kokios jūsų visų didelės, aš noriu ne didesnės nei degtukų dėžutės mergelės ženklo su snieguoles ar aguonos ziedu, tik nenusprendžiu ar spalvoyą ar juodai balta, ir ar ant peties ar ties bambos lygiu.
Sveikos, merginos, prisimenat? 
einu pirmadienį antrai tattoo!
ieškojau kokio nors gražuas užrašo..
radau

tik pati gražiai sujungiau visą tekstą į vieną eilutę ir tattoo darysiu rankos vidinėj daly, virš alkūnės (nors dar dvejonės, gal vis gi prie šonkaulių.. patarkit , kaip gražiau
):

Ar taip vidinėj rankose pusėj?

ar taip, ties šonkauliais, bet kad užrašas eitų vertikaliai (žodžiu palenkus galvą tik eitų perskaityt
)?
ačiū už nuomones
beje, gražios Vika852 ir bonduelle bei butterfly3 tatuiruotės

QUOTE(Tutia @ 2010 12 18, 17:46)
Tuoj įdėsiu foto!
Labai ilgai ieškojau, kažkokios ženkliuko, simbolio, kažko įdomesnio, ne šeip bereikšmio krengelio.
Norėjau Jupiterio astrologinio ženklo (kadangi esu šaulys), bet apsistojau ties šiuo. Labai daug gražių, beje, alchemijos simbolių yra 
Papildyta:

Beje, buvau Drakono Ženkle ir patiko. Meistras Tomas
Tfu tfu tfu, tikiuosi viskas ateity bus gerai.
Bet kad tiek neigiamų komentarų tikrai neverti. Suprantu, gal sudėtingą tatuiruotę darantis ir gali būti kažkokie niuansai, bet man padarė būtent taip, kaip noriu.
Labai ilgai ieškojau, kažkokios ženkliuko, simbolio, kažko įdomesnio, ne šeip bereikšmio krengelio.

Papildyta:

Beje, buvau Drakono Ženkle ir patiko. Meistras Tomas

Bet kad tiek neigiamų komentarų tikrai neverti. Suprantu, gal sudėtingą tatuiruotę darantis ir gali būti kažkokie niuansai, bet man padarė būtent taip, kaip noriu.

einu pirmadienį antrai tattoo!

ieškojau kokio nors gražuas užrašo..
radau

tik pati gražiai sujungiau visą tekstą į vieną eilutę ir tattoo darysiu rankos vidinėj daly, virš alkūnės (nors dar dvejonės, gal vis gi prie šonkaulių.. patarkit , kaip gražiau

Ar taip vidinėj rankose pusėj?

ar taip, ties šonkauliais, bet kad užrašas eitų vertikaliai (žodžiu palenkus galvą tik eitų perskaityt

ačiū už nuomones

beje, gražios Vika852 ir bonduelle bei butterfly3 tatuiruotės

As manau, kad geriau ties sonkauliais, nes oda po tricepsu labai jautri laikui, ji greit suglemba, o palaikyt jos gera tonusa sunku, be to si vieta yra ypatingai skausminga.
O ties sonkauliais odyte nesusirauksles niekada, tattoo visada isliks tokia kokia jus ja isivaizdavote darydamasi. Vizualiai man abi vietos grazios. Beje jei ant sonkauliu tai patarciau pasvarstyti ir apie kelias eilute, o ne viena, mano drauge turi pasidariusi, trys eilutes pas ja, labai sauniai atrodo
O ties sonkauliais odyte nesusirauksles niekada, tattoo visada isliks tokia kokia jus ja isivaizdavote darydamasi. Vizualiai man abi vietos grazios. Beje jei ant sonkauliu tai patarciau pasvarstyti ir apie kelias eilute, o ne viena, mano drauge turi pasidariusi, trys eilutes pas ja, labai sauniai atrodo

QUOTE(S@lsa @ 2012 07 14, 13:31)
As manau, kad geriau ties sonkauliais, nes oda po tricepsu labai jautri laikui, ji greit suglemba, o palaikyt jos gera tonusa sunku, be to si vieta yra ypatingai skausminga.

hmm, tiesą sakot, nepagalvojau apie tai

dėl skausmingumo, tai manau, kad man viskas ok bus, pirmoji tattoo, nors ir labai mažutė, kai buvo daryta, labai patiko jausmas, migdė net

naaa.. teks gerai apgalvot vietą

Perskaičiau visą temą, tai graži pasirodė tik viena tattoo
Labai krito į akis mėlynieji delfiniukai - neskoninga, per didelė, per daug ryški ir spalvota. Bet skonio reikalas.
Velniukas irgi nepatiko.
Asmeniškai labiausiai patinka vienspalvės, juodos, raštų tematikos.
QUOTE(bonduelle @ 2012 01 31, 11:48)
Labai krito į akis mėlynieji delfiniukai - neskoninga, per didelė, per daug ryški ir spalvota. Bet skonio reikalas.
Velniukas irgi nepatiko.
Asmeniškai labiausiai patinka vienspalvės, juodos, raštų tematikos.
Sveikos!
O ka simbolizuoja?
Meginos jeigu jums jau tokios tatuiruotes atrodo dideles, tai nezinau tada kaip pavadinti tokia, kuria as planuoju pasidaryti
o tai bus drakonas, taigi maziuko net negaliu jo ir issivaizduoti
QUOTE(raseliss @ 2012 07 03, 11:13)
O ka simbolizuoja?

