Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

QUOTE(mamux02 @ 2011 03 13, 23:35)
Ir toliau tęsiu pažintį su R. Gariu. Kitas mano skaitinys - ,,Moters šviesa".

Labai gražus atsiliepimas 4u.gif Paskaityk mūsų blog'e mano atsiliepimą apie "Moters šviesa", man ši knyga labai patiko wub.gif
Atsakyti
Labryt,

Roze marija
iskart pazinau is profilio info. (feja, sirdute ir pan biggrin.gif ) Nu bet, puonia, ir nikas biggrin.gif Kaip jus vadinti dabarties?

Skaitau Popieze Joana - idomu...Aisku, pyktis jama del moters padeties visuomeneje, seimoje, religiniu tamsybiu...Bet toks jausmas, kad to siekiama pigiais triukais: situacijos, charakteriai suabsoliutinti, subanalinti, sustereotipinti. IMHO, skaitytojui vietos nepalikta paciam kazka susivokt, susimastyt - viskas "sukramtyta ir ideta i burna..."
Zoziu, kaip skaitalas - neblogai, bet tik tiek... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 14 kovo 2011 - 07:48
QUOTE(amber123 @ 2011 03 14, 00:22)
Aik is cia..  beee.gif  lotuliukas.gif
Kokia Adzani ziauri.. zmogus iesko knygu rytu tematika, tai ne, dar reik paerzint.. as turiu, bet neparduodu.. oi negera kokia mergaite lotuliukas.gif  doh.gif

Dar viena. biggrin.gif
PS.Labas rytas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 14, 09:17)
Dar viena.  biggrin.gif
PS.Labas rytas.  smile.gif

sokiai.gif biggrin.gif sveikos drinks_cheers.gif pasisveikinu ir ainu dirbt.. pirmadienis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 14, 07:39)
Labryt,

Roze marija
iskart pazinau is profilio info. (feja, sirdute ir pan biggrin.gif ) Nu bet, puonia, ir nikas biggrin.gif  Kaip jus vadinti dabarties?

Skaitau Popieze Joana - idomu...Aisku, pyktis jama del  moters padeties visuomeneje, seimoje, religiniu tamsybiu...Bet toks jausmas, kad to siekiama pigiais triukais: situacijos, charakteriai suabsoliutinti, subanalinti, sustereotipinti. IMHO, skaitytojui vietos nepalikta paciam kazka susivokt, susimastyt - viskas "sukramtyta ir ideta i burna..."
Zoziu, kaip skaitalas - neblogai, bet tik tiek... g.gif

Sveikutes smile.gif na manes tai nepatrauke knyga ''Popieze Joana'',kazkaip buvau pradejus ja skaityti praeitais metais,bet nepatiko unsure.gif Dabar skaitau Lian Hearn ''Menulio Spindesys'',visai neblogai skaitosi,kazkiek daugiau ivykiu nei antrojoj knygoj smile.gif paskui jau skaitysiu Jodi Picoult knyga,nes jau noris kazko siuolaikiskesnio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 14, 07:39)

Roze marija
iskart pazinau is profilio info. (feja, sirdute ir pan biggrin.gif ) Nu bet, puonia, ir nikas biggrin.gif  Kaip jus vadinti dabarties?

tongue.gif
greit galėsi vadint kaip seniau, laikinas proto aptemimas laugh.gif norėjosi atsišviežinti, bet supratau, kad nuo stiklo niekur nepabėgsiu laugh.gif

Aš su Carcaterros knyga draugauju- o jau žiaurumų doh.gif ypač detaliai aprašo kaip autoriaus tėvas muša jo motiną, o pirmą žmoną nužudė blink.gif net man nebeskanu rolleyes.gif kaži, kokiu tikslu knyga parašyta g.gif autobiografinė ji, bet.................
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 14, 09:30)
Sveikutes smile.gif na manes tai nepatrauke knyga ''Popieze Joana'',kazkaip buvau pradejus ja skaityti praeitais metais,bet nepatiko

O maniau as viena busiu, kazka negero pasakius smile.gif

QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 14, 09:34)
Aš su Carcaterros knyga draugauju- o jau žiaurumų

Joanoj
to gerio irgi su kaupu. Pagalvojau, kad eliss negaletu skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 14, 08:37)
O maniau as viena busiu, kazka negero pasakius smile.gif
Joanoj[/b] to gerio irgi su kaupu. Pagalvojau, kad eliss negaletu skaityti smile.gif

galėtų,nes skaičiau,ir man nieko tongue.gif lotuliukas.gif
Ypač ta vieta,kai su nagu placentą krapštė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 14 kovo 2011 - 08:49
QUOTE(eliss @ 2011 03 14, 09:48)
galėtų,nes skaičiau,ir man nieko tongue.gif  lotuliukas.gif
Ypač ta vieta,kai su nagu placentą krapštė doh.gif

zinok, suabejojau, kad gal jau ir skaitei, bet turejo tau baisu buti laugh.gif lotuliukas.gif

