Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų tattoo

QUOTE(butterfly3 @ 2012 03 31, 10:47)

isduokit paslapti-skaudejo?Ant rankos dariausi-neskaudejo,o ant kojos kazkodel bijau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Na aš šiaip visad labai bijojau skausmo ir adatų, bet noras buvo toooks didelis, kad ir visos baimės dingo biggrin.gif na nepasakyčiau kad labai skaudėjo, gal kiek labiau tose vietose, kur prie kaulo. Maniau, kad skausmas bus kur kas didesnis, o džiaugsmas didžiulis, jaučiu greitai norėsiu dar vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butterfly3 @ 2012 04 02, 12:53)
Na aš šiaip visad labai bijojau skausmo ir adatų, bet noras buvo toooks didelis, kad ir visos baimės dingo biggrin.gif  na nepasakyčiau kad labai skaudėjo, gal kiek labiau tose vietose, kur prie kaulo. Maniau, kad skausmas bus kur kas didesnis, o džiaugsmas didžiulis, jaučiu greitai norėsiu dar vienos biggrin.gif

va va.As isejus is salono,po pusvalandzio jau norejau antros,tai dabar blaskausi kurybinese kanciose biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki visi! 4u.gif

Aš taip pat noriu save tatuiruote papuošti ax.gif
Darysiuos nugaros apačioje ir noriu jūsų paklusti keleto klausimėlių:

1. Kas jūsų manymu ten gražiau žiūrėtūsi: kaspinėlis ar saulė? g.gif Niekaip negaliu apsispręsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2012 04 19, 18:57)
Sveiki visi!  4u.gif

Aš taip pat noriu save tatuiruote papuošti  ax.gif
Darysiuos nugaros apačioje ir noriu jūsų paklusti keleto klausimėlių:

1. Kas jūsų manymu ten gražiau žiūrėtūsi: kaspinėlis ar saulė?  g.gif  Niekaip negaliu apsispręsti  biggrin.gif

g.gif žiūrinant koks kaspinėlis ir kokia saulė.

Man vieta ant strėnų tai tokia banali... rolleyes.gif
Atsakyti
Kaspinėlis gal štai toks, tik daaug mažesnis

http://www.google.lt...r:11,s:271,i:28

O saulutė tai kažkas panašaus į šios temos 2psl esančią, tik be veido, žymiai mažesnė ir šiek tiek "švelnesnis" raštas blush2.gif

Jau girdėjau ne kartą šį pasakymą, tačiau man ten gan gražu ir moteriška. Planavau darytis ant raktikaulio, tačiau man asmeniškai, per daug matoma vieta g.gif
Atsakyti
kaspinelis smile.gif
Atsakyti
Aš irgi už kaspiną, man gražu net ir ant strėnų šitas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Visos įdėtos aukščiau tatoo labai įdomios ir savotiškos.

Karolyte-na man tai tie kaspinai labai banalu. Labai daug esu mačiusi tokių tatoo ir nelabai suprantu tolko tokią darytis.
Bet jūsų teisė rinktis. Jei tokios norit, tai prašau.
Atsakyti
sveikos,jungiuosi ir as prie tu tatuiruotu merginu-moteru.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man prie širdies gal būt saulė arčiau, bet tas kaspinėlis taip jau mielai atrodo wub.gif biggrin.gif

O kaip manot, jei jis nespalvotas būtų ar neprarastų savo žavesio? g.gif

Tai pat pagalvojau, kad kai būsiu 40 metų, tas kaspinėlis gan juokingai atrodys doh.gif
Atsakyti
LABBRA grazu 4u.gif
Atsakyti