QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 12 10, 14:52)
Sveikos.Norėčiau patarimų dėl odos.Gal ką patarsit.Naudoju šios firmos šešėlius esu be galo pateninta.Dabr paglvoju gal veido odą reikėtų palepinti.Bet va bėd nežnau ko jai reikia.Vasarą mano oda riebi.Žiemą išsausėja.Netikėtai pabandžiau ją tepti drėkinamuoju kremu.Padėjo.Šerpetojimas kaip ir dingo, bet va to spindesio nėra.Nežinau ko reikia.Gal mano oda mišri?labi bijau nusipirkti tarkim kremą riebai odai o jis man odą nusausine, jei bus sausai odai ar pamatysiu efektą?Gal būna mažų rinkinukų pabandymui?Tiesa gal galit kuri parekomenduot kokie akių šešėliai tiktų šaltą odos atspalvį turinčiai melsvų akių merginai?Naudoju baltus ir melsvus.Norėčiau dar kokius įsigyti.Ačiū toms kurios nepatingės parašyti.
Sveikute, kad ir kaip norėtųsi Tau patarti, tačiau nematant Tavo veiduko sunku tai padaryti. Geriausias variantas, kad susitiktum su šios kompanijos konsultante ir pasibandytum produktus. Jei neturi konsultantės čia jų yra daug (parašyk kokiame mieste gyveni ir tikrai atsiras ne viena norinti Tau padėti)

Dėl šešėlių siūlau pabandyti rudus atspalvius, pati esu šviesi ir mėlynų akių, naudoju praktiškai visus žemiškus atspalvius, kurie labai gražiai paryškina akių mėlynumą. Atrodo tikrai gražiai