Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

QUOTE(daite @ 2011 03 17, 19:57)
Labas vakaras,

Visgi sugebėjau virusą pasiigauti ir įsisirgti - šiandien visą dieną horizontalioj padėty praleidau... Ir pas gydytoją buvau...  verysad.gif Nieko nesinori, nei skaityti...

Užuojauta.
O kaip tau sekėsi skaityti "Bjaurios mergaitės išdaigos"? Man ji kažko nelimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 03 17, 14:04)
user posted image
Haruki Murakami "Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės"

Knyga, kurią skaitydama panorau pasileisti muzikos albumą ir klausytis, klausytis, klausytis.

Nagi ir aš dabar labai panorau ją perskaityti biggrin.gif

QUOTE(eliss @ 2011 03 17, 15:12)
Paulo Coelho "Veronika ryžtasi mirti"
Dabar reiks pažiūrėt ir filmą,manau,kad bus įdomus smile.gif

Man knyga dar pusėtina buvo, bet filmas doh.gif tikras košmaras, visiškai nepatiko, o ir pagrindinė aktorė - tikra tragedija doh.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 17, 18:51)
Paėmiau skaityt Ivanauskaitės „Placebą“, ar yra skaičiusių?

Mano draugė visai neseniai skaitė ir labai ją girė.

O aš esu pabaigusi skaityti Sarah Walter 'Tipping the velvet' (Aksominės kojytės) ir Iris Murdoch 'Jūra, jūra...' ir galvoju kaip čia susikaupus atsiliepimams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 17, 21:00)
"Bjaurios mergaitės išdaigos"? Man ji kažko nelimpa g.gif

Gal nedaug dar perskaitei? Kai aš ją skaičiau, tai prireikė gero įsivažiavimo hihihi.gif Ten kur politika, buvo nelabai įdomu. Per paskui pusę knygos surijau vienu įkvėpimu - taip patiko. bigsmile.gif Įdomios žmogiškųjų aistrų problemos, nuopoliai, džiaugsmai/vargai.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 17, 20:51)
Ei, kokia čia mėtų arbata su apelsinais?  bigsmile.gif  pirkta ar saviveiklinė?

Ką tik žiūrėjau apie tavo univierą,galvojau gal tave pamatysiu. biggrin.gif

QUOTE(daite @ 2011 03 17, 20:57)
Labas vakaras,
Visgi sugebėjau virusą pasiigauti ir įsisirgti - šiandien visą dieną horizontalioj padėty praleidau... Ir pas gydytoją buvau...  verysad.gif Nieko nesinori, nei skaityti...

Sveik,man irgi gerklė plyšta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 03 16, 16:34)
Nežinau, kažkaip skeptiškai vertinu ne rusų autorių bandymus rašyti rusiška tematika  g.gif  Autorei britei vargu ar pakaks lakios vaizduotės, norint įtikinamai pavaizduoti visa tai, kas yra žadama knygos anotacijoje  g.gif

šiaip ir mano nuomonė tokia pati 4u.gif
užtat maloniai buvau nustebinta skaitydama Tom Rob Smith knygas, ypač ,,Vaikas 44", kaip supratau, autorius neturėjo rusų bendraminčių, Rusijoje nebuvęs, rėmėsi tik skaityta literatūra, bet parašyta knyga tikroviškai, įtaigiai, įdomiai thumbup.gif

Labas vakaras, tik pasisveikinu, nes laiko absoliutus trūkumas 4u.gif visoms sveikatėlės, žinau, kaip blogai, kai jos trūksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2011 03 17, 20:19)
Gal nedaug dar perskaitei? Kai aš ją skaičiau, tai prireikė gero įsivažiavimo hihihi.gif Ten kur politika, buvo nelabai įdomu. Per paskui pusę knygos surijau vienu įkvėpimu - taip patiko. bigsmile.gif Įdomios žmogiškųjų aistrų problemos, nuopoliai, džiaugsmai/vargai.

Nedaug. Bet panašu, kad bent kol man visai nepatinka blush2.gif
O to pačio autoriaus "Tetulė Chulija ir rašeiva" juk labai patiko. Bet ir pasakojimo stilius šių abiejų knygų man labai skiriasi g.gif Jei "Tetulėje Chulijoje " užtikau magiškojo realizmo (kaip ir priklauso Lotynų Amerikos rašytojų kūriniams smile.gif ), knyga buvo labai ryški, spalvinga, emocinga ir dinamiška, tai "Bjaurioji mergaitė" man kažkokia bespalvė ir nuobodi atrodo blush2.gif g.gif
Įdomu, o ar yra tarp šios temos narių skaičiusių šias abi knygas ir galinčių jas palyginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 kovo 2011 - 20:38
QUOTE(daite @ 2011 03 17, 19:57)
Labas vakaras,

Aš jau keturios dienos kaip su virusu - gerklė, baisinė sloga, kosulys. Pas gydytojus nebuvau, bet vaistų nuo peršalimo prisipirkau tiek ir tiek. O pirmuosius rimtesnius peršalimo požymius pastebėjau jau savaitgalį.

Bet užtat knygą perskaičiau per šią ligą
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 17, 20:51)
<...>
Ei, kokia čia mėtų arbata su apelsinais?  bigsmile.gif  pirkta ar saviveiklinė?

Mėtos vasarą nuskintos ir sudžiovintos, o apelsinai iš parduotuvės. Supjaustau aš juos į keturias dalis, nulupu, ir isimetu dvi skilteles thumbup.gif dar su šaukštu paspaudi, kad sultys ištrykštų ir geri. Na bent jau man, tai laaabai skanu wub.gif

O kai darau į arbatinuką, tai dar ir citrinos grižinėlį idedu biggrin.gif

QUOTE(daite @ 2011 03 17, 20:57)
Labas vakaras,

Sveik 4u.gif

Aš dabar jaučiuosi maždaug taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 17, 20:00)
Užuojauta.
O kaip tau sekėsi skaityti "Bjaurios mergaitės išdaigos"? Man ji kažko nelimpa g.gif

Kol kas atidėta į šalį, nepasakyčiau, kad labai kabinanti. unsure.gif

Ačiū, mergaitės, už linkėjimus pasveikti. Nepernešu aš tos nelabai aukštos temperatūros. gun_bandana.gif
Atsakyti
Ką dar parekomenduotumėt iš istorinių romanų paskaityti, kad būtų įdomu? Kleopatros tipo. Turiu keletą atsinešus, bet gal dar kas yra.

Turiu Tobagą atsinešus, Dėzirė dvi dalis, Bizantijos gaisras. O iš šių kuri įdomesnė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 17 kovo 2011 - 20:41
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 17, 21:33)
tai "Bjaurioji mergaitė" man kažkokia bespalvė ir nuobodi atrodo blush2.gif  g.gif

Žinok bet paskui, sakyčiau, man knyga kaip tik dinamiška - sodri ir svaigi, nors ir ne magiškasis realizmas. smile.gif

QUOTE(Mona187 @ 2011 03 17, 21:39)
Ką dar parekomenduotumėt iš istorinių romanų paskaityti, kad būtų įdomu? Kleopatros tipo.

Jimk M. Moran "Nefertitę", ši įdomi, lengvai skaitosi, nukelia į visai kitą kultūrą, kitas tradicijas - tai žavi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 17, 15:29)
T.Dreizeris "Genijus" (2 knyga)

Sitas abi skaiciau, tu skaitei jau pirma?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 17, 19:51)

Aha, samones srautai.
Atsakyti