Supratau, kad jeigu nesi potenciali klientė, atsakymo gali laukti laaaabai ilgai

QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 13:08)
Laba visoms
Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Neturiu laiko lėkti pasibandyti pas direktorę
Dėkui

Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Neturiu laiko lėkti pasibandyti pas direktorę

Dėkui

gal beige 2 uztektu

QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 12:08)
Laba visoms
Dėkui

Dėkui

Sveika, su makiažo pagrindų spalvom ne taip jau paprasta, dėl to ir tūrbūt nesulauki greito atsakymo

Aš sausai naudoju beige 1, beige 4 ir ivory 6. Mišriai ivory 6 ir beige 2. Mišriai beige 2 man neatrodo labai geltona, bet šiaip geriausia visas išsibandyti

QUOTE(Ingoša @ 2012 01 22, 22:44)
nu nereikėtu taip sakyt, nemanau, kad čia vieta ieškoti potencialių klienčių

QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 12:08)
Laba visoms
Dėkui

Dėkui

Pasiteirausiu

Dėkui visdėlto atsakiusioms, aš nepriekaištauju, tik pastebėjau, jei jau klausia konsultantė, tai nelabai kam ir įdomu
Pabandysiu beige 2, tikiuosi tiks

QUOTE(Ingoša @ 2012 01 23, 12:33)
Dėkui visdėlto atsakiusioms, aš nepriekaištauju, tik pastebėjau, jei jau klausia konsultantė, tai nelabai kam ir įdomu
Pabandysiu beige 2, tikiuosi tiks 

Nea, nemanau,kad delto jog konsultante

Jeigu tau Beige1 geltonoka, tada baisu ka ir pasakyti, seip beige1 kaip tik sako kad neturi to tokio nenaturalaus geltonumo, ji tokia skaitosi prie naturaliausiu, o ivory6 yra vizualiai lyg ir tamsesne bet man ji asmeniskai turi tokio ruzavumo atspalvio, kas man nelabai patinka, bet yra moteru kurioms tas patinka. ivory 6 tikrai ne geltona lyginant su beige1

Sveiki, norėčiau pasiteirauti apie priemones mišriai odai. Ar kuri bandėte?

QUOTE(Zarazka @ 2012 01 23, 19:13)
butent apie kurias kalbate?

QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 13:08)
Laba visoms
Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Dėkui

Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Dėkui

Sveikute, specialiai parsinešiau apsaugėle namo ir bandžiau užsitepusi ant rankytės pasižiūrėti spalvas ir Jums nusakyti spalvytes, nes nepasibandžius parinkti nelabai įmanoma. Realiai beige 1 yra ne tai, kad geltonoka, bet tikrai turinti geltono atspalvio lyginant su beige 2. Beige 2 yra vizualiai tamsesnė, bet ji turi ir geltono ir rausvo atspalvio, todėl atrodo lyg ir į rudumą, o vat beige 3 lyginant su šiom dvien tai tikrai turi ružavo atspalvio. Realiai gražiausiai atrodytų iš šių trijų beige 2, bet tai tik mano nuomonė, kitoms gali ši spalva nepatikti ir atrodyti visiškai kitaip, todėl spręsti Jums tiek iš mano ir kitų merginų pasisakymų. Vis gi nepasibandžius sunku, na betkokiu atveju galėsite netikus spalvytei ją gražinti į kompaaniją

QUOTE(Zarazka @ 2012 01 23, 19:13)
Aš pati dabar jas naudoju, man tinka ir patinka

QUOTE(sauleszuikis @ 2012 01 23, 23:57)
Sveikute, specialiai parsinešiau apsaugėle namo ir bandžiau užsitepusi ant rankytės pasižiūrėti spalvas ir Jums nusakyti spalvytes,
Dėkui labai, dėl manęs net parsinešei