Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

QUOTE(Indra666 @ 2011 03 18, 22:03)
Aš ir noriu tos naujos Gerritssen knygos, bet sakiau palauksiu kol Maximoje bus 40% nuolaida knygoms  biggrin.gif

Man tai su kantrybe prastai biggrin.gif O ir perkant is leidyklos beveik tas pats gaunasi,kaip ir maximoj su nuolaida
Atsakyti
Aš ir jei neiškęsiu važiuosiu į leidyklą biggrin.gif bet dabar turiu daug neskaitytų knygų tai dar pakentėsiu truputį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra666: 18 kovo 2011 - 21:16
QUOTE(Indra666 @ 2011 03 18, 22:03)
Aš ir noriu tos naujos Gerritssen knygos, bet sakiau palauksiu kol Maximoje bus 40% nuolaida knygoms  biggrin.gif

Jeigu ir bus nuolaida tai tik 30,o ne 40 procentų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 03 18, 15:34)
biggrin.gif Labai puiki naujiena.

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 03 18, 15:45)

QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 18, 19:08)
prajuokinai thumbup.gif

rolleyes.gif pasposinau kaip sknt..
Atsakyti
Atsiprašau už skubotai padarytas išvadas (autorius ne kartą užsimena apie savo diagnoze knygoje 'Archipelago gulagas', bet paskaičiusi jo puslapyje radau, kad autorius mirė nuo širdies nepakankamumo. Beto, labiau įsigilinus į jo bibliografiją galima pastebėti, kad dauguma savo knygų autorius parašė paskatintas asmeninės patirties. (Kalbu apie Solženicynaa).
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 18, 23:18)
Jeigu ir bus nuolaida tai tik 30,o ne 40 procentų.  4u.gif

Ir 30% labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 18, 18:30)
Man pačiai kas iš keikuoklių kategorijos nepatiko ir įsiminė blogąja prasme Stankaus "Kaip tampama albinosais". Va ten tai keiksmažodžių lavina man jau buvo ryškiai per gausi doh.gif , visai nebūtina ir t.t. Na ir pats stilius pasirodė kažkoks netašytas, nesuprantu, kame jos fenomenas g.gif

Norec pasigincyti - mes ten nebuvom, visko neisgyvenom, nelabai galim spresti, kad tiems kareiviams buvo butina arba ne. Jei mano panosej zutu karo bendrazygis, nemanau, kad pavyktu emocijas isreiksti svaria literaturine kalba. Aisku, knyga galima cenzuruoti, susvelninti. Taciau kiek tada beliks autentikos?
QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 18, 18:46)
Tai va kad Vaikėzai man patiko blush2.gif
skaičiau anotaciją, tačiau nemaniau, kad žiaurumai bus tokie neskoningi...suprantu, kad autorius pasakoja apie savo gyvenimą, į vatą žodžių nevyniojo, bet esu už rafinuotesnius žiaurumus biggrin.gif arba....nežinau, kaip paaiškinus ax.gif

Hanibalo Lekterio tipo, ane? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip visados skaitote, net nebespėju sekti temos
Perskaičiau Franco Banerio "Mirties vardas - Berija" - istorinis romanas, skaičiau laisvu laiku, pirmą kartą tokį istorinį romaną skaičiau, tai patiko, nemanau, kad visiškai tiesa buvo parašyta, truputį mistikos yra. Manau, skaityčiau tikrai ir kitus to autoriaus romanus.

Studijoms skaičiau Dantę "Pragarą", Bokačo "Dekameroną" ( šis patiko, tik dalį reikėjo perskaityti, bet novelės patiko).

Reikia per šį savaitgalį perskaityti "Tristaną ir Izoldą":)

Užsibrėžiau tikslą, kad prieš miegą reikia paskaityti nors kelis lapus 20 - 40 lapų kokio nors romano, tai pradėjau skaityti Walters "Rūgšties kvartalas":)

Diskutavote apie Ivanauskaitę, esu skaitęs "Mėnulio vaikus", tai patiko, kažkaip manau, kad dar jos kūryba būtų man per sunki:)
Atsakyti
Maeve Binchy "Mokslo draugai" 4u.gif

Skaitydama vis galvojau apie savo studijas. Svarsčiau ar ir pas mus tokios intrigos ir tokie jausmai verda, kaip šioje knygoje. Ir priėjau išvados kad tikrai ne, o knyga man tikrai patiko, netgi parsisiunčiau filmą pažiūrėti. Gražu buvo skaityti apie meilę,
jaudulį prieš svarbius įvykius, ir aišku skausmą, be kurio nei vienas gyvenimas nepraeina. Netgi užsinorėjau aplankyti Dubliną ir pasivaikštioti jo gatvelėmis. Autorė tikrai meistriškai moka piešti knygos veikėjų portretus, jų jausmų gamą.
Ši knyga sukėlė man šiltus jausmus. Ji stora, bet skaitosi taip greitai, kad net nepajunti kaip verčiasi puslapiai.
Tikrai norėsiu dar ką nors iš Binchy knygų perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 03 18, 22:56)
Maeve Binchy "Mokslo draugai"  4u.gif

Šiandien Kaune, kuistuke Maironio gt. kampe, mačiau anglišką šio autoriaus trijų kūrinių knygą. Vienas iš jų "Mokslo draugai", kitų nepamenu ax.gif Kainavo 4 lt
Atsakyti
QUOTE(ylksis @ 2011 03 18, 22:54)
Studijoms skaičiau Dantę "Pragarą", Bokačo "Dekameroną" ( šis patiko, tik dalį reikėjo perskaityti, bet novelės patiko).
Užsibrėžiau tikslą, kad prieš miegą reikia paskaityti nors kelis lapus 20 - 40 lapų kokio nors romano, tai pradėjau skaityti Walters "Rūgšties kvartalas":)

"Rūgšties kvartalą" skaičiau, visai nieko, palyginus su "Pragaru" ar "Dekameronu"- išvis lengvutis romaniukas.

QUOTE(Forget @ 2011 03 18, 23:08)
Šiandien Kaune, kuistuke Maironio gt. kampe, mačiau anglišką šio autoriaus trijų kūrinių knygą. Vienas iš jų "Mokslo draugai", kitų nepamenu  ax.gif Kainavo 4 lt

Šios autorės. smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif , aš šiandien su štai tokia knyga "bendrauju":

user posted image

Grožinę uždariau tamsioje spintelėje, kad negundytų verysad.gif

Kiek čia pasiskaitau, tai dauguma yra skaičiusios knygų musulmoniška tematika, noriu ir aš, bet kol perskaitysiu dabar turimas visas, tai marios laiko prabėgs biggrin.gif

Kai pradėjau lankytis temoje "Knygos, knygos, knygos..." mano norų sąrašas prasitęsė iki begalybės doh.gif

p.s. Daugiskaita, man nejuokinga. Sakyčiau net kiek erzina. Man tai nenormalu, atgrasu, nepriimtina. Viena yra kartais pajuokauti, visai kita nuolatos prisiklijuoti sau tokią "etiketę". Atsiprašau, jei mano nuomonė kiek tiesmukai išsakyta.
Atsakyti