Labas rytas
QUOTE(mamux02 @ 2011 03 13, 23:35)
Na, ką. Ateinu čia su savo atsiliepimu apie R. Gario
Toliau Jūsų bilietas nebegalioja.
Labai gražus atsiliepimas

Šaunuolė
Nors aš visgi lieku prie savo nuomonės apie šią knygą

O ji tokia, kad tema išpildyta labai gražiai, bet pats temos pasirinkimas

Visą laiką skaitant šią knygą manęs neapleido mintis, kodėl Gary būtent šią temą pasirinko

Na man matyt nesuprast, aš juk ne vyras

Pritariu, kad knygoje vulgarumo nė lašo. Kažkaip sugeba Gary tokius gan savotiškus dalykus pateikti subtiliai. Ir apskritai, kiek teko skaityt jo kūrybą (o skaičiau tris knygas) Gary humoras pasižymi subtilumu, švelnumu.
Beje, jei lyginti "Toliau mano bilietas nebegalioja" bei "Moters šviesa" nežiūrint į pačias temas, pats rašymo stilius, temos išpildymas kaip nekeista man visgi labiau patiko pirmojoje.
Atėjau paklaust, ar nė viena neskaitėt
Johanna Sinisalo "Trolis" ?
Čia iš naujienų:
http://www.manoknyga...yga/trolis.html
Radau gerą atsiliepimą apie ją ir susidomėjau. Matyt, mano norų sąrašiukas pasipildys šia knyga...
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 03 14, 09:25)
Ikisusi pirstus i maksti, Hrotruda tikrino gimdos kakleli. Kietas ir isbrinkes nuo ilgu, neveiksmingu saremiu. Desiniuoju smiliaus nagu, uzsiaugintu kaip tik sitam reikalui, Hrotruda pradraske nepasiduodanti augini. Sudejavusi Gudruna visai suglebo. Kraujas, pasipyles Hrotrudai ant rankos, per alkune varvejo i guoli. Pagaliau pajuto gimda atsiverus. Dziaugsmingai susukusi, Hrotruda pirstais sueme kudikio galvyte ir svelniai eme traukti pirmyn.Nezinau, man kazkaip cia nelogiska.

Bet lauksiu, gal kokia medike pakomentuos..
O tai, beje, apie kokia gydoma zaizda ten kalbejo? Jeigu viskas tvarkoj, jokiu plysimu, tai ir zaizdu jokiu nera po visko
Aš ne medikė, bet kiek suprantu, po bet kokio gimdymo atsiskyrus placentai visgi lieka žaizda. Kuri ir gyja keletą savaičių. Juk visos gimdyvės keletą savaičių po gimdymo kraujuoja.