Meginos jeigu jums jau tokios tatuiruotes atrodo dideles, tai nezinau tada kaip pavadinti tokia, kuria as planuoju pasidaryti

QUOTE(saldainia @ 2012 07 14, 13:42)
kokios jūsų visų didelės, aš noriu ne didesnės nei degtukų dėžutės mergelės ženklo su snieguoles ar aguonos ziedu, tik nenusprendžiu ar spalvoyą ar juodai balta, ir ar ant peties ar ties bambos lygiu.
as irgi maziuliukes noriu, mazesnes , nei pirmoji mano (pirmoji 2 degtuku dezutes nepilnos

QUOTE(Minthe @ 2012 07 14, 16:23)
man irgi

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 07 15, 11:04)

na tai yra tokiu tatoo, kur nesiziuri mazos... tai kas nori mazu, tokiu ir nesidaro

QUOTE(kvyka @ 2012 07 15, 19:05)
na tai yra tokiu tatoo, kur nesiziuri mazos... tai kas nori mazu, tokiu ir nesidaro 

Na taip, kiekvienam savo

Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrelį
Tatuiruotė daryta prieš kokius 6 metus Paradizėje, esu labai patenkinta, tik nufotkinti vyras normaliai nesugebėjo

Dabar galvoju, kad noriu dar vienos, vietą žinau, o dėl pačio piešinuko, tai dar esu apmąstymo stadijoje... mėtausi tarp hieroglifų, driežiuko ir pėdučių (vieta - ant kojos, virš kulkšnies). Tik jei vis dėl to apsispresiu daryti pėdutes, tai jos eis per visą blauzdą, kaip nubėgta
Prašau drąsiai reikšti savo nuomonę, ir padėti apsispręsti

Tatuiruotė daryta prieš kokius 6 metus Paradizėje, esu labai patenkinta, tik nufotkinti vyras normaliai nesugebėjo

Dabar galvoju, kad noriu dar vienos, vietą žinau, o dėl pačio piešinuko, tai dar esu apmąstymo stadijoje... mėtausi tarp hieroglifų, driežiuko ir pėdučių (vieta - ant kojos, virš kulkšnies). Tik jei vis dėl to apsispresiu daryti pėdutes, tai jos eis per visą blauzdą, kaip nubėgta

QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 18, 09:48)
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrelį

O ne laikas jau būtų paryškinti? Man, asmeniškai, ryšiau norėtųsi.
Bet visai nieko drakoniukas

QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 18, 09:48)

Pėdučių nesidaryčiau, nes tai jau mada - daug kas turi, nenorėčiau turėti populiarią tatuiruotę.
Driežiukas - gal

O hieroglyfus būtų gerai pamatyti.
QUOTE(Minthe @ 2012 07 18, 10:18)
O ne laikas jau būtų paryškinti? Man, asmeniškai, ryšiau norėtųsi.
Pėdučių nesidaryčiau, nes tai jau mada - daug kas turi, nenorėčiau turėti populiarią tatuiruotę.
Driežiukas - gal

Driežiukas - gal

Ji iš tikrųjų yra daug ryškesnė negu nuotraukoje, tad dar kol kas nematau tikslo ryškinti

rytoj pasiimsiu normalų fotiką ir perfotografuosiu, tada gal matysis kaip realiai atrodo

Dėl pėdučių ir aš buvau apie tą patį pagalvojusi, bet kažkaip ir kitų nuomonę norėjosi sužinoti

Su driežu yra viena problemėlė - aš mintyse turiu vaizdą kaip jis turėtų atrodyti, bet pakol kas neturiu kas man jį ant popieriaus perkels, nes MB tėvas išvykęs, o jis dailininkas, tai gali padaryti ką tik noriu šioje srityje

Hieroglifus įkelsiu kitą kartą, nes darbe tik kompe paveiksliuką turiu norimų hierioglifų

Dar viena mintis šiandien kilo - įdomu kaip atrodytų dar vienas drakoniukas? Aš juos įsimylėjusi, bet ar neatrodytų kvailai vien drakonai?