Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *54 Namučiai...

QUOTE(Papugele @ 2011 03 19, 16:51)
Beje pritariu Stikliukui, kad cia zaidzia kazkuri SM senbuve. Ir ne siandien gimusi knygu skaitytoja.

Jei ir senbuvė, abejoju, ar ji yra rašiusi šioje temoje. Nebent pakankamai seniai, kai aš šios temos dar nesekiau. Iš minčių dėstymo eigos, rašymo stiliaus (nesvarbu, ar ji prieš tai būtų rašiusi vienaskaita, ar daugiskaita) kartais galima pagauti žmogų.

Stikliukui- dar Ivanauskaitės "Viršvalandžiai" į tą temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 19 kovo 2011 - 16:58
QUOTE(Papugele @ 2011 03 19, 16:53)
Bet matosi, kad jau i SM buvo uzsiregistruota tokiu tikslu, tai sekmes varant toliau mirksiukas.gif  Ir laukim daugiau 'linksmintoju'.
Beje pritariu Stikliukui, kad cia zaidzia kazkuri SM senbuve. Ir ne siandien gimusi knygu skaitytoja.

drinks_cheers.gif Gal Užkalnis pagaliau prie mūsų prisijungė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 19, 16:57)
drinks_cheers.gif  Gal Užkalnis pagaliau prie mūsų prisijungė  lotuliukas.gif

Jeigu Užkalnis, tai jau geras. O jei kažkos prašalaitis - tai jau automatiškai blogas, ane smile.gif g.gif
Pati apie Užkalnį nuomonę jau pakeičiau (į gerąją pusę). Paskaičiau keletą jo vykusių straipsnių, įrašų bloge, įtikino smile.gif

O dėl skaitytojų - juk toli gražu ne visi skaitantys žmonės SM sėdi (ir čia rašo). Taip, kad vakar ar ne vakar gimusi, čia nebūtinai turėtų galioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 19 kovo 2011 - 17:03
Sveikos 4u.gif

Kur mano kantrybe? blush2.gif doh.gif Nuejau i knygyna ir nusiprkau "Nusidejele" ir "Svetimkuni",o sakiau lauksiu i leidykla kol kas nors vaziuos blush2.gif Dar laukiu atkeliaujant M.Cole "Apsupta" bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar baigiau "Virpejimas" ir pradejau neperseniausiai isleista
Doviles Zelciutes romana "Gastroles"

user posted image

Labai patinka. Knygoje tokia kaunietiska dvasia, pazystamos aprasomos vietos. Veiksmas vyksta sovietmeciu, pries Atgimima. Pagrindine heroje Akvile savotiska mergina, gyvenanti aktoriu seimoje, isimylejusi vyresni aktoriu. Ja kamuojancios problemos keistos, nesuprantamos kitiems. Pvz dabar ji isitikinus, kad yra nescia, nes maudesi toje pacioje juroje kaip ir JIS biggrin.gif
Skaitant idomu prisimint sovietmecio vaizdelius parduotuvese, pvz. pietums pateikta grietineje troskinta tesmeni.. biggrin.gif Idomus aktoriu gyvenimas, vaziavimas i gastroles po miestus ir gyvenvietes.
Rekomenduociau visoms, ypac kaunietems smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2011 03 19, 17:57)
drinks_cheers.gif  Gal Užkalnis pagaliau prie mūsų prisijungė  lotuliukas.gif

Gal biggrin.gif Tuo labiau, kad zadejo pavasari gryzt gyventi i Lietuva smile.gif Jo knygos dar neskaiciau, bet pavarcius labai nuvyle neryskus, kudas sriftas. Kokybes prasme ner ka lygint pvz. su A. Cekuolio paskutine isleista knyga wub.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 03 19, 16:39)
Skaitau "Popiežę Joana", smagu, puslapiai greitai bėga pro akis, įtraukia, ganėtinai idomu, bet... Kažkotai man per daug ten sėkmingų atsitiktinumų. Pasitaiko visai ne logiškų detalių  unsure.gif

tep, tep, panasiai rasiau drinks_cheers.gif

Karstas taskas.... bigsmile.gif Reikia ir man tarti zodi biggrin.gif
O mane kazkaip iskart nuotaikingai nuteike tas Daugiskaitos "kreipimosi budas" biggrin.gif Neisivaizduoju, del ko galetu erzinti unsure.gif Tuolab, kad, atkreipkit demesi, narys kalba visiskai i tema, ir dar (bent jau man) daro ispudi savo logiskais isvedziojimais, svaria nuomone ir apsiskaitymu. smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 03 19, 14:44)
Ne tiek svarbu, kaip tas rašantis rašo, svarbiau, jis rašo.

