Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(relaxy @ 2011 04 20, 15:15)
Aplamai labai fainos naujienos, man labai patiko veido kaukė wub.gif labai gerai sutraukia poras thumbup.gif  ir labai fainai, kad nereikia nuplauti jos wub.gif

Tikra tiesa:) as buvau suzaveta naujais gaminiais thumbup.gif nors kaip dirbanti su sia produkcija tureciau megti viska bet deja:) galiu issikirti tik keliata labai geru ir man patinkanciu:)
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2011 04 20, 16:01)
ne lotuliukas.gif Timewise jaunyste pratesianti emulsija veidui .Anksciau buvo ir be, ir su SPF15. Iki siol dar naudoju. Bet turbut jau nebebus...

Na bet jaunyste pratesianti emulsija yra pardavime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_Mary Kay @ 2011 04 20, 19:15)
Tikra tiesa:) as buvau suzaveta naujais gaminiais thumbup.gif nors kaip dirbanti su sia produkcija tureciau megti viska bet deja:) galiu issikirti tik keliata labai geru ir man patinkanciu:)
Papildyta:

Na bet jaunyste pratesianti emulsija yra pardavime 4u.gif

Norime TW emulsijos su SPF 15
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2011 04 20, 19:52)
Norime TW  emulsijos su SPF 15

siuo metu jau nebera su SPF 15 yra be SPF 15 tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare_Mary Kay: 21 balandžio 2011 - 12:30
Mergaites, reik jusu pagabos . koks dabar pudryciu numeriukas 330 beige, ir 400 beige. ? ax.gif
O gal kuri visus atitikmenis zino ? tai jei nesunku bruksterkit cia ... blush2.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 04 22, 07:21)
Mergaites, reik jusu pagabos . koks dabar pudryciu numeriukas 330 beige, ir 400 beige. ?  ax.gif
O gal kuri visus atitikmenis zino ? tai jei nesunku bruksterkit cia ...  blush2.gif Aciu.

Vidutiniskai maskuojaciu beige 400 -matini atsp. suteikiantis beige 5
Stipriai maskuojanciu beige 400 - sviesinamasis beige 4

330 beige tokio nera, jei turejot omeny 300 tai atitinka:
Vidutiniskai maskuojantis beige 300-mat. atsp. suteikiantis beige 2
stipriai maskuojantis beige 300 - sviesinamasis beige 2

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare_Mary Kay @ 2011 04 21, 13:29)
siuo metu jau nebera su SPF 15 yra be SPF 15 tik 4u.gif

verysad.gif verysad.gif taip ir supratau, kad su SPF15 jau nebera
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 04 23, 21:03)
verysad.gif  verysad.gif taip ir supratau, kad su SPF15 jau nebera

Keistas gaminys - žiemą nušaldo veidą, vasarą neapsaugo nuo saulės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2011 04 22, 14:36)
Vidutiniskai maskuojaciu beige 400 -matini atsp. suteikiantis beige 5
Stipriai maskuojanciu beige 400 - sviesinamasis beige 4

330 beige tokio nera, jei turejot omeny 300 tai atitinka:
Vidutiniskai maskuojantis beige 300-mat. atsp. suteikiantis beige 2
stipriai maskuojantis beige 300 - sviesinamasis beige 2

4u.gif  4u.gif

Aciu. Taip turejau minty 300 mirksiukas.gif O tai tie kurie buvo riebiai misriai odai stipriai maskuoantys , jie dabar sviesinamieji???? As kazkaip masciau kad bus mat. atspalvi suteikiantys ...
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gintare_Mary Kay,2011 04 20, 19:15]
Papildyta:

Laba,o galima butu suzinoti tuos jusu "perliukus"kurie labai patinka.Nes man reiketu siuo momentu kaukes.Nu ta zeline ir mane suviliojo.Sakau gal ta zeline vasarai labai gerai butu,ar jus naudojate abi TW kaukytes.Pakaitom.Aciu .

Raudonas lakas ir man labai wub.gif ir koku rinkinukai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=PUPA13,2011 04 25, 09:22]
[quote=Gintare_Mary Kay,2011 04 20, 19:15]
Papildyta:

Laba,o galima butu suzinoti tuos jusu "perliukus"kurie labai patinka.Nes man reiketu siuo momentu kaukes.Nu ta zeline ir mane suviliojo.Sakau gal ta zeline vasarai labai gerai butu,ar jus naudojate abi TW kaukytes.Pakaitom.Aciu .

Raudonas lakas ir man labai wub.gif ir koku rinkinukai superiniai thumbup.gif
[/quote]
Koju rinkinuka naudoju pati;) tikrai labai fainas kojos atsigauna po sunkios dienos:) 4u.gif begalo dievinu lupu dazus, mascara tusas mano megstamiausias, taip pat thinking of you kvepaliukus begalo megstu:) o kaukyte siuo metu naudoju tik naujausia;)
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 04 23, 19:22)
Aciu.  Taip turejau minty 300  mirksiukas.gif O tai tie kurie buvo riebiai misriai odai stipriai maskuoantys , jie dabar sviesinamieji???? As kazkaip masciau kad bus mat. atspalvi suteikiantys ...
Aciu labai  4u.gif

Nera uz ka 4u.gif
Misriai,riebiai odai yra skirti matini atsp.suteikiantys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintare_Mary Kay @ 2011 04 25, 20:34)
Koju rinkinuka naudoju pati;) tikrai labai fainas kojos atsigauna po sunkios dienos:) 4u.gif begalo dievinu lupu dazus, mascara tusas mano megstamiausias, taip pat thinking of you kvepaliukus begalo megstu:) o kaukyte siuo metu naudoju tik naujausia;)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 04 22, 07:21)
Mergaites, reik jusu pagabos . koks dabar pudryciu numeriukas 330 beige, ir 400 beige. ?  ax.gif
O gal kuri visus atitikmenis zino ? tai jei nesunku bruksterkit cia ...  blush2.gif Aciu.

o as kažkaip vietoj 400 naudoju sausai beige1, mišriai beige2, o vietoj 300, tai ivory 6 tiek sausai tiek mišriai.

QUOTE(jediara @ 2011 04 23, 19:05)
Keistas gaminys - žiemą nušaldo veidą, vasarą neapsaugo nuo saulės  g.gif

g.gif ta prasme????
Atsakyti