Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(jediara @ 2011 04 27, 20:04)
Dekoratyvinė kosmetika visa alergizuoja, gailiuosi, kad nepadariau  veido ir akių foto, kad ir kitos matytų, kokia tai "natūrali" kosmetika. Čia ne psichologiniai dalykai, o už tokią kainą norisi kokybiško produkto. Suprasčiau, jei netiktų tik kažkuris, tačiau visa dekoratyvinė - akių tinimas ir veido išbėrimas, galiu naudoti tik pieštuką lūpoms ir blizgį verysad.gif

Bet tai nereiskia kad bloga kosmetika, paprasciausiai sio gamintojo gaminiai jums netinka , kaip pvz man visai netinka Estee Lauder . kad ir kokia ji brangi ir prabangi butu... Man po ilgu ieskojimu sita linija - atradimas wub.gif
Juk kiekvienai skirtingai ir individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 04 27, 21:24)
Bet tai nereiskia kad bloga kosmetika, paprasciausiai sio gamintojo gaminiai jums netinka , kaip pvz man visai netinka  Estee Lauder . kad ir kokia ji brangi ir prabangi butu... Man po ilgu ieskojimu sita linija - atradimas  wub.gif
Juk kiekvienai skirtingai ir individualiai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Su Jumis tikrai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 27, 20:26)
drinks_cheers.gif Su Jumis tikrai sutinku.

Ir labai gaila kad vis dar reikia ieskoti savosios kosmetikos.... nes tiek pinigu isimeto, kad jomajo doh.gif Praejau si kelia ... kart nuo karto susigundau kazka nusipirkti kito gamintojo... ir vel netinka... bet jau psio pazadejau sau , kad net nebandysiu ,kad ir kaip knietetu..... biggrin.gif Cia kaip su ta dieta "nuo pirmadienio ..." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 04 26, 20:40)
blink.gif va cia tai geras.Nu man kosmetika,kaip kosmetika,kazkas tinka kazkas netinka kaip ir visos kitos.

Na as didziaja dali naudoju butent sios kosmetikos o kitu labai mazai smile.gif bet nenusivyliau dar o kaip tik atvirksciai 4u.gif savaime aisku kad visi gaminiai tikrai netiks juk odos moteru nera vienodos bet atsirinkti tinkamiausia varianta tikrai galima smile.gif o del direktores kuri nenaudoja sios kosmetikos galiu pasakyti tik geda jai smile.gif kaip gali patarti savo klijantems jei nenaudoja pati unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare_Mary Kay: 27 balandžio 2011 - 22:23
QUOTE(jediara @ 2011 04 27, 20:04)
Dekoratyvinė kosmetika visa alergizuoja, gailiuosi, kad nepadariau  veido ir akių foto, kad ir kitos matytų, kokia tai "natūrali" kosmetika. Čia ne psichologiniai dalykai, o už tokią kainą norisi kokybiško produkto. Suprasčiau, jei netiktų tik kažkuris, tačiau visa dekoratyvinė - akių tinimas ir veido išbėrimas, galiu naudoti tik pieštuką lūpoms ir blizgį verysad.gif

si kosmetika nera naturali, ta manau zinot g.gif Sudetys surasytos - skaitykit, ziurekit, gal yra kazkokia medziaga, kuri jus ir alergizuoja. As pavyzdziui negaliu naudot priemoniu, kuriose yra ramuneliu, roziu doh.gif

As kol kariauju su savo alergijom, dermatitais - nenaudoju veido prieziuros priemoniu, bet dekoratyvine naudoju. Nors ir esu labai jautri viskam - bet si tinka, kad ir kaip bebutu keista - nesualergizuoja bigsmile.gif Naudoju "apsaugele", kai einant i gatve reikia baisu veida paslept unsure.gif Isvis naudoju "apsaugele", tusa, lupdazius, kartais seselius, blizgi... Aisku dazausi ne kasdien, jei reiktu kasdien - nezinau kaip butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 04 28, 00:30)
si kosmetika nera naturali, ta manau zinot g.gif Sudetys surasytos - skaitykit, ziurekit, gal yra kazkokia medziaga, kuri jus ir alergizuoja. As pavyzdziui negaliu naudot priemoniu, kuriose yra ramuneliu, roziu doh.gif