drinks_cheers.gif

Beje, I. Yalomo romane "Melagis ant kusetes" viena paciente skaito savo vaikams "Stebuklingasias Nilso keliones" smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 kovo 2011 - 18:01
QUOTE(Masako @ 2011 03 19, 18:56)
beje, I. Yalomo romane "Melagis ant kusetes"  viena paciente skaito savo vaikams "Stebuklingasias Nilso keliones" smile.gif

O "Virpejime" vilkolakis savo mylimajai skaito R. M. Rilkes eilerascius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2011 03 19, 19:01)
O "Virpejime" vilkolakis savo mylimajai skaito R. M. Rilkes eilerascius biggrin.gif

lotuliukas.gif laugh.gif

as cia gal tipo ne i tema pasakiau? biggrin.gif Nu bet neseniai kalbejom apie tas Nilso keliones, tai kazkaip krito i aki laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 19, 19:02)
lotuliukas.gif  laugh.gif

as cia gal tipo ne i tema pasakiau? biggrin.gif  Nu bet neseniai kalbejom apie tas Nilso keliones, tai kazkaip krito i aki laugh.gif

Labai i tema smile.gif Man idomu rasti knygose ka skaito herojai bigsmile.gif
Beje, paskutiniame Respublikos priede "Laisvalaikis" yra interviu su Ineta Stasiulyte. Ji nusifotografavus prie savo knygu lentynu. Daug ten zinomu, pas mus aptartu knygu smile.gif Raso, kad labai megsta skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 03 19, 19:00)
O mane kazkaip iskart nuotaikingai nuteike tas Daugiskaitos "kreipimosi budas"  biggrin.gif Neisivaizduoju, del ko galetu erzinti unsure.gif Tuolab, kad, atkreipkit demesi, narys kalba visiskai i tema, ir dar (bent jau man) daro ispudi savo logiskais isvedziojimais, svaria nuomone ir apsiskaitymu.  smile.gif
:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 19, 16:35)
O į tema, dar paklausiu, kas ką žinot- knygas medicinine tema- galima ir visiškai grožines, ir biografines ir pan rolleyes.gif kai ką rašau ir reiktų man sąrašiuką susidaryt...jau turiu apie 10 pririnkusi, reikia daugiau. Ačiū 4u.gif

aš pasiūlyčiau "Citadelė",bet neprisimenu autoriaus,nes išmeta tik Egziuperi.Labai įdomi knyga,apie pradedanti dirbti daktarą,jo ieškojimus,o knygos pabaiga labai liūdna...
ai,tas pats Kroninas ,kur "kepurininko pilį" parašė

Creed
,o kiek 'svetimkūnis' kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 19 kovo 2011 - 18:37
Sveikuolės, bigsmile.gif
QUOTE(Stikliukas @ 2011 03 19, 17:35)
mane pagavo įtarimas, kad čia kažkas iš ,,savų" tik kitu niku biggrin.gif bet argi tai svarbu doh.gif

Kirba ir man toks įtarimėlis!.. hihihi.gif Vienaip ar kitaip, nematau jokios problemos dėl to, kaip žmonės rašo, nes tai jų valios galioje. Geriau duokim laisvę kalboms apie knygas, o ne apie knyges ir jų būdo ypatumus. tongue.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 03 19, 18:29)

Doviles Zelciutes romana "Gastroles"

Man Zelčiūtė šiek tiek žinoma kaip poetė, ale štai, ir romaną turi. Reikės pasidomėti, suintrigavai. bigsmile.gif

QUOTE(eliss @ 2011 03 19, 19:29)
aš pasiūlyčiau "Citadelė",bet neprisimenu autoriaus,

Tikriausiai kalbi apie Kronino "Citadelę". mirksiukas.gif

Aš iriuosi per Kiniją ir visus žiaurumus, kurie patirti per Antrąjį Pasaulinį karą su "Saulės imperija". Slegia. unsure.gif
Atsakyti