Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų tattoo

QUOTE(Tutia @ 2012 07 30, 19:21)
na, pasidariau vis gi ne ant šonkaulių, ne ant rankos, bet ant pėdos smile.gif
user posted image

labai grazu! 4u.gif
jei neklystu, nes sunkiai iskaiciau paskutini zodi, reiskia MEILES YRA PAKANKAMAI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ojojojIeva: 02 spalio 2012 - 18:25
QUOTE(ojojojIeva @ 2012 10 02, 18:24)
labai grazu! 4u.gif
jei neklystu, nes sunkiai iskaiciau paskutini zodi, reiskia MEILES YRA PAKANKAMAI?

ačiū smile.gif teisingai supratot, įvairia galima versti "meilės pakanka", "tik meilės užtenka". Na žodžiu, meilė išgelbės pasaulį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 03 spalio 2012 - 11:16
Tutia, kokia graži tattoo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 03, 11:20)
Tutia, kokia graži tattoo  wub.gif

ačiuuukas, aistuliaa 4u.gif tik kažkaip nepatinka man, kur Love, e raidė, tai iš kairės ryškumo trūksta, o iš dešinės pastorintas kontūras kažkoks g.gif Nu bet niekis, čia reikia labai gerai įsižiūrėt, iš tolo nesimato irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 10 03, 11:16)
ačiū smile.gif  teisingai supratot, įvairia galima versti "meilės pakanka", "tik meilės užtenka". Na žodžiu, meilė išgelbės pasaulį  biggrin.gif

tai grazus zodziai..meiles daug siam pasauly biggrin.gif
man tavo tatto labai originali, grazus sriftas 4u.gif
as vis delsiu, atidelioju ...ir bijau ir noriu tatto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2012 10 03, 21:56)
tai grazus zodziai..meiles daug siam pasauly biggrin.gif
man tavo tatto labai originali, grazus sriftas 4u.gif 
as vis delsiu, atidelioju ...ir bijau ir noriu tatto unsure.gif

ačiū 4u.gif deja, ne pati sugalvojau, visai atsitiktinai radau internete:
http://25.media.tumb...4gglgo1_500.jpg

ir pati sujungiau į vieną ištisą sakinį smile.gif bet man patinka, kad dauguma iš toli žiūrint neįskaito, kad parašyta smile.gif tad lieka šiek tiek paslapties smile.gif
Atsakyti
mano sena svajonė yra nedidukė tattoo ant pėdos, tikriausiai reiks pasidovanoti kalėdoms 4u.gif
Atsakyti
aš jau svajoju apie spalvotus drugelius.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 10 09, 20:29)
aš jau svajoju apie spalvotus drugelius.. smile.gif

oj ne, kaip as nemegstu tu drugeliu..beveik visos mano klasiokes juos turejo, tai gal del to ir nepatinka..
nors zinau ir graziu tatto su drugeliais thumbup.gif
manau, kadangi tu tokia isradinga tai ir tavo tie spalvoti drugiai graziai atrodys... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ojojojIeva @ 2012 10 09, 22:06)
oj ne, kaip as nemegstu tu drugeliu..beveik visos mano klasiokes juos turejo, tai gal del to ir nepatinka..
nors zinau ir graziu tatto su drugeliais thumbup.gif
manau, kadangi tu tokia isradinga tai ir tavo tie spalvoti drugiai graziai atrodys... drinks_cheers.gif

kaip malonu, ačiū blush-anim-cl.gif jooo, kurpiu tokį planą chuliganą, kaip jie turėtų atrodyt, truputį neįprastai biggrin.gif
Atsakyti
Manoji-ant kojos bigsmile.gif Noreciau dar vienos,bet draugas kategoriskai pries unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2012 10 12, 14:02)
Manoji-ant kojos  bigsmile.gif  Noreciau dar vienos,bet draugas kategoriskai pries unsure.gif
user posted image

cia inicialai? ar zenklas kazkoks? g.gif
Atsakyti