As kol kariauju su savo alergijom, dermatitais - nenaudoju veido prieziuros priemoniu, bet dekoratyvine naudoju. Nors ir esu labai jautri viskam - bet si tinka, kad ir kaip bebutu keista - nesualergizuoja bigsmile.gif Naudoju "apsaugele", kai einant i gatve reikia baisu veida paslept unsure.gif  Isvis naudoju "apsaugele", tusa, lupdazius, kartais seselius, blizgi... Aisku dazausi ne kasdien, jei reiktu kasdien - nezinau kaip butu g.gif

(Ne viena bandė čia teigti, kad tai natūrali kosmetika)Nežinau, kuri medžiaga alergizuoja g.gif Apsaugėlę naudojau žiemą, o dabar tikrai nenoriu jos naudoti, tuo labiau, kad kosmetikos reikia kiekvieną dieną ax.gif Liūdna, kad TW rinkinyje emulsija neapsaugo nuo UV verysad.gif
Atsakyti
sveikos,

tik su šia kosmetika mano moša susitvarkė veidą,laaaaaabai daug išbandžius ji yra(nežmoniškai berdavo nuo kitų,išmėtydavo plėmais,degindavo),daugelio žinomų firmų,bet tiko tik ši.Naudoja visą kompleksą tiek veidui,tiek kūnui.Mano dukrai sutvarkė rankas pilingas ir kremas rankoms (buvo šiurkščios ir paraudę),dabar šviesios ir gražios rankytės kaip ir priklauso 10-metei smile.gif

sėkmės kam jos reikia!
Atsakyti
Niekada kosmetika visoms neitiks smile.gif kosmetika tikrai nera naturali ir tai faktas bet uztat pagalvokite kaip be parabenu ir visa kita kosmetika issilaikytu 6-3men. jei pasiruosusios pirkti kas menesi ar savaite naujus produktus prasom ieskoti naturalios:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare_Mary Kay: 28 balandžio 2011 - 10:01
Sveikos, mergytes,

nroėjau pasitarti, visos tiek čia visko pribandžiusios iš Mary Kay. Žodžiu, keista, bet nors pavasaris, o ne žiema, man katastrofiškai traukia rankų odą. Kaip tik dabar mačiau daug spaudoj prirašyta apie Mary Kay ir ten minimas toks rankoms rinkinys Satin Hands. Gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai? Verta visus tris produktus pirkti, ar užtektų tik vieno? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzellee @ 2011 04 28, 11:03)
Sveikos, mergytes,

nroėjau pasitarti, visos tiek čia visko pribandžiusios iš Mary Kay. Žodžiu, keista, bet nors pavasaris, o ne žiema, man katastrofiškai traukia rankų odą. Kaip tik dabar mačiau daug spaudoj prirašyta apie Mary Kay ir ten minimas toks rankoms rinkinys Satin Hands. Gal kas bandėt? Kokie atsiliepimai? Verta visus tris produktus pirkti, ar užtektų tik vieno? blush2.gif

Jei norite geriausio varianto ir geriausios prieziuros verta pirkti visus tris smile.gif asmeniskai as pati naudoju jau antra rinkinuka 4u.gif
Atsakyti
Bet visi trys brangoka... O tas scrubas Satin Hands ką duoda? Ir kodėl kremai du? blink.gif

Ir dar gal, kas bandėte jų tą naujieną, kažkokie ten pieštukas - šešėlis - lūpdažis? Skaičiau spaudoj, vadinasi Weekender. Ar nesubėga į raukšlytes ant vokų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_Mary Kay @ 2011 04 28, 11:00)
Niekada kosmetika visoms neitiks smile.gif  kosmetika tikrai nera naturali ir tai faktas bet uztat pagalvokite kaip be parabenu ir visa kita kosmetika issilaikytu 6-3men. jei pasiruosusios pirkti kas menesi ar savaite naujus produktus prasom ieskoti naturalios:)

nereikia skleist ereziju cool.gif Tikrai naturalios ar ekologiskos per menesi nesugenda, pati naudoju ir zinau tongue.gif dedami naturalus konservantai, parabenai nera butinybe cool.gif
MK tusas du metus pas mane issilaike ir neprasmirdo bigsmile.gif nu nera naturalumo nei laso, ale man jis vis tiek patinka lotuliukas.gif kai retkarciais dazausi - per daug nesureiksminu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 28 balandžio 2011 - 10:35