QUOTE(lapocka @ 2012 07 24, 11:21)
Nemanau, kad kaina stipriai keistųsi.
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 07 15, 10:04)
Sveikos!
O ka simbolizuoja?
Meginos jeigu jums jau tokios tatuiruotes atrodo dideles, tai nezinau tada kaip pavadinti tokia, kuria as planuoju pasidaryti
o tai bus drakonas, taigi maziuko net negaliu jo ir issivaizduoti 
O ka simbolizuoja?

Meginos jeigu jums jau tokios tatuiruotes atrodo dideles, tai nezinau tada kaip pavadinti tokia, kuria as planuoju pasidaryti

labu...
is esmes, man ji asmenine reiksme turi... o ieskojau kazko su maoriu simbolka, rasto...po sios tatoo sapno ir po to kai suradau pavyzduka, norejau tik jos..
na, pasidariau vis gi ne ant šonkaulių, ne ant rankos, bet ant pėdos 
praėjo jau dvi savaitės, matau, kad šašiukas po biškį krentą, bet kažkodėl baugina, ką matau
nelabai ryški tattoo. Aš realiai kiekvieną dieną prausdavausi trumpai duše ir šlapinau tattoo. Gal blogai, gal išblukino?
va..

ypač kur g raidelė, taip blankiai

praėjo jau dvi savaitės, matau, kad šašiukas po biškį krentą, bet kažkodėl baugina, ką matau

va..

ypač kur g raidelė, taip blankiai

QUOTE(Tutia @ 2012 07 30, 20:21)
Tokioje vietoje gali reikt dazniau ryskinti nes visgi batu nesiojimas blukina, na jie trinasi ir pan.

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 07 30, 19:54)
Tokioje vietoje gali reikt dazniau ryskinti nes visgi batu nesiojimas blukina, na jie trinasi ir pan. 

Man tai jau dabar noretusi ryskinti

QUOTE(Zajza @ 2012 07 31, 01:03)
As ir dariausi panasioje vietoje, tai kai uzgijo po nepilno pusmecio ryskinti teko

QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 07 30, 20:54)

QUOTE(Zajza @ 2012 07 31, 00:03)
čia dar labai daug šašiuko, nėra viskas nusilupę. Laukiu, kol nusilups

Įsiveržiu į Jūsų temą, nes reikia patarimų kur geriau nuvesti dukterėčią atlikti tatuiruotę
Tai bus dovana 18-am gimtadieniui. Pasiskaičiau, kad į Paradizę geriau neiti, bet kur tuomet Vilniuje geriau kreiptis? Sesei kažkas rekomendavo salonus Angis (konkrečiai Vilių) bei kažkurį saloną Trakų gatvėj(berods meistras Ernis).
Gal kas lankėtės pas juos?
Labai subtili
Dukterėčia ir nori ant pėdos užrašo- believe

Gal kas lankėtės pas juos?
QUOTE(Tutia @ 2012 07 30, 20:21)
Labai subtili

Dukterėčia ir nori ant pėdos užrašo- believe
nu gal grazu, bet man vistiek kazkaip asocijuojasi su gyvunu zymejimu

QUOTE(@agne@ @ 2012 08 06, 17:28)
angis, tai tikrai gerai dirba, kiek zinau, tai skundu neturi.
o del traku gatves, tai negaliu nieko pasakyti (nei gero nei blogo - tiesiog neteko susidurti)
o del traku gatves, tai negaliu nieko pasakyti (nei gero nei blogo - tiesiog neteko susidurti)
Ačiū labai už nuomonę