Sveika tatoo bendruomene biggrin.gif
turiu klausima, kai darotes tatoo, jums jos tik grazios ar be to turi ir prasme?
Man buvo toks nutikimas kurio metu isitaisiau randeli, tas nutikimas isgelbejo kitam asmeniui gyvybe, ir labai noriu to nepamirsti, kazkaip atsidekoti savo angelui sargui. Zaizda, o dabar randelis yra simetriskas, laabai panasu i angelo sparnus, ar pauksti. Kaip jum atrodo, i ka siuo atveju atsizvelgti darantis tatoo? nekintamas dalykas butu tik tatoo vieta - butent ant randelio. yra keli varijantai, tarkim padaryti tiksliai toki vaizda kaip randelis - angelo sparnai (tik sparnai), gal net gi nbe juoda, o buetnt toki bordo, nebutu labai matyt bet visada zinociau ka jis man reiskia, arba galeciau pafantazuoti, tarkim koki uzrasa, kuris tai primintu, ar kazka kas vizualiai nepriimtu rando, bet simbolizuotu ta diena, na manau daug tu galimybiu, ir niekaip neapsistoju ties viena. Tad idomi jusu nuomone ax.gif gal jus esat dare tatoo po kokio ivykio, idomu butu suzinoti kokiu nors pavyzdziu smile.gif
QUOTE(EDITA* @ 2013 06 04, 19:26)
mačiau gražesnių deimantų tattoo

QUOTE(moriube @ 2013 06 04, 20:02)
Sveika tatoo bendruomene biggrin.gif
turiu klausima, kai darotes tatoo, jums jos tik grazios ar be to turi ir prasme?
sveika,
kiekvienas galėtų skirtingai nupasakoti savos tattoo istoriją - vieniems tai yra būdas įamžinti gyvenimo periodą / įvykį, kitam tai tik graži kūno puošmena

man mano tatto primena mano 19 gimtadienį, kada pradėjau dirbti ir savarankiškai gyventi

Šiuo metu intensyviai mąstau apie tattoo atnaujinimą + papildymą / pratęsimą. Šiandien eisiu į saloną pakalbėti kiek įmanoma mano sumanymą įgyvendinti ir kiek tai kainuos

QUOTE(lipnuske @ 2013 06 07, 15:04)
o ka ji jums simbolizuoja? ar tik siaip lb patinka?

QUOTE(akela1 @ 2013 06 07, 17:01)
ir patinka ir simbolizuoja...nesidarau tattoo is paveikslelio, viska pasipaisau pagal save dar

Aš irgi prieš savaitę pasidariau ant pėdos