Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 01 14, 16:09)
Na, užbaigti pokalbį bent kol kas neįmanoma smile.gif

Na, tai tuomet sekmes Jums "kalbantis" cia ir toliau new_russian.gif
... 4u.gif
Atsakyti
kažkoks apsurdas!!!!!

Kiekviena pasidarome savas išvadas ką naudoti ir ką valgyti, bet tik nereikia durninti kitų. Dabar gaunasi, kad mirtininkės MK naudoja, nes arba nieko nesupranta apie sudėti arba nemoka skaityti arba šiaip žudosi doh.gif

Komanija veikia 50 metų, yra moterų naudojančių šitas priemones nuo pat kompanijos įkūrimo pradžios.... Ar jos visos neišprusėlės?
Atsakyti
Merginos, o as paskaicius visa tema, neissigandau ir nusipirkau visa rinkini. Man konsultante, beje labai maloni ir demesinga, pravede kelis susitikimus, priderino kas tinka mano odai. Ir siandien as be abejoniu jau pilnai turiu rinkinuka skirta kiekvienos dienos odos prieziurai. Pries tai metus naudojau vienos pazystamos gamintus namie kremus. Kaip ir nieko g.gif .Bet ir yra toks zodis - nieko.
Kai po pirmo susitikimo su MK konsultante pamaciau efekta ant savo veidelio, nutariau kad su tais " naturaliais" kremais gal jau uzteks. Sia konsultante pazystu ne vieni metai ir ji beje man metus nieko nepasakojo, pati naudojo ir savo namiskius lepino sia kosmetika. kai pamaciau kaip pas ja pasikeitus oda, as irgi nutariau baigti eksperimentuoti. Juk einam ne jaunyn.
Panaudojus ilgiau butinai pasidalinsiu savo ispudziais
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2012 01 16, 00:52)
Merginos, o as paskaicius visa tema, neissigandau ir nusipirkau visa rinkini. Man konsultante, beje labai maloni ir demesinga, pravede kelis susitikimus, priderino kas tinka mano odai. Ir siandien as be abejoniu jau pilnai turiu rinkinuka skirta kiekvienos dienos odos prieziurai. Pries tai metus naudojau vienos pazystamos gamintus namie kremus. Kaip ir nieko g.gif .Bet ir yra toks zodis - nieko.
Kai po pirmo susitikimo su MK konsultante pamaciau efekta ant savo veidelio, nutariau kad su tais " naturaliais" kremais gal jau uzteks. Sia konsultante pazystu ne vieni metai ir ji beje man metus nieko nepasakojo, pati naudojo ir savo namiskius lepino sia kosmetika. kai pamaciau kaip pas ja pasikeitus oda, as irgi nutariau baigti eksperimentuoti. Juk einam ne jaunyn.
Panaudojus ilgiau butinai pasidalinsiu savo ispudziais

Šaunu, aš taip pat pirkausi natūralius produktus ir gal neatitaikiau , bandžiau tikrai nevieną, bet oda visad buvo sudirgusi. Pabandžiau MK ir nustebau, labai pasikeitė tikrai veido oda daug skaistesnė ir lygesnė. Man patiko ir net tapau konsultante smile.gif
Atsakyti
Noreciau isgirsti nuomuoniu apie VELOCITY linija. Parasyta, kad tinka visiems odos tipams. O kokiam amziui ji skirta ar jaunimui ar brandziai odai. Ir kokias priemones tiktu su jomiskartu naudoti ar jau nieko nereiktu.
Nes mano vienos pazystamos sunus naudojo sias dvi priemones ir po kiek laiko atidave man ir pasiule mano paauglei dukrai naudoti, sakydama, kad jos sunui siu priemoniu jau nereikia. O po keliu menesiu as jai pasakiau, kadpati susidomejau MK kosmetika, tai ji visa gerkle reke, kad si kosmetika - Slamstas. Tai jai priminiau, kaip ji blogai pasielge su mano dukra, toki slamsta man atidave.
Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prinsese: 16 sausio 2012 - 15:43
QUOTE(ligiukss @ 2012 01 16, 11:23)
Šaunu, aš taip pat pirkausi natūralius produktus ir gal neatitaikiau , bandžiau tikrai nevieną, bet oda visad buvo sudirgusi. Pabandžiau MK ir nustebau, labai pasikeitė tikrai veido oda daug skaistesnė ir lygesnė. Man patiko ir net tapau konsultante smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(prinsese @ 2012 01 16, 15:37)
Noreciau isgirsti nuomuoniu apie VELOCITY linija. Parasyta, kad  tinka visiems odos tipams.  O kokiam amziui ji skirta ar jaunimui ar brandziai odai.  Ir kokias priemones tiktu su jomiskartu naudoti ar jau nieko nereiktu.
Nes mano vienos pazystamos sunus naudojo sias dvi priemones ir po kiek laiko atidave man ir pasiule mano paauglei dukrai naudoti, sakydama, kad jos sunui siu priemoniu jau nereikia. O po keliu menesiu as jai pasakiau, kadpati susidomejau MK kosmetika, tai ji visa gerkle reke, kad si kosmetika - Slamstas. Tai jai priminiau, kaip ji blogai pasielge su mano dukra, toki slamsta man atidave.
Aciu uz atsakyma

