukusi, kai sugijo.

tada tikrai negerai, nes kazkaip galvojau kaip tik ziema darytis, kad saule "nenusvitintu" per anksti biggrin.gif o kiek laiko tie sasiukai bus? nes dabar toks laikotarpis kai galiu ir niekur neiti, arba blogiausiu atveju uzsideti alia ugsus, tie tai visai netrintu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 01 02, 18:05)
tada tikrai negerai, nes kazkaip galvojau kaip tik ziema darytis, kad saule "nenusvitintu" per anksti biggrin.gif  o kiek laiko tie sasiukai bus? nes dabar toks laikotarpis kai galiu ir niekur neiti, arba blogiausiu atveju uzsideti alia ugsus, tie tai visai netrintu g.gif  g.gif

Man laikesi jie gal iki 2sav. ax.gif
Atsakyti
g.gif o pas mane jokiu sasiuku nera. Ir sake, kad nebus. Dariausi 30d. tad isserzinta oda, rausva. O nuo vakar jauciasi lengvas niezejimas- gyja ir tik stipriai paspaudus lengvai maudzia. Visi raudunumai jau nueje. Bet dar tepu Bepapten'u. Pasirodysiu 23d. (po 3sav).
Atsakyti
Sveikos mergaites.Jungiuosi ir as prie jusu.12 metu svajojau apie tatoo ir tik dabar pribrendau ir pasidariau blush2.gif . Dziaugiuosi kad nepasidariau jaunystej.Gal parodysiu kai sugis. smile.gif Visu jusu tatoo yra grazios,nes kaip sakoma kiekvienam savo smile.gif .
Atsakyti
lb laukiu pamatyt jūsų tattoo thumbup.gif
Atsakyti
gaudrime abi jūsų tatų labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as savo tattoo pasidariau jau senokai, bet cia nuotrauka kai buvo svieziai padaryta blush2.gif
user posted image
Nors pasidarius pasidomejau ka reiskia drugelio tatto ant moters kuno, nelabai patenkino reiksmes kai kurios, bet man kazkaip nusispjauti ta blogoji reiksme, svarbu as zinau kodel toki piesini dariau ir man gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 18 sausio 2012 - 18:37
QUOTE(Vika852 @ 2012 01 18, 19:36)
Pasirodysiu ir as savo tattoo pasidariau jau senokai, bet cia nuotrauka kai buvo svieziai padaryta  blush2.gif
user posted image
Nors pasidarius pasidomejau ka reiskia drugelio tatto ant moters kuno, nelabai patenkino reiksmes kai kurios, bet man kazkaip nusispjauti ta blogoji reiksme, svarbu as zinau kodel toki piesini dariau ir man gerai  biggrin.gif

kadangi myliu laaaaabai drugelius ir pati pasidariau pries kelias dienas tai man jusu tatoo superrr.labai grazi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 01 18, 20:36)
Pasirodysiu ir as savo tattoo pasidariau jau senokai, bet cia nuotrauka kai buvo svieziai padaryta  blush2.gif
Nors pasidarius pasidomejau ka reiskia drugelio tatto ant moters kuno, nelabai patenkino reiksmes kai kurios, bet man kazkaip nusispjauti ta blogoji reiksme, svarbu as zinau kodel toki piesini dariau ir man gerai  biggrin.gif

Nors drugeliai ant kuno man nepatinka visiskai, bet sis - subtilus smile.gif grazu
Atsakyti
Smagu kad patiko, man taip pat nepatinko drugeliai kaip tattoo lotuliukas.gif paradoksas, bet pasidariau butent ji. Norejau pasidaryti tik sparnus ant nugaros, bet pamaciau si piesini ir mano sparnai tapo drugeliu smile.gif
Dabar vis zvalgausi ir norisi man antros tattoo blush2.gif si karta noriu pasidaryti origami gerve kazka tokio tik maza ir ant kojos.
user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=Vika852,2012 01 18, 20:36]

Labai gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
o man ta origami gervė visai ne g.gif pirmiau pagalvojau, kad čia gal kažkokie kristalai ar ledkalniai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti