Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Saula* @ 2011 12 20, 11:02)
O nuo ko dar tada gali būti pajuode paakiai, jei ne nuo vidinių problemų?
Sutinku, pas ką genetiškai yra juodi paakiai, tai nebus taip, kad jie pabals, bet priemonė vistiek pagerina paakių išvaizdą.

Ta ir turejau omeny, pas ka genetiskai pajuode paakiai, bei nuo baisios ligos, tuomet tikrai nepades. Poilsio stoka tai jau ne vidine problema, todel pagerins isvaizda drinks_cheers.gif
Turiu pazystama kurios mama vaiksto pajuodusiais paakiais,jos abi dukros ir mociute. Tai jau nuo tokiu paveldimu dalyku net MK nepadeda.
Atsakyti
Gal galite patarti, is katalogo labai sunku pasirinkti tinkama atspalvi... ax.gif Noriu uzsisakyti MK koreguojamaji piestuka. Makiazo pagrinda naudoju beige3 dabar (nes neidegusi oda, vasarai reiks tamsesnio). Koki tureciau pasirinkti koreguojanti piestuka? g.gif is ankto dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 12 20, 12:38)
Ta ir turejau omeny, pas ka genetiskai pajuode paakiai, bei nuo baisios ligos, tuomet tikrai nepades. Poilsio stoka tai jau ne vidine problema, todel pagerins isvaizda  drinks_cheers.gif
Turiu pazystama kurios mama vaiksto pajuodusiais paakiais,jos abi dukros ir mociute. Tai jau nuo tokiu paveldimu dalyku net MK nepadeda.

Jau issiaiskinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2011 12 21, 11:59)
Gal galite patarti, is katalogo labai sunku pasirinkti tinkama atspalvi... ax.gif  Noriu uzsisakyti MK koreguojamaji piestuka. Makiazo pagrinda naudoju beige3 dabar (nes neidegusi oda, vasarai reiks tamsesnio). Koki tureciau pasirinkti koreguojanti piestuka? g.gif is ankto dekinga 4u.gif

As patariu Beige2 si spalvyte tinka beveik visoms, visos kitos tinka moterims su labai isskirtine veido oda, viena spalva labiau i ruzavuma, kita man nenaturaliai atrodo.
Per mokymus visaziste net sake,kad su sita spalva "neprasaus" nei viena ax.gif ji tik kataloge atrodo tamsi labai, realiai ji nera tamsi, labai naturali thumbup.gif
aisq gal pasisakys mergaiciu naudojanciu ir makiazo pagrinda toki kaip Jusu beige3, jos gal kazkuria kita spalvyte patars 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,o as naudoju MK baige2 skysta makiazo pagrinda,tai kokia galeciau geriau rinktis pudra kad paryskinti veiduka?
Atsakyti
QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2012 01 08, 21:14)
Sveikutes,o as naudoju MK baige2 skysta makiazo pagrinda,tai kokia galeciau geriau rinktis pudra kad paryskinti veiduka?

Sveikute, atsidaryk sios temos 32 psl. ten yra sneketa apie birias pudrytes ir pasiskaityk. Pradek skaityti nuo Pomona33 pasisakymo wink.gif Sėkmės
Atsakyti
na Mary Kay myletojos, ar jau matete ir isbandete visas sausio menesio naujienas??? Kaip ispudziai?? wub.gif bigsmile.gif
Man tai patiko labai labai ypac naujieji blizgalai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 10 sausio 2012 - 22:37
QUOTE(Pomona33 @ 2012 01 10, 22:36)
na Mary Kay myletojos, ar jau matete ir isbandete visas sausio menesio naujienas??? Kaip ispudziai??  wub.gif  bigsmile.gif
Man tai patiko labai labai ypac naujieji blizgalai  flirt.gif

Super blizgesiai!!!!! Ir kitos naujienos thumbup.gif

laukiu pirmadienio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2012 01 11, 10:50)
Super blizgesiai!!!!!  Ir kitos naujienos  thumbup.gif

laukiu pirmadienio  bigsmile.gif

Sveikutės aš ir gi jau kai ką čiupinėjau iš naujienų, tad laukiu pirmadienio, kad galutinai viską išsibandyčiau. Kol kas įspūdį paliko naujas vyriškas odekolonas, ne kiek pats kvapas, kiek neįprastas ir įdomus įpakavimas
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 01 11, 11:49)
Kol kas įspūdį paliko naujas vyriškas odekolonas, ne kiek pats kvapas, kiek neįprastas ir įdomus įpakavimas

aha, ipakavimas superinis, bet ir kvapas geras, ir laiko atrodo neblogai.
Piestukai man gal pasirode visi per rudi, pasigedau raudonesniu, ruzavesniu, juk yra ir tokiu spalvu megstanciu moteru, bet seip is esmes viskas fainai. Seseliai galvojau bus baisesni lotuliukas.gif bet spalvos tikrai superines! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 01 11, 18:17)
aha, ipakavimas superinis, bet ir kvapas geras, ir laiko atrodo neblogai.
Piestukai man gal pasirode visi per rudi, pasigedau raudonesniu, ruzavesniu, juk yra ir tokiu spalvu megstanciu moteru, bet seip is esmes viskas fainai. Seseliai galvojau bus baisesni  lotuliukas.gif  bet spalvos tikrai superines!  thumbup.gif

Pieštukų spalvos iš tiesų sukėlė šoką, nes visos rudos atrodo ir kilo klausimas, kur raudona, bordo, rožine ir mano mylimoji coral doh.gif Bet šiandien dar skaičiau apie pieštukus, bandžiau dar kartą ir atradau kame paslaptis. Esmė yra, kad šiti pieštukai taikyti ne pagal dažų spalvas, o pagal lupų spalva. bigsmile.gif

Šešėliai labai faini, nu bet aš tai ir tikėjausi, baisių nelaukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2012 01 11, 18:42)
*Pieštukų spalvos iš tiesų sukėlė šoką, nes visos rudos atrodo ir kilo klausimas, kur raudona, bordo, rožine ir mano mylimoji coral  doh.gif  Bet šiandien dar skaičiau apie pieštukus, bandžiau dar kartą ir atradau kame paslaptis.  Esmė yra, kad šiti pieštukai taikyti ne pagal dažų spalvas, o pagal lupų spalva.  bigsmile.gif

**Šešėliai labai faini, nu bet aš tai ir tikėjausi, baisių nelaukiau  lotuliukas.gif

*Pagal lupu spalva??? g.gif na tai nejaugi lietuvaiciu tokios lupos rudos??? blink.gif man kazkaip nesuprantama...pasigedau tokios spalvos kaip neutral buvo...arba kaip tu sakai coral g.gif
**as galvojau bus baisesnes tikrai lotuliukas.gif nu atrode tokios per daug nenaturalios, o istikruju superines, labai geros spalvos thumbup.gif
Atsakyti