Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų tattoo

Sveikos mergaitės 4u.gif čia maniškė, dariausi prieš šešerius metus
http://www.part.lt/p...57ae439b278.JPG
Atsakyti
Savaitgalį buvau renginyje kur dalyvavo daug žmonių, tai nužiūrėjau kad labai daug tattoo turi, tik kad labai daug neprofesonalių, lig nemokantis būtų daręs... kažkaip net nekiltų darytis pas neprofesionalą...
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2013 06 25, 21:44)
Ne,nu negi Jums dar neatsibodo visos tos vienodos tatuiruotes (pvz.: begalybes zenklas, skrendantys pauksciai, natos ir pan.?). Jei ta roze daroma ne vien tam, kad tik pasidaryt, ji jokiu budu nebus nuvalkiota mirksiukas.gif

kaip gali atsibosti, jeigu tokios tattoo neturi? biggrin.gif
jeigu zmogus pasidarys begalybes zenkla nes jam bus grazu tiesiog-nuvalkiota, jeigu kazka jam reiks-nenuvalkiota, taip? biggrin.gif ir is kur kiti zinos del kokiu priezasciu ji pasidaryta?as ne vienam zmogui savo tattoo reiksmiu neaiskinu 4u.gif

g_inga, man grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 01 liepos 2013 - 18:10
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 01, 20:09)
kaip gali atsibosti, jeigu tokios tattoo neturi? biggrin.gif
jeigu zmogus pasidarys begalybes zenkla nes jam bus grazu tiesiog-nuvalkiota, jeigu kazka jam reiks-nenuvalkiota, taip? biggrin.gif  ir is kur kiti zinos del kokiu priezasciu ji pasidaryta?as ne vienam zmogui savo tattoo reiksmiu neaiskinu 4u.gif

g_inga, man grazu 4u.gif

pritariu, kad ir visi tie užrašai ženklais, juk nežinai ką reiškia, dėl ko, o kaip tik įdomu sužinoti prasmę. vertinu gražiai padarytas tattoo, nes su tuo gyvensi visą likusį gyvenimą thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mano pirmoji tattoo padaryta prieš 10 metų. Dabar subrendau dar vienai. Jau buvau apsisprendus kokios noriu, bet paskaitinėjau forumą ir vėl susipainiojau. Pradinis variantas buvo mano vardas arabiškais rašmenimis. Dabar radau va šitą grožį smile.gif

user posted image

Atsakyti
tikrai grazi wub.gif
kurioj vietoj noretumete tattoo?
Atsakyti
galvoju ant kojos, virš čiurnos
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ar kas nors daresi tattoo ant randelio/rando?Ar galima? Ar uzmaskuoja randa? Kaip pati tattoo atrodo?
4u.gif
Atsakyti
Gal kuri esate pasidariusi balto rašalo tatuiruotę? Turiu juodą, turiu spalvotą, mirtinai užsimaniau baltos biggrin.gif bet prisiskaičiau internete daug nekokių atsiliepimų, kad negražiai sugyja ir panašiai... Norėtųsi išgirsti daugiau nuomonių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reasontobehappy @ 2013 07 03, 15:51)
sveikos, mano pirmoji tattoo padaryta prieš 10 metų. Dabar subrendau dar vienai. Jau buvau apsisprendus kokios noriu, bet paskaitinėjau forumą ir vėl susipainiojau. Pradinis variantas buvo mano vardas arabiškais rašmenimis. Dabar radau va šitą grožį smile.gif

user posted image

Man atrodo neuŽteks jai vietos ant čiurnos, nes gan didoka turėtų būti, daug išraitymų... kažkada galvojau apie medžio tattoo bet truputi ne tokį įsivaizdavau...

http://1.bp.blogspot...ree of life.jpg
Papildyta:
QUOTE(Appletiser @ 2013 07 04, 11:21)
Labas 4u.gif

Ar kas nors daresi tattoo ant randelio/rando?Ar galima? Ar uzmaskuoja randa? Kaip pati tattoo atrodo?
4u.gif

Foto esu mačius kaip užslepia, o realiai ne
Atsakyti
QUOTE(g_inga @ 2013 07 06, 11:22)
Foto esu mačius kaip užslepia, o realiai ne

4u.gif
O kur galima tokias foto paziuret?
Atsakyti
QUOTE(Appletiser @ 2013 07 08, 09:56)
4u.gif
O kur galima tokias foto paziuret?
Googlėje, kur daugiau