lotuliukas.gif tai kaip tą šlamštą jos sūnus naudojo doh.gif

VELOCITY linija yra paaugliams, joje yra prausiklis ir drėkinamasis kremas, juos ir turite. Parašyta, kad tinka visiems odos tipams, bet tikrai nerekomenduočiau naudoti sausai, o tuo labiau ne paaugliškai odai.
Rekomenduočiau juos ir palikti dukrai, o pačiai rinkitis priemones iš penkiaetapės sistemos arba Time Wise. Nueikite į konsultaciją, išbandykite ir pasirinksite sau geriausią variantą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2012 01 16, 16:54)
4u.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  tai kaip tą šlamštą jos sūnus naudojo  doh.gif
VELOCITY linija yra paaugliams, joje yra prausiklis ir drėkinamasis kremas, juos ir turite. Parašyta, kad tinka visiems odos tipams, bet tikrai nerekomenduočiau naudoti sausai, o tuo labiau ne paaugliškai odai.
Rekomenduočiau juos ir palikti dukrai, o pačiai rinkitis priemones iš penkiaetapės sistemos arba Time Wise. Nueikite į konsultaciją, išbandykite ir pasirinksite sau geriausią variantą.  mirksiukas.gif

As jau pasirinkau sau sistema, tiesiog norejau dar nuomones apie ta paugliska rinkinuka. Ir pasidalinau gyvenimiska situacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2012 01 16, 16:37)
Noreciau isgirsti nuomuoniu apie VELOCITY linija. Ir kokias priemones tiktu su jomis kartu naudoti ar jau nieko nereiktu.

"Velocity", kaip jau minėjo Saula*, tinka paaugliškai odai, nes ši sistema būtent padeda tokio amžiaus odytei, kuri šiuo periodu būna nei šiokia nei tokia: ir spuogeliai, ir riebalavimasis, ir įvairios dėmelės ir pan. Taigi, idealiai tinka riebiai, jaunosios kartos odai, nes sudėtyje yra salicilo rūgštis, kuri veikia kaip antiseptikas.

Prausiklis, tai lyg tirštas kremas su granulėmis, kuris gerai putoja ir valo ne tik paviršių bet ir giluminius odos sluoksnius. Sudėtyje yra salicilo rūgšties bei vitamino A.

Drėkinamoji emulsija maitina, minkština ir drėkina jauną odą, turi riebalus sugeriančių medžiagų, t. y. kontroliuoja riebalų perteklių. Veikia priešuždegimiškai, tonizuoja, padeda atsinaujinti odos ląstelėms, ramina ir skaistina jaunąją odą.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2012 01 16, 16:37)
Noreciau isgirsti nuomuoniu apie VELOCITY linija.

galiu išsakyti smile.gif tai ko gero geriausia, ką esu bandžiusi per paskutinius 5-6 metus(o bandžiusi esu daug dalykų), spuogai tikrai nyksta, per porą savaičių pasimato efektas. priemonė tikrai skirta jaunai odai, man taip sakė, kai dovanojo(pirmąkart teko naudoti, kai gavau dovanų per kalėdas, gavau iš tetos, ji tuo metu buvo konsultantė, tai tikrai bereikalingai nebruko netinkamo produkto), be to kartą iš reikalo mama pasinaudojo, tai jos brandesnę odą tempė ir stipriai pasausino. užtenka laabai ilgam laikui- pakuotė didelė ir naudojasi taupiai. tiesa, mano oda per kelis mėn. įpranta prie bet kurios priemonės, todėl aš pakaitalioju jas, bet tai nereiškia, kad negrįžtu prie to, kas tiko smile.gif šiuo metu dar turiu bandomąjį rinkinį konkrečiai nuo spuogų, bet man jis kažkaip nelabai, nors nesu tikra, kodėl..
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif .
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Neturiu laiko lėkti pasibandyti pas direktorę biggrin.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti