Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

Labas dienas mirksiukas.gif

Vakar pamiršau parašyt, Creed sveika pargrįžus 4u.gif

Šiandien mano namuose paskelbta skaitymo ir poilsio diena, nes jaučiuosi kažkokia visaip kaip išsunkta unsure.gif Tai ta proga iškeliauju su detektyviniu siaubiaku baubiaku - knyga "Miškuose". Vienintelis knygos minusas kol kas yra jos pergrūsti sakiniai, baisiai sunkiai ir nemaloniai skaitosi, kažkokia sunki kalba, ne savo prasme, bet išdėliojimu. O intrigėlė rezgama visai neblogai, ta prasme knyga skaitosi tikrai įdomiai.

Tai tiek.

Geros dienos, mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 16, 12:29)
Labas,

Perskaičiau nuostabią knygą. Arto Paasilinna Kaukiantis malūnininkas. Iš tikrųjų ilgokai vengiau šio autoriaus dėl šiek tiek fantasmagoriško jo kūrinių stiliaus, bei skaudokų temų, vis perskaitydavau anotacijas, bet vis kažkaip skaityti netraukė. Bet va, "Malūnininkas" kažkaip bibliotekoje pateko į rankas ir žinokit, laaabai nenusivyliau.

Nors kūrinio nesu skaičiusi, bet iš tavo atsiliepimo iškart tokia malonia mistika pakvipo, momentaliai pagalvojau apie mūsų lietuvių klasiką ,,Baltaragio malūną". Kur tik malūnas, ten ir mistika... smile.gif O aš esu parsisiuntusi jo ,,Grupinės savižudybės magiją" audio variantą, išėjus su savo mažyliu į lauką truputį paklausau, tai labai suitrigavo, bet man nelabai limpa tos audio knygos, tai neaišku, kada baigsiu schmoll.gif . Norisi liesti tai, ką skaitai smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū eliss,pagaliau gavau taip ilgai norėtą knygą. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 16, 09:30)
Jei kalbat apie keliones,tai turiu tokią rusų atradėjo  seno leidimo knygą.Dabar nepasakysiu nei kas nei kaip,reik paieškot tos knygos,bet tikrai labai įdomi.Kaip keli išsiruošė į ekspediciją kažkur ar į Sibirą,nepamenu,žodžiu,ta dalis buvo neištirta,aprašoma apie jų nesėkmes,draugo mirtį, apie šunis.Pačioj pabaigoj net verkiau unsure.gif Meilė taip pat nepamiršta  mirksiukas.gif

Kai rasi, parasyk kokia ta knyga mirksiukas.gif Is aprasymo panasu ir 'Zuvys nepazista savo vaiku" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2011 03 16, 12:29)
ismainiau savo Eva Luna i Dite - zmogaus kudikis ir Ponia Delovej  rolleyes.gif
abieju neskaicius, o is jusu atsiliepimu is Dites jau kad tikiuosi, kad tikiuosi  rolleyes.gif

thumbup.gif , lauksiu atsiliepimo ar patiks "Dite" mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2011 03 16, 08:30)
drinks_cheers.gif aš vaikystėje ją kelis kartus skaičiusi, reiktų susirasti, kur padėta  thumbup.gif

Mano dar seno leidimo, tai dar mielesne biggrin.gif Grazus piesinukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 16, 15:21)
Labai ačiū eliss,pagaliau gavau taip ilgai norėtą knygą.  thumbup.gif
user posted image

na ir nuskilo gi tau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 16, 16:35)
na ir nuskilo gi tau user posted image

Man aš esu to verta,bent šiuo metu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 16, 15:41)
Man aš esu to verta,bent šiuo metu.  unsure.gif

tai aišku 4u.gif šiaip baltai pavydžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 16, 16:44)
tai aišku  4u.gif  šiaip baltai pavydžiu  mirksiukas.gif

Nepavydėk,gausi ir tu,juk čia ne kokia suadą biggrin.gif ,nors pasirodo ir ją įmanoma gauti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 16, 16:46)
Nepavydėk,gausi ir tu,juk čia ne kokia suada biggrin.gif 

Prajuokinai lotuliukas.gif Beje, gal skaitei jau ja? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 16, 15:21)
Labai ačiū eliss,pagaliau gavau taip ilgai norėtą knygą.  thumbup.gif

nėr už ką smile.gif

Buvau pradėjus skaityt Noros Roberts "Duoklė",bet žiūriu,kad lyg ir skaityta.Po to žiūriu,kad filmą mačiau,tik jis išverstas "Lemties palytėta" doh.gif Taip ir padėjau,kažko nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 03 16, 16:50)
Prajuokinai lotuliukas.gif  Beje, gal skaitei jau ja? mirksiukas.gif

Ne,ir nežinau net kada skaitysiu,nes darbų milijonas. doh.gif
Atsakyti
"Kaukiančio malūnininko" dar neskaičiau, bet skaičiau šio autoriaus "Grupinės savižudybės magija" bei "Gudrioji nuodų virėja", tai abi labai patiko smile.gif Ypač pirmoji. Patapau Paasilinna fane biggrin.gif Šiandien draugė atneš skolinamą jo "Zuikio metai" (kurios pati nesėkmingai ieškojau, bet taip ir neradau), tai neužilgo ją ir skaitysiu.
Atsakyti