Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 14:47)
Sveikos drinks_cheers.gif daejau lapiu virimo vieta doh.gif  lotuliukas.gif ojezusmarija.. as cia apie Metai Provanse lotuliukas.gif

lotuliukas.gif labas
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 13, 16:32)
mačiau filmąbiggrin.gif na, kiaulė ten iš tikrųjų į temąbiggrin.gif

tai filma ir as maciau, uztai Masako ir atkreipe demesi smile.gif
enyvei - klaikus virselis ypatingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 13, 16:09)
tai filma ir as maciau, uztai Masako ir atkreipe demesi smile.gif
enyvei - klaikus virselis ypatingai biggrin.gif

nū bet niekad nebūčiau pagalvojus, kad tau toks filmas gali patikti. ten gi pagerinta Rosamunde Pilcher biggrin.gif
Atsakyti
Ingėnai ačiū už sąrašiuką , išsisaugojau.. thumbup.gif man šios tematikos knygos labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 13, 17:11)
nū bet niekad nebūčiau pagalvojus, kad tau toks filmas gali patikti. ten gi pagerinta Rosamunde Pilcher biggrin.gif

tai gal uztai ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 12:45)
Iš kelionių dokumentikos pateiksiu ilgą sąrašiuką.
Orhan Pamuk "Stambulas",
Andrius Užkalnis Kelionių istorijos",
Martynas Starkus "Tuk tuk Indija",
Marius Abramavičius "Punktyrai kelio paraštėse: kelionė į Iraną 2009m. vasarą"
Živilė Gerulaitienė "Tolima artima"
Jurga Ivanauskaitė  "Kelionių alchemija"
Eglė Aukštakalnytė Hansen "Mama Afrika".

Sias turiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2011 03 13, 12:55)
Ačiū, Ingėnai, manau praves ne man vienai smile.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 13, 15:14)
Ingėnai ačiū už sąrašiuką , išsisaugojau..  thumbup.gif  man šios tematikos knygos labai patinka wub.gif

Į sveikatėlę mirksiukas.gif Čia, aišku, dar toli gražu ne viskas. Tik tos, kurias pati turiu ar čiupinėjau.
Beje, man labai arti kelionių tematikos yra Rytų tema. Pati ypatingai domiuosi Indijos, Kinijos kultūra, jau ne vieną knygą apie šias šalis esu skaičiusi ir dar skaitysiu. Taip pat paskutiniu metu esu susidomėjusi ir Turkija. Jaučiu labai didelę trauką šioms paminėtoms kultūroms rolleyes.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 03 13, 12:59)
o aš manau, kad gal sulauksime  bigsmile.gif aš irgi pasiilgau ir labai laukiu.

Aš viliausi, bet nebemanau. Kažkada apie tos knygos išleidimo planus muminukas kažką minėjo. Bet bet.... jau daug vandens nutekėjo, o kaip nėra tos knygos taip nėra.
Beje, turiu įtarimą, kad kažin ar pasiteisino finansiškai leidėjams"Parduotuvių maniakės" serijos leidimas. Šios serijos knygos nėra brangios, bet nepanašu (kad ir pagal SM išparduotuvę), jog būtų labai graibstomos g.gif
Atsakyti

Labas sekmadienis mirksiukas.gif

Vis dar nieko neatsiverčiau ir vis dar nežinau ką labiausiai norėčiau atsiversti doh.gif

QUOTE(Masako @ 2011 03 13, 10:47)
Argija, EIK TU SAU kokia tu krasnavica. Kaip SS pasakytu, AFIGIET mega_shok.gif
laugh.gif ***** ka sujuokinai laugh.gif

QUOTE(Masako @ 2011 03 13, 14:06)
As numeciau Nykstancius pavidalus, kazin, ar grisiu prie jos - nuobodyyyyybe blush2.gif Man ji primine Evans Takoskyra.
Aš su tavim nebedraugauju beee.gif ( biggrin.gif )
Atsakyti
Laba diena, knygų mylėtojos biggrin.gif
grįžtu į eterį, tik nauju niku mirksiukas.gif manau, atpažinsit iš stiliaus lotuliukas.gif blush2.gif gal.... g.gif
Registruojuosi temoje su Lorenzo Carcaterra Saugi vieta rolleyes.gif vaikai apsirgę buvo, tai šiek tiek paskaičiau, parašysiu atsiliepimus vėliau biggrin.gif

p.s kas kursit naują temą, pakeiskit mano niką prie gimtadienių blush2.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožė Marija: 13 kovo 2011 - 16:08
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 14:26)
Beje, turiu įtarimą, kad kažin ar pasiteisino  finansiškai leidėjams"Parduotuvių maniakės" serijos leidimas. Šios serijos knygos nėra brangios, bet nepanašu  (kad ir pagal  SM išparduotuvę), jog būtų labai graibstomos g.gif

Kiek pamenu UK ši seriją tikrai buvo graibstoma ir labai skaitoma. Aš vis kažkaip atideliovu jos skaitymą, labai jau nenoriu prasidėti dar su viena serija, o tai ir taip jau penkias pradėjusi skaityti doh.gif

Man šiaip iš tokių lengvų knygų patinka Marian Keyes knygos. Skaičiau beveik visas, nuotaikingos.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 11:45)
Labas 4u.gif
Iš skaitytų grožinės literatūros knygų kelionių tematika rekomenduočiau:
Peter Mayle "Metai Provanse"
Andrius Užkalnis "Kelionių istorijos", 
Martynas Starkus "Tuk tuk Indija",
Eglė Aukštakalnytė Hansen "Mama Afrika".
bigsmile.gif turiu namie, palyginus nemažai thumbup.gif laukia savo eilės ax.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 11:45)

nepatiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožė Marija: 13 kovo 2011 - 16:09
QUOTE(Argija @ 2011 03 13, 12:01)
Tokią labiau į raganą panašią?   biggrin.gif

Tamsiaplauke. biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 13, 12:45)
Andrius Užkalnis , "Kelionių istorijos", "Prisijaukintoji Anglija",
Živilė Gerulaitienė "Tolima artima"

Tik sias turiu. unsure.gif
QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 13, 17:04)
Laba diena, knygų mylėtojos biggrin.gif
grįžtu į eterį, tik nauju niku mirksiukas.gif manau, atpažinsit iš stiliaus lotuliukas.gif  blush2.gif gal.... g.gif
Registruojuosi temoje su Lorenzo Carcaterra Saugi vieta rolleyes.gif vaikai apsirgę buvo, tai šiek tiek paskaičiau, parašysiu atsiliepimus vėliau biggrin.gif

Ir vel su nauju niku. unsure.gif
Atsakyti