Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Sveikos, gal kam reikia senosios apsaugėlės beige 300 (vidutiniškai maskuojantis, normaliai ir riebiai odai), galioja iki 2012 11 mėn. smile.gif
Atsakyti
Supratau, kad jeigu nesi potenciali klientė, atsakymo gali laukti laaaabai ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 13:08)
Laba visoms 4u.gif
Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Neturiu laiko lėkti pasibandyti pas direktorę biggrin.gif
Dėkui 4u.gif

gal beige 2 uztektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 12:08)
Laba visoms 4u.gif
Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Neturiu laiko lėkti pasibandyti pas direktorę biggrin.gif
Dėkui 4u.gif

Sveika, su makiažo pagrindų spalvom ne taip jau paprasta, dėl to ir tūrbūt nesulauki greito atsakymo bigsmile.gif

Aš sausai naudoju beige 1, beige 4 ir ivory 6. Mišriai ivory 6 ir beige 2. Mišriai beige 2 man neatrodo labai geltona, bet šiaip geriausia visas išsibandyti smile.gif

QUOTE(Ingoša @ 2012 01 22, 22:44)
Supratau, kad jeigu nesi potenciali klientė, atsakymo gali laukti laaaabai ilgai lotuliukas.gif

nu nereikėtu taip sakyt, nemanau, kad čia vieta ieškoti potencialių klienčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 12:08)
Laba visoms 4u.gif
Dėkui 4u.gif

Pasiteirausiu smile.gif
Atsakyti
Dėkui visdėlto atsakiusioms, aš nepriekaištauju, tik pastebėjau, jei jau klausia konsultantė, tai nelabai kam ir įdomu biggrin.gif Pabandysiu beige 2, tikiuosi tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 01 23, 12:33)
Dėkui visdėlto atsakiusioms, aš nepriekaištauju, tik pastebėjau, jei jau klausia konsultantė, tai nelabai kam ir įdomu biggrin.gif Pabandysiu beige 2, tikiuosi tiks biggrin.gif

Nea, nemanau,kad delto jog konsultante lotuliukas.gif todel,kad ne visos visas spalvytes turi ir gali taip greitai atsakyti mirksiukas.gif apie ka kita paklaustum greit atsakymo sulauktum wink.gif
Jeigu tau Beige1 geltonoka, tada baisu ka ir pasakyti, seip beige1 kaip tik sako kad neturi to tokio nenaturalaus geltonumo, ji tokia skaitosi prie naturaliausiu, o ivory6 yra vizualiai lyg ir tamsesne bet man ji asmeniskai turi tokio ruzavumo atspalvio, kas man nelabai patinka, bet yra moteru kurioms tas patinka. ivory 6 tikrai ne geltona lyginant su beige1 mirksiukas.gif bet as nepirkciau ivory g.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau pasiteirauti apie priemones mišriai odai. Ar kuri bandėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2012 01 23, 19:13)
Sveiki, norėčiau pasiteirauti apie priemones mišriai odai. Ar kuri bandėte? smile.gif

butent apie kurias kalbate? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 01 17, 13:08)
Laba visoms 4u.gif
Norėjau paklausti konsultančių (pati esu), mišriai ir riebiai apsaugėlė beige 2, ar į geltonumą aš į rusvumą? Turiu beige 1, man ji geltonoka, beige 3 - per tamsi žiemai, galvoju kurią imti gal iš beige 2 ar net ivory? Dėkui 4u.gif

Sveikute, specialiai parsinešiau apsaugėle namo ir bandžiau užsitepusi ant rankytės pasižiūrėti spalvas ir Jums nusakyti spalvytes, nes nepasibandžius parinkti nelabai įmanoma. Realiai beige 1 yra ne tai, kad geltonoka, bet tikrai turinti geltono atspalvio lyginant su beige 2. Beige 2 yra vizualiai tamsesnė, bet ji turi ir geltono ir rausvo atspalvio, todėl atrodo lyg ir į rudumą, o vat beige 3 lyginant su šiom dvien tai tikrai turi ružavo atspalvio. Realiai gražiausiai atrodytų iš šių trijų beige 2, bet tai tik mano nuomonė, kitoms gali ši spalva nepatikti ir atrodyti visiškai kitaip, todėl spręsti Jums tiek iš mano ir kitų merginų pasisakymų. Vis gi nepasibandžius sunku, na betkokiu atveju galėsite netikus spalvytei ją gražinti į kompaaniją smile.gif Sėkmės pasirenkant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 24 sausio 2012 - 00:58
QUOTE(Zarazka @ 2012 01 23, 19:13)

Aš pati dabar jas naudoju, man tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 01 23, 23:57)
Sveikute, specialiai parsinešiau apsaugėle namo ir bandžiau užsitepusi ant rankytės pasižiūrėti spalvas ir Jums nusakyti spalvytes,

Dėkui labai, dėl manęs net parsinešei bigsmile.gif 4u.gif Užsisakiau beige 2, tikiuosi bus gerai, nors beige 3, man atrodo gera spalva, tik šiek tiek tamsoka žiemai biggrin.gif
Atsakyti