as supratau, kad tarpviete ji "iplese" tuo nagu. g.gif (tas pats siais laikais, kai ikerpa, jei tarpviete per "kieta")
Man tai tokie dalykai ne tokie baisus. Man klaiki ta vieta, kur tevas uztiko ja Odiseja beskaitancia ir vos negyvai neuzmuse... schmoll.gif mad.gif gun_bandana.gif:
Nu bet sioj knygoj iprasta zaist skaitytojo jausmais bei emocijom, ir gan primityvokais budais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 14 kovo 2011 - 09:01
QUOTE(Masako @ 2011 03 14, 09:00)
as supratau, kad tarpviete ji "iplese" tuo nagu.  g.gif  (tas pats siais laikais, kai ikerpa, jei tarpviete per "kieta")
Man tai tokie dalykai ne tokie baisus. Man klaiki ta vieta, kur tevas uztiko ja Odiseja beskaitancia ir vos negyvai neuzmuse... schmoll.gif mad.gif gun_bandana.gif:
nu kad ne,placentą praplėšė,kad vandenis nuleistų,atrodos,nebepamenu gerai :)geri nagai turėtų būt,jei tarpvietę plėštų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 14, 10:14)
nu kad ne,placentą praplėšė,kad vandenis nuleistų,atrodos,nebepamenu gerai :)geri nagai turėtų būt,jei tarpvietę plėštų lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
nu blyn, kazka nusisnekejau, jauciu blush2.gif biggrin.gif
Atsinesiau knuga, paskaiciau ir nusprendziau, kad ten kazkaip labai jau miglotai viskas aprasyta.
Merginos medikes, jei kas skaite, o jei ir neskaite, tai, manau, nera jau cia tokia svarbi info, kad negaletumet paskaityt laugh.gif Taigi pakomentuokit, prasom 4u.gif
Ikisusi pirstus i maksti, Hrotruda tikrino gimdos kakleli. Kietas ir isbrinkes nuo ilgu, neveiksmingu saremiu. Desiniuoju smiliaus nagu, uzsiaugintu kaip tik sitam reikalui, Hrotruda pradraske nepasiduodanti augini. Sudejavusi Gudruna visai suglebo. Kraujas, pasipyles Hrotrudai ant rankos, per alkune varvejo i guoli. Pagaliau pajuto gimda atsiverus. Dziaugsmingai susukusi, Hrotruda pirstais sueme kudikio galvyte ir svelniai eme traukti pirmyn.Nezinau, man kazkaip cia nelogiska. cool.gif Bet lauksiu, gal kokia medike pakomentuos.. biggrin.gif
O tai, beje, apie kokia gydoma zaizda ten kalbejo? Jeigu viskas tvarkoj, jokiu plysimu, tai ir zaizdu jokiu nera po visko mastau.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(mamux02 @ 2011 03 13, 23:35)
Na, ką. Ateinu čia su savo atsiliepimu apie R. Gario Toliau Jūsų bilietas nebegalioja.

Labai gražus atsiliepimas 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif
Nors aš visgi lieku prie savo nuomonės apie šią knygą blush2.gif O ji tokia, kad tema išpildyta labai gražiai, bet pats temos pasirinkimas doh.gif Visą laiką skaitant šią knygą manęs neapleido mintis, kodėl Gary būtent šią temą pasirinko g.gif Na man matyt nesuprast, aš juk ne vyras biggrin.gif Pritariu, kad knygoje vulgarumo nė lašo. Kažkaip sugeba Gary tokius gan savotiškus dalykus pateikti subtiliai. Ir apskritai, kiek teko skaityt jo kūrybą (o skaičiau tris knygas) Gary humoras pasižymi subtilumu, švelnumu.
Beje, jei lyginti "Toliau mano bilietas nebegalioja" bei "Moters šviesa" nežiūrint į pačias temas, pats rašymo stilius, temos išpildymas kaip nekeista man visgi labiau patiko pirmojoje.

Atėjau paklaust, ar nė viena neskaitėt Johanna Sinisalo "Trolis" ?
Čia iš naujienų:
http://www.manoknyga...yga/trolis.html
Radau gerą atsiliepimą apie ją ir susidomėjau. Matyt, mano norų sąrašiukas pasipildys šia knyga...

Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 03 14, 09:25)
Ikisusi pirstus i maksti, Hrotruda tikrino gimdos kakleli. Kietas ir isbrinkes nuo ilgu, neveiksmingu saremiu. Desiniuoju smiliaus nagu, uzsiaugintu kaip tik sitam reikalui, Hrotruda pradraske nepasiduodanti augini. Sudejavusi Gudruna visai suglebo. Kraujas, pasipyles Hrotrudai ant rankos, per alkune varvejo i guoli. Pagaliau pajuto gimda atsiverus. Dziaugsmingai susukusi, Hrotruda pirstais sueme kudikio galvyte ir svelniai eme traukti pirmyn.Nezinau, man kazkaip cia nelogiska.  cool.gif Bet lauksiu, gal kokia medike pakomentuos.. biggrin.gif
O tai, beje, apie kokia gydoma zaizda ten kalbejo? Jeigu viskas tvarkoj, jokiu plysimu, tai ir zaizdu jokiu nera po visko mastau.gif

Aš ne medikė, bet kiek suprantu, po bet kokio gimdymo atsiskyrus placentai visgi lieka žaizda. Kuri ir gyja keletą savaičių. Juk visos gimdyvės keletą savaičių po gimdymo kraujuoja.
Atsakyti