Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

user posted image Žiema žiema, lauk iš kiemo user posted image
user posted image Pavasariuk, atbėk pas mus user posted image

user posted image

Mūsų gimtadieniai

Papugele – sausio 31 d.

Aguonytė – vasario 9 d.
laTulipe – vasario 24 d.

Fatimaallaa – kovo 24 d.
amber123 - kovo 25 d.
Nerinha – kovo 26 d.
Tibė - kovo 28 d.

Argija - balandžio 15 d.
Rauzi – balandžio 15 d.
aistuliaa – balandžio 28 d.

Vessta – gegužės 15 d.

Dorifore – birželio 3 d.
_Only_ – birželio 19 d.

Biancca – liepos 1 d.
Jovituteee – liepos 1 d.
Skiautelė – liepos 2 d.
casolin – liepos 23 d.
eliss – liepos 24 d.
shiaudine – liepos 25 d.

Gegytė – rugpjūčio 19 d.
Ingėnas – rugpjūčio 24 d.
sphinx – rugpjūčio 28 d.

Taškė. – rugsėjo 14 d.
Pukis_miau – rugsėjo 19 d.
ceburashka – rugsėjo 23 d.

linamog – spalio 2 d.
Mona187 – spalio 18 d.
*IsaDora* – spalio 26 d.
AgnĖ.** – spalio 31 d.

ewe1ina – lapkričio 13 d.
Love Raimonda – lapkričio 15 d.
Stikliukas – lapkričio 21 d.
Sielos Sparnai - lapkričio 29 d.

daite – gruodžio 24 d.
adžani – gruodžio 26 d.

user posted image

Mūsų šaunusis blog'as
Atsakyti
Sauni tema. Pavaaaasaris wub.gif

Pradejau S. Lagerliof "Liovenšioldų žiedą"
Papildyta:
Kaip manot, ar verta deti parduodamu knygu skelbimus i sena.lt? Ar daugiau sansu, kad nupirks? g.gif lotuliukas.gif Ar mazdaug ir ten, ir cia praeina tie patys interesantai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 kovo 2011 - 12:04
SS, ačiū už temą 4u.gif

Nieko neskaitau, bet gal registras su Kunčino „Tūla“, imsu tęsiu toliau jau ją.
Atsakyti
Labas naujoje temoje 4u.gif
SS, ačiū už ją 4u.gif

Registras su Umberto Eko "Rožės vardas" ir Vienuolio "Viešnia iš Šiaurės".

Masako, o man kaip tik Grange "Miserere" labai patiko būtent temos išpildymas. Labiau ne kas rašoma, o kaip rašoma. Kai kuriose vietose sukurta atmosfera man labai įstrigo, netgi užsifiksavo. Bet gal tą patikimą lemia ir tai, kad šioje knygoje man buvo nemažai kozirių, būtent to, ką aš labai mėgstu literatūroje (ir muzikinė tema, kurią literatūroje tiesiog dievinu, ir šiokia tokia sąsaja su religija, ir nacizmo, sektų tema). Jau kaip įtraukė nuo pirmo psl., taip ir nebepaleido. O šiaip jau tikrai nesu detektyvų nei trilerių mėgėja.
Žodžiu, tai tik parodo, koks visgi skirtingas mūsų skonis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 kovo 2011 - 12:13
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 12, 12:12)

Registras su  Vienuolio "Viešnia iš Šiaurės".

kaip čia dabar suprasti? blink.gif kartoji? nes maniau, kad 2007 aš vienintelė buvau neskaičiusi šios knygos - kam pasakydavau, akis išpūsdavo Neskaitei?! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 12, 13:12)
sąsaja su religija, ir nacizmo, sektų tema

oo, man sios temos visai neidomios doh.gif Bet ir vel - gal svarbu butent tai, kaip jos atskleistos ir ispildytos. Grange man tiesiog nuoboduli vare cool.gif
Taip, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ir skoniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 kovo 2011 - 12:17
QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 13:15)
kaip čia dabar suprasti?  blink.gif kartoji? nes maniau, kad 2007 aš vienintelė buvau neskaičiusi šios knygos - kam pasakydavau, akis išpūsdavo Neskaitei?! biggrin.gif

Ot, ir aš neskaičius ir 2011 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 12:15)
kaip čia dabar suprasti?  blink.gif kartoji? nes maniau, kad 2007 aš vienintelė buvau neskaičiusi šios knygos - kam pasakydavau, akis išpūsdavo Neskaitei?! biggrin.gif

Praeitoje temoje jau rašiau, kad kartoju smile.gif Pirmasis kartas buvo labai seniai, absoliučiai nieko nebeprisimenu, skaitau, kaip kad pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 12, 12:17)
Praeitoje temoje jau rašiau, kad kartoju smile.gif  Pirmasis kartas buvo labai seniai, absoliučiai nieko nebeprisimenu, skaitau, kaip kad pirmą kartą.

praslydo pro akis ax.gif man kažkaip pasisekė, kad užtaikydavau ant paauglystėje perskaičiusių, labai stebėdavosi biggrin.gif

aistuliaa, neskaitei?! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 12, 12:16)
Ot, ir aš neskaičius ir 2011  lotuliukas.gif

verta, nutaikyk kada progą smile.gif mūsų akimis gal kiek ir naivoka, tokia miela, kiek melancholiška knyga.
Atsakyti
SS, ačiū už temą, pamačius iš karto prisiminiau mūsų parką ir taip užsimaniau vėl kartu nueit bigsmile.gif

Aš nieko nepaskaitau doh.gif Ir dar naktinės lempos prie lovos lemputė perdegė, tai negaliu prieš miegą paskaityt. bet šiandien sakiau einiu pokaičio su knyga biggrin.gif Tai registruojuos vis dar su J. Fante "Paklausk dulkių"

QUOTE(Masako @ 2011 03 12, 12:07)
Kaip manot, ar verta deti parduodamu knygu skelbimus i sena.lt? Ar daugiau sansu, kad nupirks? g.gif  lotuliukas.gif  Ar mazdaug ir ten, ir cia praeina tie patys interesantai?

Būtinai dėk, didesni šansai parduoti. Aš net pirmenybę teikiu sena.lt ir kartais geresnes knygas sudedu į SM. Juk kiek vyrų čia nesėdi, o bent jau iš manęs, nemažai vyrukų pirko knygas ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif registras su "Popieže Joana". Vos knygą praverčiau, o jau 100psl. nebėra doh.gif labai įtraukė wub.gif

QUOTE(Masako @ 2011 03 12, 09:35)
labryt,
O kam tas laukas? mirksiukas.gif  Jei kalbi apie herpes, tai jis islenda nusilpus imunitetui, todel labai daznai pasireiskia kartu su kitais simptomais sergant. As to viruso neturiu, bet sese, jei susloguodavo, tuoj, ziurek, ir herpesas uzpuldavo...

<...>

Na man taip pirmą kartą blink.gif esu herpes turėjus, bet dažniausiai pasivaikčiojus ilgai lauke per didelį vėją g.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 11:14)
<...>
esat mačiusios?  biggrin.gif
user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 12:15)

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 12, 12:16)
Ot, ir aš neskaičius ir 2011  lotuliukas.gif

Ir aš dar neskaičiau blush2.gif Nežinau, ką veikiau paauglystėj, bet turiu spragą literatūroje blush2.gif Turiu tik namie knyga, tai laukia eilės ax.gif
Atsakyti