Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų tattoo

gal galite parekomenduoti kas piesia tatuiruotes pagal uzsakyma? 4u.gif
Atsakyti
Pegasiukas-o kaip toje vietoje su skausmu? taip noriu tatoo panasioje vietoje,bet jau su skausmu,kaip nedraugauju doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2012 11 24, 16:36)
O kuo neprofesionalus? Gal galite plačiau nupasakoti, nes mano pussesė kaip tik sugalvojo ten darytis tatoo  smile.gif  Ji forume nesilanko, tad sužinojusi daugiau info ją apšviesčiau  smile.gif

Gal ji tegul ten apsilanko ir pati susidaro nuomonę smile.gif bijau nureklamuoti, galbūt ten geri meistrai dirba. Mano kai mažytė tatu, nėra ten ko labai nusigrybauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijan @ 2012 07 01, 15:29)
Mano tattoo... , dar šviežia... , daryta teotattoo  wub.gif
user posted image

wub.gif grazu
Atsakyti
labai grazu))
Atsakyti
tikrai labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Kas daugiau nusimano apie tatuiruotes, gal turit info apie balto rasalo, kaip laiko, ar visur daro? http://www.ledi.lt/l...lo-tatuiruotes/
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal galteumet rekomenduot , geriausius meistrus arba salonus Kaune ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lambrusco @ 2013 01 15, 12:04)
Kas daugiau nusimano apie tatuiruotes, gal turit info apie balto rasalo, kaip laiko, ar visur daro? http://www.ledi.lt/l...lo-tatuiruotes/

Mano turima tattoo (nuotrauka viršuje) yra spalvinta baltu pigmentu. Kadangi daryta vasara ant įdegusios odos, balta spalva matėsi neblogai, dabar jinai visai nežymi. Tikiuosi išryškės kai vėl įdegsiu. Meistras minėjo, kad su laiku balta spalva šiek tiek įgaus gelsvumo, pieno atspalvį. Bėja tai labai priklauso ir nuo turimos odos, kokia yra odos spalva, kiek jinai plona, kiek peršviečiama. Baltą tattoo labai svarbu vasarą tepti su UV apsauginiu kremu. Ir dar baltas pigmentas labai skausmingas, bent jau man buvo... smile.gif

Klausė, kokį meistrą Kaune rekomenduoti. Aš pati nemažai skaičiau, domėjausi ir išsirinkau teotatoo. Likau viskuom patenkinta ir tatoo padarė dar gražiau nei tikėjausi. 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Turiu gana keistą klausimą ir lyg sveiku protu mąstydama suprantu, jog taip būti negali. Prieš kelias dienas pasidariau tattoo ant šlaunies, ji vaizduoja undinę sėdinčią perlų soste. Keista tai jog, būtent jau dvi naktis sapnuoju apie mirti, negerus įvykius. Sapnuose einu kur nors ir atrodo lyg prie kojų būtų kas prirakinta, noriu rėkti bet tarsi kažkas gerklėje užstrigę. Galbūt žinote apie galimą tokį poveikį po tatuiruotės darymo ? Galbūt tiesiog sutapimas.. Net nežinau pati.
Atsakyti
o pas ka Vilniuje rekomenduotumete darytis?
Atsakyti
vilniuje.
angistattoo
(jie ir facebook'e info apie save turi)
Atsakyti